"Шоколадова" коса - 4

• 156 694
  • 758
  •   1
Отговори
# 105
Не знам какъв цвят целиш, но имам добри впечатления от Чифели - едно време се боядисах някакво кестеняво върху русо обаче и нямаше никакъв червен отенък, но хич не се сещам кой номер беше. newsm78

# 106
Ето го цвета  Heart Eyes направо разкошен,а и косата е хубава  Heart Eyes !

# 107
Това е нещо пепеливо, защото наистина няма никакъв меден отенък. newsm78

# 108
  • Русе
Вчера ме снимаха по друг повод, но мога да ви покажа косата ми на почти 1 месец боядисване с № 6 на Чифели. Снимките са без светкавица, блясъка е от слънчевата светлина.
Скрит текст:

# 109
Супер е. Блясъка е невероятен!  Peace

Искам да ви задам един (може би тъп  Blush) въпрос - ако си купя боя http://e-cosmetics.bg/profis-kosa-lastrada-tamno-ruso-konak-p-959.html и я смеся с 9%, (защото косата ми е доста тъмно-кестеняво) ще се получи ли нещо видимо средно -медено кестеняво???  newsm78

# 110
Видях в Елитис днес професионална боя за коса италианска.Май беше Seta oil или нещо подобно.Но нищо не намирам в нета за нея.Досега ползвах гръцка Lorvenn beauty color и съм доволна от нея, но исках да пробвам тази.Някой може ли да ме насочи с името на боята или ако я е ползвал да даде мнение?
И да попитам чета добри отзиви и за боя Chifelli, някой да знае откъде мога да си я купя от Стара Загора?

Последна редакция: пт, 24 яну 2014, 15:12 от magitt

# 111
Супер е. Блясъка е невероятен!  Peace

Искам да ви задам един (може би тъп  Blush) въпрос - ако си купя боя http://e-cosmetics.bg/profis-kosa-lastrada-tamno-ruso-konak-p-959.html и я смеся с 9%, (защото косата ми е доста тъмно-кестеняво) ще се получи ли нещо видимо средно -медено кестеняво???  newsm78
Ще изсветли повече отколкото ако е с 6%, но може би намажи първо дължините после корена, че да не стане той твърде светъл спрямо дължината. Въпреки, че ти май сподели, че съвсем скоро си боядисана и сигурно нямаш много кроен още и ако е така едва ли ще се получи тази разлика  Peace

# 112
Това е нещо пепеливо, защото наистина няма никакъв меден отенък. newsm78
Да. И точно затова ме е страх да рискувам, защото кафявото, било то тъмно,светло,средно винаги съдържа в себе си червено и косата придобива червен оттенък, особено след няколко измивания. Мисля си ако забъркам някаква натурална или пепелна 2-ка, което си е почти черно + пепелива 6-ца, което обикновено се води тъмно русо, т.е. няма червен нюанс в цвета, дали няма да се получи такъв цвят.  Thinking Въобще големи дилеми имам  Laughing

Ще изсветли повече отколкото ако е с 6%, но може би намажи първо дължините после корена, че да не стане той твърде светъл спрямо дължината. Въпреки, че ти май сподели, че съвсем скоро си боядисана и сигурно нямаш много кроен още и ако е така едва ли ще се получи тази разлика  Peace
Според мен в най-лошия случай би се получило тъмно кафяво със златисто меден нюанс. Но най-вероятно ще стане до средно кафяво с някакъв топъл нюанс.  Peace

# 113
Да, може би нещо такова ще е като цвят, няма да е много светло със сигурност Peace

# 114
Момичета, "Кастинг" боядисва ли успешно белите коси?

# 115
  • Русе
Ами, не особено. Измива се много бързо. И двата пъти, когато се боядисвах с нея(№ 535 Шоколад), косата ми стана с рижави отенъци след няколко измивания.
Скрит текст:
Снимката е орязана доста и е размазана, но си личи цвета какъв е никакъв

Последна редакция: сб, 25 яну 2014, 00:47 от viki_1974

# 116
Ами, не особено. Измива се много бързо. И двата пъти, когато се боядисвах с нея(№ 535 Шоколад), косата ми стана с рижави отенъци след няколко измивания.
Скрит текст:
Снимката е орязана доста и е размазана, но си личи цвета какъв е никакъв

Вики, благодаря за отговора! Наистина си личи, че има някакви отенъци и на мен също това не ми допада. По принцип горещия шоколад червенее.

# 117
aDaMaNt^, Freya - отивам днеска до магазина, вие ме окуражихте  Peace

# 118
  • София
Точно това исках и аз да направя, и се чудех дали ще се получи. Айде пробвай и чакам с нетърпение да кажеш резултата. smile3508

# 119
Момичета, ходих до магазина на e-cosmetics - Люлин.
Момичето беше изключително любезно - може би половин час ми обясняваше всякакви работи, възможни резултати и т.н. Даже ми подариха дребни нещица  Crazy
Отделно се консултира с фризьорка, която ползва техните материали, но за съжаление била в Пловдив и няма как да си запиша час при нея.

Ето това са нещата, които си взех:

+

6% окислител 375 ml

(Обясниха ми, че с 6% се постига същия резултат, но за по-дълго време и по тоя начин рискуваш по-малко д ати се увреди косата)

После този номер боя:

+

6% окислител 1:1,5

Понеже аз си харесах боя цвят 6.33 - коняк, се отказах от нея, защото твърдят, че няма смисъл този цвят, тъй като бил отенък на основен цвят. А пък косата така или иначе ще получи някакъв меден отенък.

И така, следобеда ще забъркам манджата, стискайте палци да не оплескам нещата пак  Mr. Green

Като цяло от цялата работа се очаква някакъв нюанс на средно кестенявото...  newsm78

Хубав ден, момичета!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт