"Шоколадова" коса - 4

• 156 571
  • 758
  •   1
Отговори
# 330
yulmana, май само от Макадамията можеш да използваш една опаковка, защото е двойна.
От другите си трябват две. Колко е дълга косата ти?

# 331
+30см под раменете - ами не знам как се определя .С плътен косъм е ,гъста. От нормалните бои ми с 1 и 1/2 се боядивам.
  С тази ми беше достатъчна 1 опаковка ,но май е спряна от производство и имаше останала тук в един магазин само 2-3 цвята.
 Последният път си купих 3/0.  Мислех постепенно да стигна до 5- ца .

# 332
Мусовете са по-икономични. А щом от масовите марки ти стига боя и половина, значи и от другите ще ти трябва толкова. Виж грамажите на тези, които до сега си използвала и сравни с тези, които искаш да си вземеш.  Peace
Но за толкова дълга коса си мисля, че ще ти трябват 2, за да си спокойна, че ще ти стигне за цялата коса боята.  Simple Smile

# 333
  • Плевен
nanne, № 500 червенее ли на слънце? Какъв цвят става точно, кафяво или като естественото кестеняво?
Не, не червенее, и аз винаги от това бягам, моя естествен цвят е тъмно кестеняво и боята се доближава максимално до него. Фризьорката ми ми каза, че съм си уцелила цвета максимално добре, ако не са ми белите коси, за сега са много малко де, корените като израстат не се вижда разлика изобщо.

# 334
nanne ,каква е   цената на тази боя и има ли я в магазините или е от сайт?

# 335
  • Плевен
nanne ,каква е   цената на тази боя и има ли я в магазините или е от сайт?
9 и нещо беше, но сега видях че върви реклама по телевизиите и сигурно е 6 и нещо. Аз я купувам от ДМ, в Лили я няма.

# 336
Тук нямаме нито Лили ,нито ДМ.
 Муса ми беше изгоден даже и на цената от 10лв . Последно го купувах на близо 6лв. Не пада боята ,има добра покривност. Моята е почти черна естественият цвят.
 Много искам да се боядисам някакъв шоколадов цвят ,но и да е лесен за поддържане -защото имам бели коси /малък брой /и само на темето и да не се боядиса там по-светло. И затова сега все към близък до естественият цвят се приддържам.
 Фризьорката ми работи с Bess .Какво ви е мнението за тях?

# 337
  • Плевен
Тук нямаме нито Лили ,нито ДМ.
 Муса ми беше изгоден даже и на цената от 10лв . Последно го купувах на близо 6лв. Не пада боята ,има добра покривност. Моята е почти черна естественият цвят.
 Много искам да се боядисам някакъв шоколадов цвят ,но и да е лесен за поддържане -защото имам бели коси /малък брой /и само на темето и да не се боядиса там по-светло. И затова сега все към близък до естественият цвят се приддържам.
 Фризьорката ми работи с Bess .Какво ви е мнението за тях?

Предполагам, че ги има в по-малките градове по парфюмерии или дрогерии. Не е някаква скъпа или извънземна марка. Особено сега пък като върви реклама и са на промоция.

# 338
nanne, благодаря! Харесва ми това, че боята се води подхранваща и със сигурност ще я пробвам някой ден.

Аз в крайна сметка реших да заложа на някой мус за да успявам да се боядисвам сама. Колебая се между L'Oréal Sublime Mousse № 500 и  Schwarzkopf Perfect Mousse № 500. Допада ми повече втория, тъй като не съдържа амоняк. Някакви отзиви?

# 339
От Schwarzkopf съм много доволна! Последно се боядисвах със студената 5-ца. Много хубава ми става косата след муса и балсама. Цветът също става хубав, при мен пада бързо, но е на светла основа. Ако няма да я потъмняваш от 7-ца, както беше при мен, мисля че ще ти издържи повече!  Peace

# 340
И аз да кажа! Боядисвах се повече от 7-8 месеца с Гарниер- Олиа, като първите 2 пъти с една по-евтина на Гарниер в червена опаковка.Цвета ми стана страхотен светло шоколадово-оранжев още в първите месеци.След като постигнах желания цвят започнах да деля боята и да си боядисвам корените и колкото остане-разнасям.Много добре ми понася боята,а съм със слаба коса.Реших да пробвам друга боя и си взех на L'oreal  Preference -като цвят уж беше абсолютно същата като цвета ,който ползвам...Стана страшно тъмна и червена- нищо общо с цвета на Олиата, а и беше двойно по-скъпа и сега косата ми е много нацъфтяла,което също отдавам на тази боя... Confused

# 341
От Schwarzkopf съм много доволна! Последно се боядисвах със студената 5-ца. Много хубава ми става косата след муса и балсама. Цветът също става хубав, при мен пада бързо, но е на светла основа. Ако няма да я потъмняваш от 7-ца, както беше при мен, мисля че ще ти издържи повече!  Peace

Благодаря за полезната информация!   bouquet  Предполагам, че казваш студена 5-ца на № 500. Така ли е? Червенее ли на слънце? И последно, кафява или кестенява става косата?

# 342
Здравейте момичета,
моля ви за съвет - с естествено кестенява коса съм и от една година я боядисвам (отново в кестеняво), заради тук-таме бели косми  Sick Mr. Green
Срещам обаче два основни проблема - първо, какъвто и нюанс на кафявото и на която и марка да взема - винаги имам червен оттенък, който не се отмива, а си остава. На какво се дължи това? Дори и тъмен цвят да използвам пак бие на червено! Simple Smile Simple Smile
Вторият ми проблем е, че боята винаги много лесно ми пада, и то точно в корените отстрани на челото, където са белите коси. Общо взето за 1 седмица и белите косми личат.
Досега съм ползвала боите на Палет, Гарние и Саъйс.
Препоръчайте ми каква боя да си взема, която не се отмива толкова лесно и по възможност да не се получава този тъмно червен нюанс..искам да съм си съвсем кестенява.  Crazy Laughing

# 343
desinkata_85, предполагам, че с професионална боя проблемът ти ще се разреши. Заложи на кестеняво с пепеляв оттенък.

# 344
Здравейте,
искам да помоля, ако може да ми помогнете с избора на боя. Харесва ми този цвят http://www.cccreme.com/images/cc-creme-cheveux-haircare.jpg, но се затруднявам да определя с каква боя мога да го постигна. Ще съм много благодарна, ако някоя от вас има предложение.
Приятна вечер!

Общи условия

Активация на акаунт