Учители и училища ВАРНА 2014

• 174 686
  • 1 046
  •   1
Отговори
# 315
Моята ситуация е аналогична и моето мнение съвпада изцяло с това на Manzhelka от 18.03.14 в 20:11ч. ...... "Aз ще изкажа моите положителни отзиви от "Цар Симеон" ..........."
Училището се развива. Децата са щастливи и спокойни там. Госпожата винаги казва, че целия клас са чудесни. Участват и се справят на многото състезания и т.н. ..и т.н.... Доволна съм, че миналата година направихме правилния избор. Дано и Вие да успеете тази година.

# 316
Моля, дайте актуална информация за училище Васил Априлов!
Знам, че учителките, които ще поемат първокласниците ще бъдат Светлана Енчева, Марияна Миланова и Емилия Георгиева! Някакви мнения?

Препоръчвам горещо Светлана Енчева. Голямата ми дъщеря сега завършва четвърти клас при тази класна и мога да ви кажа, че е невероятен човек и учител. Успява да сплоти класа, да се справи с по - буйните деца, отдава се на 100% на работата си, води ги на екскурзии. Обичана е както от децата, така и от родителите. Техния клас е сочен за пример от всички преподаватели.

# 317
Знам, че учителките, които ще поемат първокласниците ще бъдат Светлана Енчева, Марияна Миланова и Емилия Георгиева! Някакви мнения?

Препоръчвам горещо Светлана Енчева. Голямата ми дъщеря сега завършва четвърти клас при тази класна и мога да ви кажа, че е невероятен човек и учител. Успява да сплоти класа, да се справи с по - буйните деца, отдава се на 100% на работата си, води ги на екскурзии. Техния клас е сочен за пример от всички преподаватели.

Благодаря много и ние към нея сме се насочили! Новото от днес е, че ще има три паралелки с различен профил първи клас там, но не са казали на съпруга ми коя от госпожите коя паралелка ще води! Довечера ще видя новото заявление! Трябва да си избираме по желание за профил, пък която госпожа се падне, така го разбрах аз! Ако някой има друга информация нека я сподели! Ако знаете Енчева коя паралелка ще води, моля да кажете за да се ориентираме към нея!

Последна редакция: чт, 20 мар 2014, 10:11 от ani_sunnygirl

# 318

Препоръчвам горещо Светлана Енчева. Голямата ми дъщеря сега завършва четвърти клас при тази класна и мога да ви кажа, че е невероятен човек и учител. Успява да сплоти класа, да се справи с по - буйните деца, отдава се на 100% на работата си, води ги на екскурзии. Техния клас е сочен за пример от всички преподаватели.

Благодаря много и ние към нея сме се насочили! Новото от днес е, че ще има три паралелки с различен профил първи клас там, но не са казали на съпруга ми коя от госпожите коя паралелка ще води! Довечера ще видя новото заявление! Трябва да си избираме по желание за профил, пък която госпожа се падне, така го разбрах аз! Ако някой има друга информация нека я сподели! Ако знаете Енчева коя паралелка ще води, моля да кажете за да се ориентираме към нея!

Досега е било така, Миланова води паралелката с хореография, Енчева - математика с хореография, Георгиева- само математика.

# 319
Ако знаете Енчева коя паралелка ще води, моля да кажете за да се ориентираме към нея!

И ние сме за нея.Паралелката е със: ЗИП Български език- 2часа, ЗИП математика -1час, СИП английски език -1 час и  СИП класически и модерни танци.

# 320
някой вчера бил ли е на родителска в Раковски?

# 321
Здравейте.....аз имам следния въпрос Praynig.....някой има ли представа за целодневните паралелки в Ръковски или Захари Стоянов по колко ще са на брой тази година.Защото примерно в Климент ще е само една паралелка и незнам дали ще се вредим за там.....та да мисля и резервни варианти...... Praynig

# 322
  • Varna
Здравейте, момичета. Тази година и аз си имам първокласничка. Насочила съм се към Гео Милев в паралелката с немски и английски. Ще се радвам ако може някой да сподели дали знае коя е класната ръководителка и някакви отзиви за нея. Все още мога да сменя паралелката, но като слушам всички се насочват към Анета Костова, а в предвид че няма право да си избираш преподавател, не искам да рискувам. Все още се чудя и за Славейков, но ще ми е по-далече като местоположение, а отзивите тук са доста противоречиви за там и май не е нужно да си го причинявам.

# 323
Татяна Краева е на немската паралелка.. Няма какво толкова да се рискува с английските паралелки, защото освен А. Костова ии сред другите учители има такива, които си заслужават.

# 324
  • Varna
Благодаря ти Скай - и аз чух добри отзиви за всички, но не знаех коя на коя паралелка е? А за Татяна Краева някой има ли отзиви? Ако въпроса е какво искам - дисциплина, взискателност, добър подход. Не искам да е леко и свободно...

# 325
По мои проучвания, всеки от тях се справя с децата и има авторитет пред тях. Само за Стефка Генчева нямам информация, просто не намерих човек от нейния клас. И не се знае кой ще е новият учител на мястото на Румяна Кузманова.

# 326
  • Варна
За Стефка Генчева чух много добри отзиви от родители на бивш неин възпитаник. Аз все още не съм подала документи за Гео Милев, смятам следващата седмица. Значи можем да посочваме паралелка, а преподавател не - правилно ли разбирам?

# 327
Ами супер! Сега видях че на мястото на Румяна Кузманова работи учителка с име Динка Петрова. Само тя остана непохвалена Simple Smile 
Да посочваме профил -АЕ/РЕ, РЕ/АЕ, НЕ/АЕ... според езика АЕ/РЕ са 4 паралелки., другите по една. Освен това сип български и още някакъв сип са задължителни Simple Smile 

# 328
И още нещо - лично мнение, но предполагам Даринка Стоянова ще води паралелката РЕ/АЕ

# 329
.. Значи можем да посочваме паралелка, а преподавател не - правилно ли разбирам?

Да, така е! Можете да посочите и име на дете, с което желаете да учи детето ви в един клас .

Общи условия

Активация на акаунт