Отговори
# 165
Другото което искам да кажа е че поне Хазал и Чаги можеха да блогадарят по времето на АФК за това че ги обичат че ги подкрепят дали чрез интервюто дали чрез снимки от сета това не е важно важното е жеста към самите им фенове.
Защото благодарение на тези фенове са на върха дали заедно или по отделно.
Има интервюта който гледам на чуждестранните звезди и много ми харесва когато благодарят на феновете си че ги подкрепят.
Беллора винага съм отговаряла на въпроси когато са към мен или без значение при положение че дискутираме.
А аз благодаря че не ме линчувахте за моите думи написани от мен.
Май и аз трябва да се похваля от около 3 седмици не съм гледала на лаптопа АФК само по БТВ-то но и там много много не гледам. Hug

# 166
  • Още у мъглата ...
Кога си питала за трейлъра бе Наде? newsm78
Уж сега спокойно и всичко изчитам... Crazy

Ще го преведа по-късно...аз даже не съм го отваряла...сега не ми се превежда, пък и кат се напъвам кво от това...някой да отразява преводите? НЕ!
Заради това се отказах да превеждам и в петък вечер.

Ако по-късно Неси не го е превела ще го преведа...ама сега баш ме мързи.

ОПсссссссссс...май само ти ги отразяваш преводите! Hug

Зизун, аз пък отразявам преводите  Hug
Освен това, преводите в петък вечер си ги правила кога ме е нямало, хайде този петък, ако има мама  Mr. Green и ни тъ мързи попревеждай пък малко  Hug
Чакай и да ти се подмажа  newsm51 newsm51 newsm51

# 167
  • В света на мечтите... ❤
Аз пък да ви кажа виждам ХИМИЯ и в Слънцето и то не по-лоша от Фемирската.
Даже снощи като видях Цел'фана между Керем и Зейно, ем не беше взаимен ми изтръпнаха петите... Joy Joy Joy Joy

Зиз и мен ме удари и химията и физиката при слънцата,а за целуфана,просто не в петите ми колената ми омекнаха  Crazy  ,добре,че гледам седнала  Mr. Green  Силна химия имаше и,когато в колата почти я целуна  Heart Eyes и изобщо при тях в общите им сцени се усеща много силно привличането,много добри актьори са и двамата  Heart Eyes  Heart Eyes

Малко гифчета от последния фрагман,някой ако си хареса нещо да си взима  Hug

Хади,да си честитя Чачовската добавка към единия крачол,хаирлия да ми е  Mr. Green   bouquet

# 168
[
Малко гифчета от последния фрагман,някой ако си хареса нещо да си взима  Hug

Скрит текст:

Хади,да си честитя Чачовската добавка към единия крачол,хаирлия да ми е  Mr. Green   bouquet

Дани,  Hug ми то има ли нещо от тях, което да не е за харесване!  Heart Eyes

Честита ти Чачовска добавка!

# 169
Здравейте  Hug Зиз   bouquet

Днес пак лошо и гадно време,ама няма как,така ще бъде.  Wear Umbrella newsm56

# 170
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ди, уважавам мнението ти. Hug
Само да те питам, че не разбрах последното изречение преди "гушвам ви всички"

Кое не би бил Емир без Фериха? Thinking
Човек носи любовта в себе си...случила се с нея, хубаво...можеше да се случи и с друга....той си я има по ДНК. Peace Мое мнение!

Белорче, самия факт, че се пръскат толкова пари за къщи, коли, дрехи на богатите е достатъчно показателен. И понеже аз много се интересувам от такива неща, та за това го казах.
Дрехите на Ферка не определят цялостния бюджет.
Ясно е, че са загубили едни спонсори, пък са дошли други.  Peace
Пример:
Баровците 1-ви сезон се разхождаха с Блекбъри, 2-ри с Айфони
Колите: 1-ви се залагаше повече на БМВ, 2-ри рипнаха на Мерцедес
Та за бюджета...за мен си е добър. Peace

Габо, и аз преди малко се фалих, че 3 дни не съм гледала АФК.
Няма друг филм на компа ми...няма друг филм който да съм гледала до такава степен, че като ми дадете координат за анализ, да не се налага да гледам за да си припомням.
Няма друг филм който го знам с репликите и не мой ми се намажете на кючека по подробности.
Ама аз нали гледам главно заради Емир... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Образа му е така изграден, толкова идеализиран, че не мога да си представя такъв човек в реала и за това ми е интересен още. Нали другаде няма да видя това. Whistling

# 171
Абе вие си мислете кот си искате....ама ХазаТай нема... Mr. Green

Та в тоя ред на мисли..... tooth tooth tooth tooth

Сао СерТай, ХазаБоно... bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

То щот тея отдолу па ги има   Mr. Green  smile3533 smile3533 smile3533
И аз това щях да напиша  smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

Цитат
А Хазалчето е видна истанбулска бръмчалка и трудно се запира на едно място, та не се знае
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Огин е! Напрво всичките ги праи на луди  Crazy

# 172
Мерси,Миши  Hug   love001  Hug

Вани  Hug ,от вчера не ти виждам дрешките,другите виждате ли й ги  newsm78

# 173
Дани,снощи нещо изчезнаха,та преди малко се преоблякох.  Laughing  Hug

# 174
Дани,снощи нещо изчезнаха,та преди малко се преоблякох.  Laughing  Hug
Ауу,много си хубава,златна  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 175
Ди, уважавам мнението ти. Hug
Само да те питам, че не разбрах последното изречение преди "гушвам ви всички"

Кое не би бил Емир без Фериха? Thinking
Човек носи любовта в себе си...случила се с нея, хубаво...можеше да се случи и с друга....той си я има по ДНК. Peace Мое мнение!

