Учители и училища ВАРНА 2014

• 174 810
  • 1 046
  •   1
Отговори
# 900
  • Варна
Моля мамите на сегашни първокласници в училищата Славейков, Йовков, и Априлов да изкажат мнения дали са доволни, при кои класни ръководители са, доволни ли са и от учителките в занималнята и от училището като цяло. Моля да говорите с имена за да мога да се ориентирам къде е хубаво да преместя синът си. Благодаря на всички майки който ще отделят време да споделят мнението си.

Моят син завършва 1 клас в Славейков. Доволна съм дотук, има добра организация. Занималня нямаме - тя е само за 2 класа. За учителки няма как да помогна, догодина други ще поемат 1 клас.
Светли, мисля, че Вилиана пита именно за учителите, които сега са на първи клас, тя иска да мести сина си Simple Smile Вие в коя паралелка сте - от кой класен сте доволна?
Това не съм го дочела, извинявам се Simple Smile Ние сме при г-жа Кирилова. Не знам обаче при преместване дали може да се изриба клас, по-скоро гледат в кой клас колко деца са. Преди 2 месеца някъде преместиха едно дете, в нашия клас е, предполагам защото бяха с 1 дете по-малко (в началото на учебната година едно дете се беше отписало).

# 901
  • Варна
 Моля за мнения за Иван Калчев и Венелина Ботева от Васил Друмев, че май като гледам там ще се записваме

# 902
  • Варна.....
В началото и аз се притеснявах от пътуването, въпреки че ние сме хора, които ежедневно пътуваме много за/от работа, ДГ . Но после видях, че всичко е организирано много добре и коректно и не би следвало да се притеснявам. Точно 30мин пътува автобуса от центъра до Камчия и обратното. Има транспорт и от кв.Аспарухово.
Виждам, че детето ти е в училището в Камчия.

Удобно ли ще е да дадеш допълнително информация за обучението, извънкласните занимания, спорт. Ако имаш инфо и за представянията на децата по състезания и олимпиади, също би ми било от полза!
Предварително благодаря!

# 903
Представянето по състезания може да го видите в класиранията, които се обявяват след състезания. Аз лично оставам с впечатление, че участие в състезания не е приоритет на това училище, което не го прави по-лошо от останалите в никакъв случай.

# 904
  • Варна
Някой има ли вече информация кои ще са учителите, които ще поемат 5-ти клас догодина в 7-мо СОУ "Найден Геров"? Ако да, препоръки? Thinking

# 905
  • Варна
Някой има ли вече информация кои ще са учителите, които ще поемат 5-ти клас догодина в 7-мо СОУ "Найден Геров"? Ако да, препоръки? Thinking

За класни ли имаш предвид? В 5ти клас вече доколкото знам избор на класен няма, освен ако ги проучиш и си изместиш детето в него клас. Доколкото имам инфо обаче разпределението на класните става чак наесен ,поне в нашето у-ще. Simple Smile

За Геров знам, че математичката ще е Ангелова ,а по БЕЛ зам.директорката.И за двете имам добри отзиви от наше близко дете.  Peace

# 906
  • Варна
Да, Деска, за класни питам. Peace

И аз знам, че няма избор, но ми се иска да ги проуча и, ако има такъв с добри отзиви, да преместя детето в неговия/нейния клас (не съм сигурна дали ще е добре за детето да е в математическата паралелка, определено не е фен на математиката и всичко става с големи усилия от нейна страна; въпреки че аз имах такива мераци и намерения). За първи клас не положих необходимите усилия, за да се падне при избраната класна и все още ме е яд.

# 907
  • Варна
Чоколина, а  коя е най- добрата класна от вашия випуск. Че тя ще е на първи клас сега.

# 908
  • Варна
Не от преки лични наблюдения, но от споделени отзиви от други майки от нейния клас, а и, наблюдавайки резултатите по повечето състезания на децата, на които тя е класна - Марияна Рухова. Peace

# 909
Не от преки лични наблюдения, но от споделени отзиви от други майки от нейния клас, а и, наблюдавайки резултатите по повечето състезания на децата, на които тя е класна - Марияна Рухова. Peace
От доста хора вече чувам, че е най-желаната учителка.

# 910
  • Варна
От доста хора вече чувам, че е най-желаната учителка.

Да, и съответно да попадне детето ти в класа й е мноооого трудно.

Chockolina, ще помоля за някакви коментари и за другите учителки от вашия випуск. И аз имам първокласник наесен и съм в голяма чуденка.

# 911
  • Варна
Ходих на дните на отворените врати в П. Яворов, Владиславово и учителките за тази есен са следните-Никова, Друмева и Даракчиева. Събирам мнения за тях ако има мами с опит

# 912
Ходих на дните на отворените врати в П. Яворов, Владиславово и учителките за тази есен са следните-Никова, Друмева и Даракчиева. Събирам мнения за тях ако има мами с опит

И аз също се интересувам!

# 913
Нямам нищо против успехите на г-жа Рухова с математиката, разбирам, че е много желана за класна, но разпитайте добре и преценете дали е подходяща за вашето дете. Дъщеря ми не е ученичка в "Найден Геров" , но 1 година посещава курса по математика, който г-жа Рухова води в частна школа. За тази 1 година детето намрази математиката, отказа да ходи на всякакви състезания, често плачеше след школата, понеже я изпитвали на дъската, а тя не знаела всичко и й се карали. Принципно е емоционално и чувствително дете и ходенето там не й се отрази добре - съответно я отписах. Тази година посещава  школата по математика в Материка, разликата за нея е огромна, ходи с желание, нищо на прави насила, прибира се с дребни наградки, ако отбора, в който е била на занятието е спечелил състезанието. Нещата се поднасят с любов и търпение, и успехите не закъсняват Simple Smile От детето ми математик няма да стане, не е това и целта, но аз съм доволна, че намерих мястото, където тя се чувства уверена и й е приятно да ходи.
Класният ръководител не бива според мен да се избира по успехите в математическите състезания, повечето деца ходят на допълнителни школи по състезателна математика, а там се решават съвсем други задачи от тези в училище.
Това, разбира се са лични впечатления и разсъждения, никого не искам да обидя или задължа с тях. Успех в избора на училище и учител за вашите деца!

# 914
Синът ми също посещаваше частна школа при г-жа Рухова и аз пък лично много я харесвам в сравнение с останалите при които е ходил след това.Вярно е ,че ги изпитва на дъската,но на него явно не му пречи както и няма никакви притеснения със състезанията.Явно си зависи от детето,но наистина съм чувала ,че деца,които нямат математически заложби и не ходят по състезания постоянно май не се чувстват особено добре в нейния клас.

Общи условия

Активация на акаунт