Класическа семейна история...

• 16 850
  • 289
  •   1
Отговори
# 225
Аз пък не вярвам в говореното с цел изясняване на отношенията и съм против него. Станалото - станало. Всеки си е направил изводите и това трябва да се отрази в поведението му. Даваш доверие на кредит и скачаш с двата крака. Така бих постъпила и всеки опит за говорене би ме отдалечавал повече от другия. Не обичам да обличам чувствата си с думи и го правя само към детето.

# 226
човека е започнал да гребе с шепи от живота. няма само жените да го правят , я !!!   hahaha

# 227
Изтрил й е номерата и от двата си телефона.

Това нищо не значи.

Дано да греша и нещата между вас се оправят.

# 228
  • В един копнеж!
Аз съм джаста праста в устата.....но да ти кажа като подобно патила. Не искам да сипвам в огъня масло, но не бъди доверчива...и мисли с тая глава, затова е. Аз съм и да си мълча щото не е моя работа да подкокуросвам взаимоотношенията ви, но като геройня  в подобен сериал, задължително е да предполагаш, че може само да е сменил името на полята с друго име, а телефонът де факто  още да  е вътре...

# 229
..... а може пък наистина да е премислил. БНД се излекува от увлечението си когато бяхме в подобна криза. Сам. Не разбрах как и кога защото вече не ми пукаше, но не беше когато аз настоявах нещата да приключат. Познава се по поведението - просто се иска наблюдение без емоции.

# 230
Разговорите вредят и не помагат. Мъжете, хванати с смс-и и обаждания изпитват панически ужас само при невинната фраза: "Хайде да поговорим" Mr. Green

Най-разумния начин на държане е - пълен непукизъм, ама пълен. След 4-5 месеца нормални семейни отношения дискретна проверчица дали Полито е още там някъде. То ако са нормални отношенията няма нужда и от проверки де Simple Smile

Аз това не успях да го постигна, много му бях набрала на моя бивш мъж, а и не исках семейство на всяка цена.

# 231
Изтрил й е номерата и от двата си телефона.
Говорихме си сега на вечеря, че не съм му виждала новото работно място, понеже ги преместиха преди няколко месеца и му казах, че някой път мога в обедната да отида до работата му. Каза ми, да дойда още утре.
И така...утре ще съм на обяд с него.

Ти как разбра ? Той ли ти каза или ти тайно ?

Идеята за обяд май не е много добра ? Нужно ли е да ходиш на работата му ? За мен това би било напрежение .

# 232
Ти как разбра ? Той ли ти каза или ти тайно ?
ама много си любопитна бре  Joy

# 233
 Дано всичко да се оправи, но от опит знам,че винаги ще се съмняваш...

# 234
Аз не бих отписала толкова категорично връзката  Peace
Всяка двойка/семейство има своите кризи дори да не е намесен трети човек - той понякога е просто симптом. Човешките отношения са динамични и имат спадове и възходи - ако е права линия за мен е по-притеснително.
Авторката да си даде малко време, защото в състояние на афект човек действа прибързано и не винаги избира по-доброто решение

# 235
Снощи го помолих да ги изтрие. Не ми се е похвалил сам. Каза и го направи. Аз реших да проверя. Нали казват, че проверката е висша форма на доверие.
Честно казано се зарадвах приятно и от моменталната му реакция за обяда. Направихме си план.

Според мен съжалява за постъпката си и затова, че разбрах. Снощи ми каза, че съм много добър човек и вижда, че давам всичко от себе си.

По-спокойно е вкъщи...И аз съм в по-добро състояние на духа.
 Hug

# 236
 Това е  супер! Явно е разбрал, че по-скъпо от семейството няма.

# 237
Снощи го помолих да ги изтрие. Не ми се е похвалил сам. Каза и го направи. Аз реших да проверя. Нали казват, че проверката е висша форма на доверие.
Честно казано се зарадвах приятно и от моменталната му реакция за обяда. Направихме си план.

Според мен съжалява за постъпката си и затова, че разбрах. Снощи ми каза, че съм много добър човек и вижда, че давам всичко от себе си.

По-спокойно е вкъщи...И аз съм в по-добро състояние на духа.
 Hug

Да, така говорят...
За съжаление ми е като дежа вю твоята история и не мога да повярвам в добрия край. Нашата раздяла продължи 2 години. Затишие - буря и пак отначало.

А това за доверието и проверката е  Sick , даже две такива. Всичко ли мислиш да проверяваш? И до кога?...
Никога не съм падала до там да проверявам телефон и компютър. Даже като му звънеше телефона не съм гледала кой звъни. Гадно и унизително е. Дано го осъзнаеш скоро, за да си спестиш много главоболия и нерви.
После идват "много натоварените дни, заради които закъснява", умората... Направо си е класика.

# 238
Няма да проверявам нищо повече.

То реално не остава достойно решение от моя страна - ако проверя - значи не му вярвам и се унизявам, ако кажа, че му вярвам - излиза, че съм наивна, а той перфектен манипулатор.
Аз знам, че проблемите ни не се коренят в тези разговори. Те са последствие.

Мисля, че има желание да се справим.

Обещавам, ако се окажете прави - да дойда и да си призная.

Благодаря за всички съвети, споделени истории тук и тези, които получих като лични съобщения.
Получих повече, отколкото се надявах.
Аз съм взела решение.

Последна редакция: ср, 16 окт 2013, 23:30 от Sad_but_true

# 239
neversaynever- 2 години раздяла?!

Общи условия

Активация на акаунт