Образа му е така изграден, толкова идеализиран, че не мога да си представя такъв човек в реала и за това ми е интересен още. Нали другаде няма да видя това. Whistling

Зизу,  Hug аз също уважавам твоето и, честно казано, ми е интересно да те чета винаги!

В изречението имам предвид, точно, че Емир нямаше да е такъв, какъвто е, ако я нямаше Фериха! Всичко онова, което си написала ти по-горе като определение за неговия образ! И, както съм ти казвала и преди, съм абсолютно съгласна с това!  Peace

И, да, права си, "Човек носи любовта в себе си..."!  Hug

# 176
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Ще го преведа по-късно...аз даже не съм го отваряла...сега не ми се превежда, пък и кат се напъвам кво от това...някой да отразява преводите? НЕ!

Освен това, преводите в петък вечер си ги правила кога ме е нямало, хайде този петък, ако има мама  Mr. Green и ни тъ мързи попревеждай пък малко  Hug
Габо, при по миналото излъчване в петък....като се бях подготвила, като бях подпалила в рекламите да правя резюмета...некви нещаааааааа...защото ми е по-лесно в рекламите, а не повреме на излъчване защото се объркват нещата...а съм загубила тренинг за превод в ефир...в К/Г съм го правила 10 седмици подред с една друга мацка...много е гадно и трудно, но бях поела ангажимент...тогава окупирах 2 лаптопа...на единия гледах, на другия пишех...ама загубих тренинг и сега ми е по-трудно така...та исках да кажа (че се отплеснах), че се бях подготвила и ми стана много гадно като разбрах, че всички са в ПО.
Тогава си рекох СТИГА!!! за кво да се натегам...а такива преводи по 3 изречения и баба може. Mr. Green
Та ще видиме до петък какво ще стане. Whistling
Ама тогава спечели Нарцисчева - младата...която получи превод на качен епизод на скайп. Joy

# 177
  • Още у мъглата ...

Габо, при по миналото излъчване в петък....като се бях подготвила, като бях подпалила в рекламите да правя резюмета...некви нещаааааааа...защото ми е по-лесно в рекламите, а не повреме на излъчване защото се объркват нещата...а съм загубила тренинг за превод в ефир...в К/Г съм го правила 10 седмици подред с една друга мацка...много е гадно и трудно, но бях поела ангажимент...тогава окупирах 2 лаптопа...на единия гледах, на другия пишех...ама загубих тренинг и сега ми е по-трудно така...та исках да кажа (че се отплеснах), че се бях подготвила и ми стана много гадно като разбрах, че всички са в ПО.
Тогава си рекох СТИГА!!! за кво да се натегам...а такива преводи по 3 изречения и баба може. Mr. Green
Та ще видиме до петък какво ще стане. Whistling
Ама тогава спечели Нарцисчева - младата...която получи превод на качен епизод на скайп. Joy

Зизун, аз по други теми не ода, дали за добро или лошо, но си кютам тук и при тати  Laughing
Така че със сигурност ще съм в темата  Party Party

За отнасянето не съ коркай, аз също имам навика да се отнасям и да се откланям от време на време  Joy Joy Joy

# 178
Аз пък да ви кажа виждам ХИМИЯ и в Слънцето и то не по-лоша от Фемирската.
Даже снощи като видях Цел'фана между Керем и Зейно, ем не беше взаимен ми изтръпнаха петите... Joy Joy Joy Joy

Оооооо, много съм съгласна за химията, определено играта им и на ми влияе, но не са ми като ФЕмирчетата.

# 179
Добър ден,момичета!

Зизу   bouquet

Дани, Hug страхотни гифчета.Благодаря за предложенията,но аз днес се преоблякох и няма да се възползвам сега.
Мерси,Миши  Hug   love001  Hug

Вани  Hug ,от вчера не ти виждам дрешките,другите виждате ли й ги  newsm78
Дрешките на Вани и аз не ги виждам.

За АФК накратко да кажа и аз- химия между ФЕМИР имаше голяма.Стояха перфектно един до друг.И двамата са много талантливи актьори. Peace

За ПО - на мен ми е интересен.Харесва ми играта на Яман,Мерт и адвокат Селим Серез.От жените в ПО харесвам Ендер.Чаровна жена и добре се справя с ролята си.
Серенай не ми е симпатична.Играта и не ме впечатлява.

АШК - Хазал е прекрасна.Харесва ми облеклото  и в серяла,играта и също е на ниво.Керем не ми харесва като визия.Иначе играе добре.

Сега ви оставям,че трябва да изляза за малко.
 До довечера. bouquet

Общи условия

Активация на акаунт