VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 115 486
  • 3 744
  •   1
Отговори
# 1 005
  • София
Тия мъже мн страхливи, бе  ooooh!
Какви са тия техните жени, много страшни се оказаха.
Не, че Лияна не е общата все пак, де  hahaha

Според мен Тервел се оправда не толквоа заради жена си, а заради имиджа си и шанса за победа.

Е, какъв имидж? На него ли да вярвам или на очите си?  Thinking
Да де, какъв имидж наистина. И Лияна и Тервел са с нулеви шансове за победа. Ма поне Тервел се спря само на Лияна и  под  hahaha хавлиите , а Лияна ги кара на ред, където може, че после и реве. 

# 1 006
И аз мисля, че за да излезе от ситуацията Тервел, като толкова му се излиза, не трябваше нищо да декларира нито пред зрителите, нито пред съквартирантите. Достатъчно беше да каже уж насаме на Лиана - много те харесвам, но мисля, че нещата излизат извън контрол. Не съм планирал подобно нещо, не съм подготвен и смятам, че трябва да спра до тук. Съжалявам, ако съм те подвел в неправилна посока, извинявай.
Чак ме е яд, че няма да й го каже  Sunglasses

# 1 007
  • София

Според мен Тервел се оправда не толквоа заради жена си, а заради имиджа си и шанса за победа.

Е, какъв имидж? На него ли да вярвам или на очите си?  Thinking

Laughing М, явно те наистина си мислят, че не се вижда в тъмната стая  Mr. Green Или пък ме кара да си мисля, че за този кръг хора такова поведение е нормално  Thinking

И защо да трябва да надскача Крушаре?

Не е задължително. Поражда се обаче въпроса защо не иска.  Thinking

Ами аз написах моето мнение защо тя не иска, а истина си я знае само тя Wink

# 1 008
  • Плевен
Аз не виждам какво й е на Станка и на облеклото й  newsm78 Тя си е спортист и ходи спортно облечена, какво лошо има? На нашата улица живее една бивша баскетболистка - има си готин мъж, деца и е симпатяга. Винаги ходи с анцинзи, дънки, маратонки и якета. Аз с палто, рокля, токчета не съм я виждала и какво от това. Пак си е готина.

Да не говорим, че в 50% от случаите в къщата Станка е най-добре и адекватно облечена. То другите жени й дават съвети. Но от тях какво ли не видяхме - то не бяха къси гащета, нощници, голи гърбове, деколтета, вечерни рокли  #CrazyДа не говорим за устни, силикони, прически и грим ала бал с маски.

# 1 009

Направо си беше:"Моля не ме гонете, обещавам повече няма да правя така" Simple Smile

Ам, чи Пламенчо, ко? "Ама тя жена ми се обади и ми каза, че ако правя така няма да си видя детето." Ама Йоана и тя е голям миндил. А бе що за жени сте, да ходите да ги преследвате и да им се натискате, вие на тях? Ами като спре да ти обръща внимания, спри и ти и толкоз. К'ото и да питаш, к'ото и да пра'йш в тая къща всичко се вижда и само ставаш смешен и жалък.

# 1 010
К'ото и да питаш, к'ото и да пра'йш в тая къща всичко се вижда и само ставаш смешен и жалък.

И излизаш с една торба пари.  smile3533

# 1 011
Всъщност нито Тервел, нито Лияна са направили нещо лошо. За случая с Тервел - вече стана доста ясно, че с майката на детето му засега само публично не се обявяват за разделени и заради детето, но той си се чувства свободен мъж; Лияна също е свободна жена и може да си се сваля с когото и с колкото хора си иска, а ако реши и с по няколко наведнъж и в едно легло дори. Това е напълно окей, не сме във времената на Инквизицията, май.

Обаче, това, което прави доста по-лошо впечатление, са някакви детински опити за замазване на положение - което така или иначе не съществува - и лъкатушене. По-добре да си караха джаста-праста и без много да им пука. Тервел ако си мисли, че така запазва някакво достойнство, доста се лъже, горкият, ама дето казвате, той явно не знае, че в тъмното се вижда. (: Абе леко е смешна цялата работа.

# 1 012
Аз не виждам какво й е на Станка и на облеклото й  newsm78 Тя си е спортист и ходи спортно облечена, какво лошо има? На нашата улица живее една бивша баскетболистка - има си готин мъж, деца и е симпатяга. Винаги ходи с анцинзи, дънки, маратонки и якета. Аз с палто, рокля, токчета не съм я виждала и какво от това. Пак си е готина.

