Януарското бебче 2014, есента посрещна вече- тема 12

• 31 794
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Котката Марта  Joy Joy Joy

Момичета- Софиянки, някоя от вас може ли да ми каже каква е уговорката за утре (тоест вече днес) за лекцията и Бебеманията? Мерси! Може и на лични ...

Леле тоо почти 2 часа, а аз очаквам някой да пише... нищо , здраве да е ...
Ами или 10 без нещо да се чакаме пред входа на Капела Плей на последния етаж на мола, или направо вътре да се намерим, ако някой закъснее. За Бебемания нямам идея още, предполагам от там да се ходи.
Перо, кажи си мъката, нали затова е форума, да си споделяме.

# 571

Момичета минавам да ви почерпя с песничка днес имам рожден ден и годишнина от нашата сватба.  Party
Днес съм в страхотно настроение  Flutter мъжлето ме зарадва многооо от сутринта -ех!   loveuuu
колко и трябва на една жена  Flutter
Излизаме с детето да празнуваме и да черпим наред.Бъдете живи и здрави и проблемите да останат зад гърба ви!   bouquet

# 572
привт от мен,записвам се да мога да следя темата  Hug Hug Hug Hug Hug

# 573
Seawave Честит Рожден Ден! Бъди здрава и щастлива! Hug

# 574
Seawave,Честит Рожден Ден и честита годишнина! Нека само хубави неща да ви се случват!   bouquet

# 575
Seawave,Честит Рожден Ден и честита годишнина! Нека само хубави неща да ви се случват!   bouquet
Присъединявам се  Simple Smile

# 576
Добро утро от болната Кайлис Rolling Eyes
Не знам как ще е по нататък и дали ще издържа изобщо, ноооо се надявам да не звъня на ММ да се прибира по спешност, защото почти няма свободни дни вече...В тази връзка много добре си поплаках тази сутрин, оценявайте когато ма кой да ви поеме децата дори за час - два, защото ако сте сам-самички и всичко лежи на вас е много различно положението...
Фейсче, честито ти свекървинство Hug

Не искам да навлизам в полемики, ама миене на акано дупе не ми се вижда джендър-фиксирано задължение Wink Иначе бащите нямаше да могат да мият дупета Wink А те могат, чудесно при това. Единственото, което моят мъж не може, е да кърми и да ражда. (То като гледам, и аз не раждам, ми ме "оперират от бебе".)
Обаче пак важи правилото, че си зависи от ситуацията и каквото работи за нас, може да не работи за вас. Затова са различни хората и се събират според различни критерии.

Много съм съгласна...Моят мъж и дупе мие, и памперси е сменял...Ми аз ако легна болна и няма кой, какво ще прави - ще вика майка си от 400 км ли?  Joy От както е на 4 месеца я къпе само той - мие косата без рев, а при мен - два реда сълзи и сополи...И да, прибира се в 8 вечерта, ама това не му пречи да си поеме своята част от задълженията...Аз съм и убедена, че именно защото полага грижи за нея ме разбира толкова добре, че съм уморена и имам нужда от въздух...НЕ съм чувала приказки от рода на "Какво правиш токова по цял ден, едно дете е все пак"  
Като нямахме дете и работех по 12 часа "зад бюро" и чинии е мил, и е простирал и е чистил и храна е правил...
Котке, много се смях с къпането на Кифличка, моят мъж пък я изпусна на главата ѝ от около 70 см плот и чак в Пирогов бяхме...И после ме успокоява "Няма страшно, тя е дебелоглава като мен"  Joy
Seawave - честито:) Всичко най-хубаво ви желая!
Аз ставам да се обличам, че детето напира за навън, как ще я гоня идея си нямам...

# 577
Здравейте, коремчетааа!!!  Hug

Майка ми ми е разказвала, че баща ми не е искал количката да бута, та камо ли нещо повече!!!  #Crazy И това просто главата не ми го побира, как е възможно. А като ни е правил не се е дърпал!!!! За това от сега се самонавивам, че ММ ще прави всичко, което и аз. И на двамата ни е първо детенце и двамата ще сме като пате в калчище, така че ще се учим заедно!!!  Mr. Green Няма да минават номера от сорта: "Уморен съм" или "не мога"! Поне за сега така го замислям ама да видим, де  Laughing По принцип ММ е много разбран и ме слуша и мисля, че с помощта няма да имам проблеми, ноооо ако все пак не иска ще има война!!!  #2gunfire

Seewave, честит рожден ден  newsm59

Кайлис, бързо оздравяване  Hug

П.П. Забравих да се похваля, че и аз ще ставам студентка. Реших го супер спонтанно и набързо и успях да хвана последния срок за кандидатстване  Simple Smile

Последна редакция: пт, 25 окт 2013, 12:23 от Цветно

# 578
Seewave, честит рожден ден и честита годишнина Simple Smile Жалко, че са само веднъж в годината  Joy Joy Joy Да сте живи и здрави и много щастливи и накрая ей така да завършите  Joy family6 но по-важно на първо време януарче да се яви безпроблемно Simple Smile Весело изкарване!   bouquet а на мамите на лекция и бебемания много весело, после да разкажете, че аз пак се наложи да пропусна Simple Smile

# 579
цветно, супер за студенството, а къде и какво ще учиш? аз се оглеждам още, но май за всички специалности, които ми харесваха, вече е късно.

