Белорче, самия факт, че се пръскат толкова пари за къщи, коли, дрехи на богатите е достатъчно показателен. И понеже аз много се интересувам от такива неща, та за това го казах.
Дрехите на Ферка не определят цялостния бюджет.
Ясно е, че са загубили едни спонсори, пък са дошли други.

Пример:
Баровците 1-ви сезон се разхождаха с Блекбъри, 2-ри с Айфони
Колите: 1-ви се залагаше повече на БМВ, 2-ри рипнаха на Мерцедес
Та за бюджета...за мен си е добър.

За дрехите го казах просто като пример, и в случая дрехите на Ферка наистина си бяха на Ферка а не на Хазал...но имаше други...
Снимаха в каквито им падне къщи- една с една и съща нямаше от първия и втория сезон. Дори на Емко не беше къща а блокчета еднакви от тип затворен комплекс- нищо изключително. Палати и мавзолеи като при повечето други сериали нямаше- дори и един.

Снимаха в 1-2 апартамента в блока, но през по-голямата част бяха снимки в студио- обърни внимание как се сменя дръжката на вратата на апартамент№ 10. Дупката в която живееше портиерското семейство също е студио, макар, че не знам как се получаваше това с прозореца и цялостната картинка. Към сегашните серии се вижда как стайчето от размер на тоалетна постепенно доби нови мащаби. А и има едно клипче от първия сезон където Хазал трябва да заснеме сценка в леглото си като говори с Емко по телефона, но нещо и е смешно и като обръщат камерата се виждат десетина човека срещу нея в голямо помещение, които си умират от смях- студио....Нямаше моменти с хеликоптери и самолети като при повечето сериали... С изключение на белградската гора където снимаха сериите в т.н. хижа извънградски снимки нямаха.... И в подкрепа на всичко, което казах, просто си го пишеше из пресата и то от критици и хора на които им е работа да знаят тези неща, че бюджета е среден към нисък, ама това среден го бяха написали за цвят

пп И аз казах, че има силна химия при слънцата и че ме грабва от раз, а при мен рядко се случва такова нещо. Керем не ми е красавец, като Ча даже в сравнение с него на нищо не прилича, но пък е много секси и играе добре- всъщност общите му сцени с мацката са страхотни