Да не говорим, че в 50% от случаите в къщата Станка е най-добре и адекватно облечена. То другите жени й дават съвети. Но от тях какво ли не видяхме - то не бяха къси гащета, нощници, голи гърбове, деколтета, вечерни рокли  #CrazyДа не говорим за устни, силикони, прически и грим ала бал с маски.

Peace

Точно така.
Няма за какво друго да се хванат за Станка и намериха облеклото й. Станка кусури няма- нито с поведението, нито с обличането. 

# 1 013
И аз мисля, че за да излезе от ситуацията Тервел, като толкова му се излиза, не трябваше нищо да декларира нито пред зрителите, нито пред съквартирантите. Достатъчно беше да каже уж насаме на Лиана - много те харесвам, но мисля, че нещата излизат извън контрол. Не съм планирал подобно нещо, не съм подготвен и смятам, че трябва да спра до тук. Съжалявам, ако съм те подвел в неправилна посока, извинявай.

Да, точно така го правят по-интелигентните мъже,  Wink  а селяците го правят като Тервел  Laughing   Peace

пп. Ох, хора стига с тази Станка и нейния аутфит - да ходи както си ще. То от всяко дърво свирка не става ... в нейния случай май става дума точно за дърво - и то кораво.
Да я оставим вече - нека си е естествена за радост на естествоизпитателите  Mr. Green

# 1 014
Според мен Йоана си действа много адекватно. Просто много се жегна от демонстративните въпроси на Пламен тип "хайде да кажем на жена ми, че между нас няма нищо".
После пък Пламен хиляда пъти се извинява пред всички и пред всичко, че Тервел реши да не остане по-назад.

# 1 015
  • София
Според мен Йоана си действа много адекватно. Просто много се жегна от демонстративните въпроси на Пламен тип "хайде да кажем на жена ми, че между нас няма нищо".
После пък Пламен хиляда пъти се извинява пред всички и пред всичко, че Тервел реши да не остане по-назад.
Пламен, Ваня го накара да се извинява и пусто мисия, извини се. Повечето неразбраха за какво то и Йоко гледаше неадекватно.

# 1 016
Ох, хора стига с тази Станка и нейния аутфит

Моля превод за Крушар-ци, кой туй аутфит биее?  Laughing

# 1 017
Всъщност нито Тервел, нито Лияна са направили нещо лошо. За случая с Тервел - вече стана доста ясно, че с майката на детето му засега само публично не се обявяват за разделени и заради детето, но той си се чувства свободен мъж; Лияна също е свободна жена и може да си се сваля с когото и с колкото хора си иска, а ако реши и с по няколко наведнъж и в едно легло дори. Това е напълно окей, не сме във времената на Инквизицията, май.

Надали ще тръгне да прави нещо крайно, от което да си разваля семейството. Той е имал много пъти ситуации, в които с Диана не са се виждали по 3, по 5 месеца. Едва ли ще чака да влезе някъде, където снимат камери, за да се разделя с жена си. Щом не се е случило тогава, едва ли сега ще стане“ - разсъждава Виктория.Според сестрата на Пулев брат й и половинката му нямат проблеми помежду си, както разнесе мълвата. Ако имало нещо такова, сестрата не може да не знае, категорична е Виктория и обяснява своята сигурност в това, че с Тервел са достатъчно близки.
  PeaceДумите на сестра му

# 1 018
  • Варна
Има живо излъчване. Мариан иска масаж. Mr. Green

# 1 019

Да, точно така го правят по-интелигентните мъже,  Wink  а селяците го правят като Тервел  Laughing   Peace

пп. Ох, хора стига с тази Станка и нейния аутфит - да ходи както си ще. То от всяко дърво свирка не става ... в нейния случай май става дума точно за дърво - и то кораво.
Да я оставим вече - нека си е естествена за радост на естествоизпитателите  Mr. Green

Подкрепям и за Тервел, и  за Станка.

И нито Станка, нито Лияна съм съгласна да се укрекват за външния вид и поведението им. Животът им е протекъл по такъв начин, не го правят от лошотия. Такива са станали.

Имат си проблеми в главата, но кой ги няма !?

Общи условия

Активация на акаунт