# 580
Seewave Честит двоен празник!!!   1dating  bigdance2

Аз да ви кажа, снощи нещо ме мъчеше безсънието (В тази връзка да кажа , че си легнах в 5 сутринта и да исках не можех да стана за лекцията ... ) и се разрових нещо да търся и случайно попаднах на Великден 2014 , който се пада на  20.04, а моя малкия точно тогава ще стане на 4г. Simple Smile Ехх, какво съвпадение  Heart Eyes Друго интересно , което забелязах са имените дни (досега не ми е правело впечатление) на децата са в същия месец в който са родени и си мисля така както са Йо и Ив да имат и двете на един ден имен ден - 07.01 , а дано да се родят в този месец ... но надали  Joy Joy Joy

# 581
  • София
Пандич, аз не мисля, че някой тука си мери циците. Просто споделяме различен опит, ако имаме такъв.

Peace По-ясно и точно не бих могла да го кажа  Peace

Аз съм захранвала смесица между класическо и ЗВБ, така че у дома омазано до ушите дете е имало много често, но я си представи да ти се падне едно зимно захранване (ние започнахме октомври), а всяко къпане да е свързано с допълнително натоварване като топлене на стая, мъкнене на вода...Не всеки би искал или пък би имал възможност да прави това упражнение по 3-4 пъти на ден декември/януари/февруари...

За зимата по-натам ще споделям ноу-хау за "опаковане". Покрай момата вече знам как  hahaha и с бална рокля да я сложа да яде, без да има поражения   Joy

# 582
Ето ме с отчет от лекцията и Бебемания - лекцията не ставаше, лекторът не ни грабна, но се наговорихме, Бебеманията - препоръчвам - толкова подаръчета събрахме, че ме е срам /нееее хич не ме е срам/ Simple Smile Толкова анкети попълнихме, че ако някоя от нас не я изтеглят за нещо, ще бъде срамота!  Mr. Green

Цветно, браво за ученето! Ама как може да не се похвалиш по-рано - ние тук пропищяхме на всички ушите с нашето учене. Какво ще учиш?

Seawave, честит двоен празник! Жива и здрава и да сте заедно дълги години!

Кайлис, оправяй се бързо и да се свършват болестите около теб, че нещо така са те погнали...

# 583
Ето ме с отчет от лекцията и Бебемания - лекцията не ставаше, лекторът не ни грабна, но се наговорихме, Бебеманията - препоръчвам - толкова подаръчета събрахме, че ме е срам /нееее хич не ме е срам/ Simple Smile Толкова анкети попълнихме, че ако някоя от нас не я изтеглят за нещо, ще бъде срамота!  Mr. Green

Цветно, браво за ученето! Ама как може да не се похвалиш по-рано - ние тук пропищяхме на всички ушите с нашето учене. Какво ще учиш?

Seawave, честит двоен празник! Жива и здрава и да сте заедно дълги години!

Кайлис, оправяй се бързо и да се свършват болестите около теб, че нещо така са те погнали...

Бравооо! И ние след малко с ММ се отправяме към Бебеманията ... Жалко , че се успах и не успях да дойда с вас  ooooh!

# 584
цветно, супер за студенството, а къде и какво ще учиш? аз се оглеждам още, но май за всички специалности, които ми харесваха, вече е късно.

Ники, аз имам вече магистратура в Свищов, но ми се учеше счетоводство и контрол и като разбрах за помощта за майки-студентки, нямаше как да не се запиша. Само, че се записах във ВСИ Пловдив, защото ми е в града и само там срокът е до днес, а аз се записах вчера. Абе направо последния влак хванах   Grinning

В повечето университети има и пролетен прием, така че тогава ще успееш да се запишеш  Wink

Тони, не съм се похвалила, защото го реших буквално за 1 ден!  В сряда го реших и в четвъртък се записах Mr. Green Много се чудех дали ще се справя с бебе и учене, а пък и първата ми сесия е точно януари. Дори не знам дали ще мога да отида на изпитите. Но пък реших, че каквото става да става. Ако трябва ще прекъсна за 1 семестър. Студентските права ми се пазят 4 години, все ще се справя за това време    Mr. Green

Последна редакция: пт, 25 окт 2013, 15:08 от Цветно

Общи условия

Активация на акаунт