Отговори
# 195
  • Варненска клюкарка

Белорче, самия факт, че се пръскат толкова пари за къщи, коли, дрехи на богатите е достатъчно показателен. И понеже аз много се интересувам от такива неща, та за това го казах.
Дрехите на Ферка не определят цялостния бюджет.
Ясно е, че са загубили едни спонсори, пък са дошли други.  Peace
Пример:
Баровците 1-ви сезон се разхождаха с Блекбъри, 2-ри с Айфони
Колите: 1-ви се залагаше повече на БМВ, 2-ри рипнаха на Мерцедес
Та за бюджета...за мен си е добър. Peace

И аз се интересувам и много обръщам внимание на детайлите Peace
За дрехите го казах просто като пример, и в случая дрехите на Ферка наистина си бяха на Ферка а не на Хазал...но имаше други...
 Снимаха в каквито им падне къщи- една с една и съща нямаше от първия и втория сезон. Дори на Емко не беше къща а блокчета еднакви от тип затворен комплекс- нищо изключително. Палати и мавзолеи като при повечето други сериали нямаше- дори и един. Peace Айфони и Блекбърита има във всеки сериал- тези реклами са като настолни ...няма как милионерите да джиткат с Алкател.  Wink Втория сезон свалиха емблемата на мерцедеса на Емко,(за пръв път се вижда като избягаха от МехметЯ)  Но интересно защо като милионерски син Мерцедеса му не беше от най-високия клас, дори Мустанга който връткаше после беше по-престижен... Е от време-навреме се мяркаше по някое Порше Кайен, та вдигаше малко летвата...
Снимаха в 1-2 апартамента в блока, но през по-голямата част бяха снимки в студио- обърни внимание как се сменя дръжката на вратата на апартамент№ 10. Дупката в която живееше портиерското семейство също е студио, макар, че не знам как се получаваше това с прозореца и цялостната картинка. Към сегашните серии се вижда как стайчето от размер на тоалетна постепенно доби нови мащаби. А и има едно клипче от първия сезон където Хазал трябва да заснеме сценка в леглото си като говори с Емко по телефона, но нещо и е смешно и като обръщат камерата се виждат десетина човека срещу нея в голямо помещение, които си умират от смях- студио....Нямаше моменти с хеликоптери и самолети като при повечето сериали... С изключение на белградската гора където снимаха сериите в т.н. хижа извънградски снимки нямаха.... И в подкрепа на всичко, което казах, просто си го пишеше из пресата и то от критици и хора на които им е работа да знаят тези неща, че бюджета е среден към нисък, ама това среден го бяха написали за цвят Crazy

пп И аз казах, че има силна химия  при слънцата и че ме грабва от раз, а при мен рядко се случва такова нещо. Керем не ми е красавец, като Ча даже в сравнение  с него на нищо не прилича, но пък е много секси  и играе добре- всъщност общите му сцени с мацката са страхотни Wink

Последна редакция: вт, 15 окт 2013, 16:31 от Беллора

# 196
Джейн, да така е, доста съфорумки не пишат вече в темата по различни причини, но при добро желание и възможност знаят къде да ни намерят.
Едни си тръгват, присъединяват се нови и такаааааа, темата си продължава.
И аз като Габи не съм писала, че Хакан не се справя, даже напротив, играе страхотно, но от общите им сцени с Хазал ме обвзема ужас, не ми влияе играта им в посока химия, чувства, страшнее ме този актьор, антипатичен ми е и не мога да го преглътна, та даже съм и на път да се откажа от сериала, защото красотата на Хазалчето и перфектната й игра, не са ми достатъчни при положение, че всичко друго ми липсва. Rolling Eyes
Аз също смятам, като някои от Вас, че беше редно Хазал да благодари на феновете си за пожеланията послучай РД.

# 197
  • Още у мъглата ...
Джейн  Hug
Изчетох ти чаршафа, ами до много голяма степен сме си еднакви  Laughing Heart Eyes
Само дето ти си се захласнала по АСК, пък аз не  Peace
Но пък никой не е казал, че Хакан не се справя, напротив играе добре, но физически е толкова крив  ooooh!, че не го възприемам и туйто   Laughing

Аз АО-то още не съм го гледала, но понеже няма някви суперлативи за него и още ми отлежава  Joy

Габи  Hug, а срокът на годност  newsm78 Joy Joy Joy Joy

Нарцисчева къде отиде, да се подмладява ли  Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Нищо, то отлежалото понякога по-сладко  Joy Поне по прическа Чаги-АО бие Чаги-ПО  Mr. Green

Ми Нарцисчева явно много се красотни  Joy Joy Joy

# 198
  • Още у мъглата ...
Джейн,Дени се беше появила в другата тема за АФК,но беше отдавна и оттогава не съм я мяркала.

