Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Защо се страхувате да се обадите на другия човек и да изясните нещата?
Кога мъжът се извини - преди или след като видя, че отново й е звънял?
Значи вместо да утешава теб, той утешава Поли?! Тя ли е по-важна за него? Нейното дете ли е по-важно или неговото?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Защо се страхувате да се обадите на другия човек и да изясните нещата?
-
Кога мъжът се извини - преди или след като видя, че отново й е звънял?
-
Значи вместо да утешава теб, той утешава Поли?! Тя ли е по-важна за него? Нейното дете ли е по-важно или неговото?
-
Може ли да се каже. Седнахме и поговорихме, защо се получава така? Бях информиран, че той е щял да отиде на планина с нея, защото много му се е искало и аз съм нямала свободно време. Той я виждаше само като приятелка и нищо повече.
-
Какво може да означава, когато мъжът се свързва с друга жена извън работното време?

. Но ще има и още
, ще видиш. И на теб ще кажа, че той губи много повече от теб, ако разбира се решението е окончателно, което все още не се знае.
Да й кажа какъв чудесен приятел има...Не издава нищо...
Реално всяка жена, изпаднала в подобна ситуация има само един единствен избор и той е - да се разделя и спасява колкото се може по-бързо.
Разделих се, а малко по-късно се и разведох. Да ви кажа, че и до днес бившия ми мъж успява да ми вметне в разговор, че никога с тази жена не е имал нищо общо и не можел да разбере защо съм се развела с него. Това при положение, че и при нас ги имаше стотиците смс-и и разговори и сигурно и сега са си заедно, но аз просто от много време не ги следя. Та не очаквайте сгафил мъж да си признае. Щом моят така и не си призна дори и след като тотално ме загуби, какво да говорим
Трябвало е да му събера багажа първия ден, в който разбрах какво става, ама... Не губи време, никакъв смисъл няма от твоето ровене, сълзи, мъки и други такова. Горе главата и напред - друг изход няма