VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 115 782
  • 3 744
  •   1
Отговори
# 225
Яна на Петко ще влезе като гост звезда, ще танцува с Тервел, но не разбрах дали ще остава.
Ана води в класацията за негативен вот.
Сега по Нова казаха.

# 226
  • Пловдив
Пфу, разбрахте ли сега кой ще е „мистериозният участник“ - Яна Акимова.

# 227
  • Варна

Тя готви.

# 228
Не мисля, че ще е Яна те с Петко в края на тази седмица ще се женят. Едва ли ще си губи времето в ВБ. Просто ще партнира на Тервел за страстния танц  Mr. Green

# 229
Е, каква пък толкова тайна мисия ще има Яна  Tired Или разчитат на танца с Тервел - тя, с когото танцува, после се залюбва с него  Mr. Green Иначе и аз мисля, че ще излязат двама... иначе нямаше логика в тази петорна номинация, и тези двама ще са Ани и Мира  Peace

# 230
Мама ви Фотка е мутра в пола....пардон....клин....при това -леопардов! Ама коя съм аз да я съдя -"нито съм й на образованието,нито на книгите,нито на възпитанието.....камо ли на външния вид!"   Mr. Green
Joy Joy не можем да се мерим с нея тя е самото съвършенство просто Mr. Green

# 231
На Лиана пак и' се вижда част от междукрачието. hahaha

Скрит текст:

# 232
Кенефа бил на-важното нещо в нощния клуб, защото хората си прекарвали повечето време там, шмъркайки - изказване на Мишо Шамара  ooooh!

# 233
  • София
Мистериозният гост ще е мъж. Поне така съобщиха вчера.

# 234
Да,бе какво подвеждат зрителите,че ще влиза нов участник?Тя влиза по работа.Звездоброеца при Гала да си види изчисленията.Според него Ана и Пламен са с най-голям шанс за излизане от номинираните.Ама според зрителите Пламен е на предпоследно място по антипатия,дори Станка е пред него.Аз го подкрепям.Уважавам петкратната световна шампионка,но започвам да се разочаровам от нея.Нали са казали:покажи ми кои са ти приятелите,да ти кажа какъв си.Какво само приглася и съчувства на задушаващата всеки,който не и изнася бизнес ''дама''?Днес ме разсмя Фотчето.На повторението на разправията за меда,каза на Мира:''не ми слагай пари....ааа,слова в устата''.Личи си,че ''дамата'' е свикнала нейните конфликти да са за кинти и лични/бизнес интереси.И сега ли реши  да командори все едно другите са в нейна фирма?Парите са и уговорени,едва ли има клауза  в договора и за повече при еди какво си развитие в къщата.Самозабравила се лелка. Stop
Мира и тя със силно професионално изкривяване ''Анализирай това'' ,''Анализирай онова''-3 серия.

# 235

Гледах я в леглото ,а Ани си оправяше дрехите и затова попитах. Peace

# 236
Пламен и Йоана са си в добри отношения както гледам ,какво ни втълпяват в дейли епизодите.

# 237
Йоана посъветва Пламен довечера пред "телевизора" да постъпи мъжки и да признае, че е сгрешил.Той каза, че е мислел същото, сигурно се надява  така да не го изгонят.

# 238
Мишо към Лили: Ти си атрактивна мацка, знаеш как да мигаш на парцали.  Laughing

# 239
  • Варна
Йоана посъветва Пламен довечера пред "телевизора" да постъпи мъжки и да признае, че е сгрешил.Той каза, че е мислел същото, сигурно се надява  така да не го изгонят.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=593834987340737&set= … ype=1&theater

Laughing

Общи условия

Активация на акаунт