VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 115 441
  • 3 744
  •   1
Отговори
# 990
Не може или не иска Станка, да надскочи Крушаре.

Не иска, затова и не може. Въпроса е защо не иска.

# 991
Искам Ваня и Мира на номинации и да им дадат кооперационна мисия, примерно да облекат един костюм и да подскачат заедно за време или някаква друга подобна глупост, при която са свързани и трябва да работят заедно. Mr. Green

# 992
Достатъчно е да прочетеш темата в началото на ВБ, както и коментарите по същото време във ФБ и пак ще си говорим за ореола  Wink

Няма нужда, ясно ми е какво казваш.

Какво да се прави, има хора които лесно раздават ореоли, техен е проблема.  smile3521

# 993
Вече съм сигурна, че тия двамата изобщо не са разбрали, че в тъмното всъщност се вижда ooooh!

"Само масажи" Whistling
И аз това си мисля. Тервел, като е излизал, някой му е подхвърлил нещо да се стегне, но явно не са успели да му кажат, че съвсем си се е видяло всичко и сега той си мисли, че ще замаже положението.

Лияна чак я съжалявам вече  Cry Вярно сама си го прави и явно има нужда от помощ.

# 994
Искам Лияна на елиминации за да изхвърчи със 100% от къщата на вип брадър 2013.Писна ми от нейното циврене и неморално поведение.Ало продуцентите има и други в къщата не ни навирайте Лигняна в лицето ще вече не мога да я издържам .Наистина тази жена има много голям психологичен проблем които в най скоро време трябва да бъде решен.
Страхотни забавни  сладури са  Пламен , кукувицата Сакалиев и Станка да ни показват по често тях

# 995
Не мога да разбера защо се натрапва,  че Станка трябва да се промени, и  то веднага.Това, че някаква си Мира и ББ го повтарят като мантра, не означава че Станка трябва да слуша и изпълнява.

За сега тя ми харесва като човек, но все пак има своите слаби страни, кой ли ги няма.

# 996
  • София
И защо да трябва да надскача Крушаре? Явно тя е щастлива така с живота, който има. Мисля си и че и не е чак толкова депресирана заради това, че няма половинка. Иска да има човек до себе си, което е нормално, но не драматизира. На мен не мис е стори злобна, за разлика от Ваня и Йоко.

Ваня ме издразни много с това искане за извинение, все се бърка някъде. Защо не органинизра и изненада за детето на Саката, а само за това на Лияна? А тя пък как майчински се трогна, по-скоро го прие като поздрав за себе си, докато Саката ме впечатли с чувствителността си по този въпрос.

Лияна е дразнеща с това, че като я настъпи някой и вместо да отиде да говори директно с него, започнва едно обикаляне по другите и коментиране, злобеене, с желанието другият да чуе евентуално. И как бързо губи мазния си гласец. А иначе за мен прознанието на Тервел в ефир беше чиста поза.

# 997
Добре де,не може ли ББ да и пусне на Общето кадъра с палавата ръчичка на плазмата в хола пред всички,за да видим какво ще стане?! Дали пак ще мрънка,че " не влагам такава мисъл"? И Тервел какво ще каже? Подозирам,че излезе ли,Кобрата ще му тегли един тупаник Mr. Green

# 998
Съжалих Лиана след "мъжкарските" изявления на Тервел.  Както тя спомена - глупаво беше да фиксира отново вниманието на хората върху собствените си гафове - трябваше да остави нещата да отшумят, но ако толкова му се искаше да излезе почти чист от цялата афера - трябваше първо да я извика и на четири очи (то се знае, че е формално и те няма да са само 4) да и каже всичко това първо на нея и едва след това да прави изявления пред публика. Лиана щеше да е подготвена и нямаше да реагира така, а и зрителите щяха да го приемат по-добре, а така направо "от вратата и за краката"  беше много нетактична, прибързана   и необмислена постъпка, която издава незрял характер и доста детинско мислене.  Тези, които го съветват са на същия акъл явно

# 999
Тия мъже мн страхливи, бе  ooooh!
Какви са тия техните жени, много страшни се оказаха.
Не, че Лияна не е общата все пак, де  hahaha

# 1 000
  • София

Според мен Тервел се оправда не толквоа заради жена си, а заради имиджа си и шанса за победа.

# 1 001
Малиии, Станка не била перфектна, виж ти. Ама то едва ли не може да излезе, че Станка е човек.

Вижте, Станка си е Станка. Чепата и натурална. Много ясно, че може да се заяде с Пламенчо за някаква глупост и изобщо да бъде дребнава. Според мен, това ама с нищо не променя представата за нея като за златно момиче, защото тази нейна естественост е свързана и с много положителни страни.

Иначе, не ми е Станка фаворит, но просто ми се видяха доста абсурдни забележките към нея.

# 1 002
  • Варна

Според мен Тервел се оправда не толквоа заради жена си, а заради имиджа си и шанса за победа.

Е, какъв имидж? На него ли да вярвам или на очите си?  Thinking

# 1 003

Направо си беше:"Моля не ме гонете, обещавам повече няма да правя така" Simple Smile

# 1 004
И защо да трябва да надскача Крушаре?

Не е задължително. Поражда се обаче въпроса защо не иска.  Thinking

Подозирам,че излезе ли,Кобрата ще му тегли един тупаник Mr. Green

Или ще му каже, браво бро, кога ше ме запознаеш.  smile3508

Общи условия

Активация на акаунт