Не, изобщо даже. Напротив, даже смятам, че мога да правя много по-правилни преценки, след като веднъж съм се опарила. Освен това втория път имах много по-надежден филтър, защото вече имах едно дете. Та бързичко разкарах хората, които видимо не бяха съвместими с дете. То си им личеше от 200 километра, че на практика не търсят обвързване, а са от ония, които паразитират върху майки с деца, щото си мислят, че сме отчаяни и евтино се даваме. Именно търсенето на сериозно обвързване ми помогна да избегна "неуспешни" връзки с уж интересни хора, които обаче е явно, че ще ми врътнат номер.
Това с котките беше майтап. По принцип Crazy Cat Lady стават жени, които никога не са се женили и нямат деца, макар че има изключения- разведени и останали "вторични стари моми". Просто няма начин да съм Crazy Cat Lady.

И колкото и да се опитват единствените деца да (се) (само)убедят ,че е супер и по-добре така...не е.Дори в по-късни години да се загуби близката връзка,дори само от социалното израстване с братя и сестри...се научава много.