VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 114 862
  • 3 744
  •   1
Отговори
# 1 545
  • София
На сините въпросите бяха много по-трудни. Явно е зор да задържат досадната Мира в къщата  ooooh!

И тъпата Станка... явно ненапразно я бяха сложили в този отбор... че и един грешен отговор и беше признат за верен  ooooh!

А може ли ти острата да си мериш малко думичките?

тук злобата найстина е малко в повече!

Тц.....  Wink
 А ти спомняш ли си как ни нарече всички, които не сме на твоето мнение!?
Беше  направо вулгарна... ама не ти се обидихме... нито издадохме забрани...... Пък и мнението ми е такова... Какво? Ще ми го променяш ли !?  Whistling

??????

припомни ми?

А, сега ще се затруднявам.... Като имам време .... с най-голямо удоволствие...... Wink

# 1 546
Въпрос:    Новите номинирани ще бъдат:  

Ваня    - 95 (21.3%)

Ирина    - 6 (1.3%)
Йоана    - 10 (2.2%)
Лияна    - 23 (5.2%)
Мариан    - 2 (0.4%)
Мира    - 158 (35.5%)
Мишо    - 5 (1.1%)
Павел    - 10 (2.2%)
Пламен    - 120 (27%)
Станка    - 6 (1.3%)
Стойко    - 0 (0%)
Тервел    - 10 (2.2%)

Общ брой гласове: 226

# 1 547
Аууу  Laughing подсетиха ме за т-ва яко парче с мелодията като почнаха рекламите:

https://www.youtube.com/watch?v=PfAWReBmxEs

# 1 548
Цитат
Не, не, това е яко нагласено. Този вип брадър могат да го кръстят "сезона на Мира", направен по неин сценарий и желание. Отвращават ме

Защо да е нагласено ? Това, че Мариян, Тервел, Йоана и Стойко не знаеха елементарни неща ли ? Май Мира се спаси със знания, а ти очевидно бълнуваш доста.

# 1 549
Искам Тервел да номинира Лияна.

# 1 550
gost 32 Не те знам мъж ли си или жена, но не те слуша главата. Да не си жената на Благой Георгиев, че всеки коментар ти е за Лиана. Хайде остави момичето на мира. Симпатяга е и теб очевидно много те е яд. Явно си лелка с ролки и мустак и не можеш да преживееш, че Лили е хубавица, а ти си грозна и сбръчкана лелка и мъжете да те заобикалят отдалеч.
Къде те изтърваха пак тебе? Домашни нямаш ли? Бягай да си пиеш млякото и в леглото.

Аз съм на 52 години - нямам нужда от мляко... Лияна не ме дразни , дразнят ме вашите коментари...Повече от месец се сдържам , но Ви призовавам за повече толерантност...Имам чувството , че цялата си негативна енергия изливате в този сайт...

Колко регистрации имаш?

Ако влезеш в историята на профила ми ще разбереш , че нямам други регистрации. Просто се опитваш да подведеш другите списващи тук....

# 1 551
  • Ямбол
Цитат
Колко регистрации имаш?

Лиляна, какво имаш против коментиращите в темата ? Коя си ти, че да казваш кой какво да прави ?  Пий си ти млякото и си лягай в леглото, защо много си се превъзбудила. Защо намесваш и nelka в безумните си разсъждения ? 
Аз съм Лиляна. Ти кой си, господин Никой?
Попитах те, с колко регистрации си или да оставя това на админите да проверят.

# 1 552
Искам Тервел да доминира Лияна.

smile3521

# 1 553
Искам Тервел да номинира Лияна.
а дано ... Simple Smile

# 1 554
На сините въпросите бяха много по-трудни. Явно е зор да задържат досадната Мира в къщата  ooooh!

И тъпата Станка... явно ненапразно я бяха сложили в този отбор... че и един грешен отговор и беше признат за верен  ooooh!

А може ли ти острата да си мериш малко думичките?

тук злобата найстина е малко в повече!

Тц.....  Wink
 А ти спомняш ли си как ни нарече всички, които не сме на твоето мнение!?
Беше  направо вулгарна... ама не ти се обидихме... нито издадохме забрани...... Пък и мнението ми е такова... Какво? Ще ми го променяш ли !?  Whistling

??????

тук Всички не съм наричала никак te]

А, сега ще се затруднявам.... Като имам време .... с най-голямо удоволствие...... Wink
Успех  Peace

# 1 555
Цитат
Аз съм Лиляна. Ти кой си, господин Никой?
Попитах те, с колко регистрации си или да остава това на админите да проверят.

Нека да проверят. Тогава ще ти лъсне голия задник. От както се помня в живота си съм с профила на dido1302 и никога не съм влизал с други регистрации. Сигнализирай админите, моля ?

# 1 556
Нагласено е !Тази с грозния нос дето преживяше да е спасена ,защото виждат че хората досега гонеха нейните издънки .Е за това е нагласено .Извикаха нейния отбор на лесните въпроси за да я спасят.

# 1 557
Ваня добре задава тона с много приказки, а дано и другите да са така.  Simple Smile

# 1 558
Моят бял дроб е опериран, но аз търпя, пуша...

# 1 559
Гледам съквартирантите се хванаха за главите.

Общи условия

Активация на акаунт