Мацки, от 40 нататък (плюс/минус 2-3 години) всичко тръгва надолу, пък вие си вярвайте в прилива на енергия и това, че сегашните 40 не били като на времето.
Без значение е коя изглежда перфектно и коя като лелка. Годините са си години и не прощават на никого. Обикновено това се осъзнава внезапно.внезапно, или постепенно, не знам, но в никакъв случай нямам повече енергия сега (над 40 съм), отколкото преди 40-те. енергия ли, хъс ли да го наречеш, преди няколко години 1 уикенд ми стигаше да оправя къща, посрещна гости и да се наспя. сега - забрави, едно нещо само трябва да избера
но пък и нямам малки деца и не знам доколко действат стимулиращо, затова избягвам всякакви сравнения.
във всеки случай, 40 години в добро здраве, не ги смятам за късна възраст за каквото и да било (изключая балет, или художествена гимнастика на състезателно ниво
. Проблемът е бил по-скоро за бащата, който не стига, че е трябвало да работи много, за да изхрани всичките деца, но и не е могъл да се справи с проблемите на тинейджърите.
Чак след това според него е наистина късничко. 40 ми се струват съвсем нормална възраст за раждане.