Учители и училища ВАРНА 2014

• 174 836
  • 1 046
  •   1
Отговори
# 885
Руското училище- А.С.Пушкин е съвсем обикновено училище и има всяка година прием в разл. класове,заради това, че хората се местят в др. градове, държави.Има много рускоговорящи деца.

Притеснителното е, че след седми клас се кандидатства отново с матура ,има изпит по БЕЛ, а ако не се научи добре бълг. език и изпитът по математика може да се окаже труден.Ако детето не успее- пак трябва да сменя училище.

# 886
  • UK
Така е, но тя търси "един обикновен българско училище". Иначе да, вариант е.
Да, прочетох го, но все пак реших да кажа и за този вариант  Peace

# 887
Здравейте!
Търся информация за две от учителките на сегашния първи клас в училище "Ангел Кънчев" - г-жа Иванова (паралелка с английски език) и г-жа Станчева (паралелка с немски език). Във втори клас ще премествам там дъщеря си и ми дадоха избор между двете.
Много благодаря предварително!

пп. Някой може ли да ми даде линк към темата на четвъртокласниците от преди 2 години (май така се пада) - когато въпросните госпожи са били на 4 клас?

# 888
Аз лично харесвам много  Галя Иванова. Съветвам те да се срещнеш и с двете и прецениш !  bouquet

# 889
Аз лично харесвам много  Галя Иванова. Съветвам те да се срещнеш и с двете и прецениш !  bouquet
Аз днес като ходих да разпитам, извадих късмет и се запознах с г-жа Иванова (обаче има две Иванови, дано да говорим за една и съща). Много добро усещане остави у мен. Харесах я точно за 1 минута. Сегашната класна не успях да я харесам за цяла 1 учебна година...

# 890
И още една учителка проучвам вече - г-жа Грета Милчева от "Черноризец Храбър". Някой може ли да сподели нещо за нея, за класа ѝ?

# 891
  • Варна
Търся всякаква информация/препоръки за учителите в ОУ "Кирил и Методий", които ще поемат първи клас .

# 892
  • ВАРНА
Здравейте-понеже живеем в района на Техникумите-подходящите за нас у-ща са :,,Йордан Йовков" и ,,Иван Вазов"-моля за коментари за плюсове и минуси за тях и г-жите,които ще поемат тази година първокласниците.Благодаря ви предварително!!!

# 893
Моля, мнения за  ОУ "К.Арабаджиев"- на пазара е

# 894
Здравейте!
Търся информация за две от учителките на сегашния първи клас в училище "Ангел Кънчев" - г-жа Иванова (паралелка с английски език) и г-жа Станчева (паралелка с немски език). Във втори клас ще премествам там дъщеря си и ми дадоха избор между двете.
Много благодаря предварително!

пп. Някой може ли да ми даде линк към темата на четвъртокласниците от преди 2 години (май така се пада) - когато въпросните госпожи са били на 4 клас?
От мен пък имаш едно положително мнение за госпожа Станчева.Синът ми е в първи клас при нея в момента.Само положителни и хубави неща мога да кажа. PeaceНевероятно интелигентна,чаровна...страхотен преподавател и човек.Моят син я обожава.Ти се прецени. Peace

# 895
@berina, благодаря!

# 896
Моля мамите на сегашни първокласници в училищата Славейков, Йовков, и Априлов да изкажат мнения дали са доволни, при кои класни ръководители са, доволни ли са и от учителките в занималнята и от училището като цяло. Моля да говорите с имена за да мога да се ориентирам къде е хубаво да преместя синът си. Благодаря на всички майки който ще отделят време да споделят мнението си.

# 897
Моля мамите на сегашни първокласници в училищата Славейков, Йовков, и Априлов да изкажат мнения дали са доволни, при кои класни ръководители са, доволни ли са и от учителките в занималнята и от училището като цяло. Моля да говорите с имена за да мога да се ориентирам къде е хубаво да преместя синът си. Благодаря на всички майки който ще отделят време да споделят мнението си.

Мога за Априлов да кажа.Много сме доволни, имам две деца там.Училището е компактно и спокойно.Контролът е на ниво.Занималня има за всички.И за трите учителки на 1 клас тая година се изказват много добри неща.

# 898
  • Варна

Моят син завършва 1 клас в Славейков. Доволна съм дотук, има добра организация. Занималня нямаме - тя е само за 2 класа. За учителки няма как да помогна, догодина други ще поемат 1 клас.

# 899

Моят син завършва 1 клас в Славейков. Доволна съм дотук, има добра организация. Занималня нямаме - тя е само за 2 класа. За учителки няма как да помогна, догодина други ще поемат 1 клас.
Светли, мисля, че Вилиана пита именно за учителите, които сега са на първи клас, тя иска да мести сина си Simple Smile Вие в коя паралелка сте - от кой класен сте доволна?

Общи условия

Активация на акаунт