VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 115 328
  • 3 744
  •   1
Отговори
# 1 200
Мира 100% ще спаси Пламен и Ирина, все пак те са и най-близки в къщата. Тази вечер номинациите ще са много интересни  Hug

# 1 201
Лияна иска да напусне къщата

Горката сърничка, пак другите са й виновни Mr. Green
Аха.....когато не им се получавало на другите, си търсели виновни.    Laughing
Не знам кое не му се е получило на Тервел, щом и в гащите й бръкна.    Joy
Ох, не мога да я гледам вече, с мазната й физиономия и постоянните й манипулации.
Само дето все повече се убеждавам, че е толкова тъпа, че и си вярва на тъпотиите.

# 1 202
  • Варна
Мира 100% ще спаси Пламен и Ирина, все пак те са и най-близки в къщата. Тази вечер номинациите ще са много интересни  Hug

Mоже вместо Пламен да спаси Мишо. Тя смята Пламен за силен играч и може да остави да го номинират.

# 1 203
Мечо и сърничката Sick

# 1 204
Мира глава и спасена, най-вероятно Пламен ще намаже, добре се развиват нещата.  newsm44

# 1 205
mariel444e, благодаря!  bouquet

# 1 206
Мира не стига, че си има собствена стая, ами сега като глава на къщата ще има и президентски апартамент. Кеф й тука, кеф й там  Mr. Green Mr. Green
Аз също мисля, че Пламен и Ирина ще спаси.
Номинирани ще бъдат Станка, Ваня, може би Павел и Лияна.
Щом са очи в очи номинациите може и малко лицемерно да подходят.

# 1 207

Това си е лично нейна работа - няма нужда да й се дават съвети за промяна.
На мен ми харесва такава каквато е, а и тя очевидно се чувства добре така, непрекъснато някакви непоискани съвети на нея се дават как да се промени, при положение, че тя си е успешна такава каквато си е (и пак при положение, че Лияна е тази, която по-скоро има нужда от съвети, защото момичето не е добре очевидно).
На вас като ви е селска, има си и градски персони вътре - Мира, възхищавайте се на нейната космополитност и оставете Станка на мира вече. Peace
[/quote] Peace

# 1 208
Щом са очи в очи номинациите може и малко лицемерно да подходят.

Е как, те по принцип лицемерно подхождат (с някои изключения), какво остана за лице в лице.

Довечера ще е мн интересно-о-о-о-о-о.  coolcool newsm26 newsm22 newsm24

# 1 209

На мен ми харесва такава каквато е, а и тя очевидно се чувства добре така, непрекъснато някакви непоискани съвети на нея се дават как да се промени, при положение, че тя си е успешна такава каквато си е (и пак при положение, че Лияна е тази, която по-скоро има нужда от съвети, защото момичето не е добре очевидно).
На вас като ви е селска, има си и градски персони вътре - Мира, възхищавайте се на нейната космополитност и оставете Станка на мира вече. Peace
Peace
[/quote]По тази логика и Лияна няма нужда от промени и тя си е успешна такава каквато е  Grinning

# 1 210
И защо да трябва да надскача Крушаре? Явно тя е щастлива така с живота, който има. Мисля си и че и не е чак толкова депресирана заради това, че няма половинка. Иска да има човек до себе си, което е нормално, но не драматизира. На мен не мис е стори злобна, за разлика от Ваня и Йоко.
Трябва да го надскочи защото е на прага на нов етап от живота си, и както каза Мира, щом е била номер 1 в нещо, може да бъде номер 1 в още много неща. Нямам предвид половинки или тем подобни неща, а нови професионални успехи на друго ниво.

Всеки с мнението си. А моето е, че Станка има сили и възможности за още много професионални успехи, но си бие спирачки.
А моля без съвети кой какво да коментира!

# 1 211
По тази логика и Лияна няма нужда от промени и тя си е успешна такава каквато е  Grinning

Е ся, логиката е излишна, когато не ни устройва.  Joy

# 1 212
  • Варна
По тази логика и Лияна няма нужда от промени и тя си е успешна такава каквато е  Grinning

В какво е успяла Лияна?

# 1 213

В какво е успяла Лияна?
Все пак  във Вип Брадър е тя а не аз Laughing

# 1 214
Моля тези, които могат да гледат, да разказват какво става! Мариан какво е направил по време на играта?

Общи условия

Активация на акаунт