VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 115 346
  • 3 744
  •   1
Отговори
# 1 215
По тази логика и Лияна няма нужда от промени и тя си е успешна такава каквато е  Grinning

Е ся, логиката е излишна, когато не ни устройва.  Joy

В какво е успяла Лияна?
В това да прилича на магистрална фея Mr. Green

# 1 216
  • Варна
По тази логика и Лияна няма нужда от промени и тя си е успешна такава каквато е  Grinning

В какво е успяла Лияна?
Все пак  във Вип Брадър е тя а не аз Laughing

Е, това ако е критерий... Rolling Eyes

# 1 217
Е, това ако е критерий... Rolling Eyes

Виж колко неща научаваш покрай ББ, велико предаване.  Grinning

# 1 218

В какво е успяла Лияна?

И аз се присъединявам към този въпрос.

Всеки да си коментира каквото желае, но е изключително грозно да обясняваш кой как трябва да изглежда и говори. Убедена съм, че Станка, ако имаше тялото на Лияна, да кажем, (не че в нейната работа това е възможно) никой нямаше да й дава наклон накъде да пикае Mr. Green.

# 1 219
Ей, няма отърване от таз Мира. Още поне седмица и половина ще гледаме тази изкукала лелка. Сега като главнокомандваща като ще започне да раздава едни наставления - за реда в къщата, за готвене.....

# 1 220
Убедена съм, че Станка, ако имаше тялото на Лияна да кажем, никой нямаше да й дава наклон накъде да пикае Mr. Green.

Не е сигурно. Не тялото, а поведението е от по-голямо значение в случая.

# 1 221
  • Варна
Ей, няма отърване от таз Мира. Още поне седмица и половина ще гледаме тази изкукала лелка. Сега като главнокомандваща като ще започне да раздава едни наставления - за реда в къщата, за готвене.....

Аз обожавам да слушам анализите й за нещата в Къщата. Стига да не обсъжда личния си живот. Laughing

# 1 222

Аз обожавам да слушам анализите й за нещата в Къщата. Стига да не обсъжда личния си живот. Laughing

И аз.  Peace А и ако ги няма Мира и Ваня ще настъпи тягостна тишина в къщата.  Wink

# 1 223

Аз съм на същото мнение  Peace Peace

# 1 224

+1

newsm10 smile3521

# 1 225
Докато гледах снощния епизод забелязах /може и да ми се е сторило/ как всички се подиграват на Лиана. Като каже нещо или направи и другите се споглеждат. Тервел на нея ли каза компресор по време на играта с топките? Ваня целия гардероб ли си е занесла там? Харесвам дрехите и, но не и как и стоят, някои от тях де.
Иначе гласувах за Мира и Ваня.

# 1 226
Аааа ще повърна Sick тоя разгонен нерез Павел как говори по бебешки на Лиана, а тя скимти като улична мастия....

# 1 227
Тази е малоумна! Как се натиска с дебелака
е не ... аз това извращение не мога да гледам

# 1 228
Онлайн ли гледате?

# 1 229
Павел минути след като го номинираха заради игрите рязко влезе в размножителен период и каза, че трябва да има ново разпределение на личното пространство.Мира да напусне апартамента и той с Лияна да отидат там.Лиана ...не видях да се дърпа.

В момента-отвратителна сцена! Павел и Лиана се търкалят в едно легло, Павел я целува по раменете, тя го е прегърнала с две ръце и скимти като болно куче  Sick Ваня беше се излегнала до тях и се изнесе бързо, бързо...

Общи условия

Активация на акаунт