Наистина отдавна отсъстват Неви и Снежи.Какво се случва с тях.  Thinking Дано скоро си дойдат.  Sad Peace

И аз ги искаааам - Снежи, Неви, Дени  newsm18 newsm18 newsm18

# 199
ЗИЗУУУУУ, НАМЕРИХ СИ ПРЕВОДА НА ТРЕЙЛЪРА, НЕ ГО ПРЕВЕЖДАЙ НАПРАЗНО ЗАРАДИ МЕН.

Episode 5 fragment 2

Selim:There is an opportunity to save his life in front of him...I don' want anything to distract Yaman until then
Mira: Come on then, tomorrow is your last exam...
Yaman: Hopefully!
Dr: If there is no money, there won't be a sick certificate either... then you will move to the prison way
Ender: How bad is your state Faruk?
Faruk: Very
Sude: I struggled a lot to come in these days Mira, now I don't want to be back to the beginning again
Mira: Mom... where?
Sude: I will find a solution for myself on my own... There must be a way to rescue us from this state, surely
ASK: I haven't ever lent money hitherto to someone without getting its counterpart
Yaman: Brother!
kenan: You will find 1000 TL and bring it me until the noon, OK?
Mira: I need you, can you come next to me for a little?
Woman: It looks like you're in a hurry, do you have to go somewhere?
ASK: Only fools do unrequited favors

(helena)

# 200
  • Още у мъглата ...
Джейн, да така е, доста съфорумки не пишат вече в темата по различни причини, но при добро желание и възможност знаят къде да ни намерят.
Едни си тръгват, присъединяват се нови и такаааааа, темата си продължава.
И аз като Габи не съм писала, че Хакан не се справя, даже напротив, играе страхотно, но от общите им сцени с Хазал ме обвзема ужас, не ми влияе играта им в посока химия, чувства, страшнее ме този актьор, антипатичен ми е и не мога да го преглътна, та даже съм и на път да се откажа от сериала, защото красотата на Хазалчето и перфектната й игра, не са ми достатъчни при положение, че всичко друго ми липсва. Rolling Eyes
Аз също смятам, като някои от Вас, че беше редно Хазал да благодари на феновете си за пожеланията послучай РД.

Това, че Хазал не мъцна и не благодари на феновете си беше супер странно за нея, защото до тогава тя беше тази, която пописваше в туити, отговаряше, благодареше на феновете. Даже като правеха сравнения с Чаги, всичко в комуникацията с феновете беше в нейна полза, а го рендосваха него, че не мъца изобщо. То не че сега се е размъцал недостижимо, но поне реагира и благодари на феновете (кой е бил - той ли, мениджърката ли, няма значение) за поздравленията за рождения му ден. Наистина е странно. Това обаче не може да ме накара да си помисля, че се е надула или да почне по-малко да ми харесва. Чачи 6-7 месеца никъв го нямаше, пък не спря да ни харесва. Има някаква причина, надявам се да не стане рецидив.  Peace

А, да добавя, че сега го видях в туити, и  Чачи, и Хазал са поздравили чрез фейсбуците си за байрам празника, сега ша видим дали и в туити ще туитнат, но може пък да са решили чрез фейсбуците да е този път - на общо събрание на 27-ми септември  Mr. Green Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 15 окт 2013, 16:50 от Екстри - ВиАйПи (Нарци)

# 201
И на мен ми беше странно,че тя не отговори.  Peace

Видях,че на 25 е писала нещо,но не можах да разбера за какво става дума.  Rolling Eyes

А на 27 е писала:съжалявам за нашата загуба(поне едно момиче така го е превело),предполагам заради загубата на техен известен актьор.  Peace Peace

# 202
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ай ся да не забравя... Mr. Green
Джено, изчетох те...не съм съгласна с 70% от нещата...ама ей ти чичек за труда.  bouquet Hug
Пък и да не забравяме, че съм ти сърдита... Whistling

Белче, ясно е, че с тебе никога няма да си доближим позициите за каквото и да е...та в този ред на мисли, аз се отказвам от полемиката. За теб е така, за мен е друго...ама като не се срещаме абсолютно на никакви теми...няма смисъл.
Ще си говорим само глупости. Peace

Така като почна да си правя анализ на дълбочината, установих, че изглежда съ радко тъпо парче...то пък бива да няма съгласие, ама чак пък толкова... ooooh!
Преставам с дълбочината...ясно е, че не мога да ви стигна по акъл, знаене и можене.
Оставам си в плиткото да си говоря глупости.

абе исках да кажа още нещо, но забравих.... newsm78

# 203
  • Още у мъглата ...

Видях,че на 25 е писала нещо,но не можах да разбера за какво става дума.  Rolling Eyes

А на 27 е писала:съжалявам за нашата загуба(поне едно момиче така го е превело),предполагам заради загубата на техен известен актьор.  Peace Peace

Може да е било за онзи възрастния, който почина някъде тогава, нали и в епизод на Приливите му отдадоха почит тогава (в  началото).

# 204
# 205
Екстри,да,предполагам,че за него е писала.   Peace

# 206
  • Под Сините камъни
Хилоуу на диспансера.Чичеци за всички допринесли за тази красота на първа страница   bouquet  bouquet  bouquet.
Ох на работа нямаме нет и ми беше много крива така без вас.Нещо интересно да съм изтървала днес  newsm78

# 207

Може да е било за онзи възрастния, който почина някъде тогава, нали и в епизод на Приливите му отдадоха почит тогава (в  началото).
Точно за актьора от Езел, те даже го бяха почели подобаващо и на турско-италианския фестивал, дето Хазал беше водеща в края на Септември.

Зиз, нали ми прости, ей ти тортичка и чичек  newsm51  love001
Скрит текст:

Хайде и за всички в темата  Hug Hug Hug Hug Hug
Скрит текст:
И за Илдето и тези, дето обичат шоколадови

# 208
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ох малеее...... eat eat eat eat eat eat eat eat eat eat eat eat

Джено, ей тва е приказка... Hug Heart Eyes Hug

Пепино, чей те отразим да не си кат Каспър... Hug Heart Eyes Hug

# 209
  • Под Сините камъни