Отговори
# 240
  • Варненска клюкарка
Здравейте компанията! Hug Hug Hug

За мен и Хазал и Чаги са децата ми, които изживяха една голяма любов пред очите на милиони зрители!
 Нямам и грам съмнение в това, защото нито са с огромен опит като актьори, нито са кандидати за Оскар!
 Хазал  с нейния магнетичен чар успя да омагьоса Чаги и извади чувствата му, така че ние всички да се потопим в магията ФЕМИР!
Върнаха ме назад във времето....... ехее преди 30 и кусур години, когато бях на тяхната възраст и повярвайте ми, това бяха едни чудесни мили моменти на трепети, влюбвания и откраднати целувки...
Най-голямото постижение си беше по онова време гаджето ти да ти носи ученическата чанта и да те държи за ръка... не се смейте...много Joy Joy Joy Joy

Не съм  върл фен в истинския смисъл на тази дума на никой, не съм такъв тип човек, че да изпадам в мания по някого или по нещо!
Но харесвам и двамата! Влюбена съм в любовта им!
А е толкова  хубаво да си влюбен, че останалото е без значение!

Повтарям цитата, но наистина много добре казано Heart Eyes

# 241
  • в подножието на планината
Наде, Hug Heart Eyes и при мен тръпката при гледането на АФК не е както първия път, но важно, че все още я има... Rolling Eyes

# 242
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз пък да ви кажа виждам ХИМИЯ и в Слънцето и то не по-лоша от Фемирската.
Даже снощи като видях Цел'фана между Керем и Зейно, ем не беше взаимен ми изтръпнаха петите... Joy Joy Joy Joy

Оооооо, много съм съгласна за химията, определено играта им и на ми влияе, но не са ми като ФЕмирчетата.
Ама нали знаете,че се шушука за тях и почвали и там да намирисват нещата , е ако не знаете ,сега разбрахте  Joy Joy Joy

# 243
А сега да ви питам нещо-
като казвате ,че нямало химия м/у Азра и Керем...ами дали пък е целено да я има,може би не  Whistling Може би искат да ни покажат зараждащия се гняв на една влюбена жена и безсилието и да си върне любовта и в същото време зараждащата се любов между един мъж,обичал друга и една жена,нямаща сили да се бори за живота си.Всичко е може би,ама все пак може да стане и би. Mr. Green
Ани, честно казано не съм се и замисляла върху въпроса ти. По принцип се цели взрив на зрителите а тук ако се цели обратното.....няма лошо да завият в обратна посока, но това няма да промени отношението ми към външността му, която ми пречи да го възприема.
Звездичкееее, мерси за отговора ти и твоя часовник е като моя.

# 244
Аз не знам дали има някой, който да не е изживял любовта им, болките, разочарованията им ако не на двамата, то поне на единия герой по симпатии поне.
Много ми е интересно да разбера вашите отговори и, ще Ви задам въпросче.
Вие, със същия интерес и емоции ли гледате всеки път епизодите на АФК когато Ви се догледат?
Ренате и мен, както и теб,  досега никой сериал не ме беше докосвал толкова колкото АФК и в частност ФЕмир.

Наде Hug, всеки ден съм в магията им,
Скрит текст:
я да наредя някой ред субове, я да оправя стари такива, я да допреведа някой пропуснат ред, а когато съм в творческо настроение, както знаеш правя и клипове!

# 245
  • в подножието на планината
Зизу, Hug недей да се напрягаш толкова... Heart Eyes просто не чети постовете, които смяташ, че ще те подразнят...от доста време се знаем и можем да предположим кой какво би написал във връзка с ФЕмир...аз поне така правя... Rolling Eyes
Няма постове които да ме дразнят Илде Hug има такива които ме провокират да мисля. Peace
Само снощи един пост ме напрегна много, че бях на милиминки да избухна до такава степен, че да си кажа точно какво мисля, след което да бия хикса на тази тема форевър. Издишах няколко пъти, реших, че ми е под нивото да влизам в това шоу и си премълчах.
Та, специално постовете на този потребител ще ги отминавам мижейки. Grinning

Е, при мен пък има, които ме дразнят и аз не ги чета, защото не ми се мисли. Laughing

# 246
Даже снощи като видях Цел'фана между Керем и Зейно, ем не беше взаимен ми изтръпнаха петите... Joy Joy Joy Joy

Оооооо, много съм съгласна за химията, определено играта им и на ми влияе, но не са ми като ФЕмирчетата.
Ама нали знаете,че се шушука за тях и почвали и там да намирисват нещата , е ако не знаете ,сега разбрахте  Joy Joy Joy
целуфана им е едън път просто  Heart Eyes мале мале представете си когато е взаимен ще има да падаме като круши  Joy Joy Joy

нека се шушука пък дано и да стане  Praynig важното е дори и да не са заедно те пак си се гушкат и са си заедно по сета а не бяхат един от друг като дявол от тамян да не би случайно да ги види някой и тръгне клюката

# 247
Скрит текст:
Аз не знам дали има някой, който да не е изживял любовта им, болките, разочарованията им ако не на двамата, то поне на единия герой по симпатии поне.
Много ми е интересно да разбера вашите отговори и, ще Ви задам въпросче.
Вие, със същия интерес и емоции ли гледате всеки път епизодите на АФК когато Ви се догледат?
Да Ви отговоря, че Ви попитах.
Когато ми се догледат серии на АФК си пускам по някоя, случва мисе все по-рядко и по-рядко, но все още се вълнувам с ФЕмир, но си признавам, че вече не със същата сила и емоционален заряд, както когато гледах сериите за първи път.

Да, колкото и пъти да ги гледам, винаги се вълнувам  Heart Eyes
Мишенце, ама по същия начин ли душа, щото аз не?!
Ренате, ми твори, чакам с нетърпение поредната ти ФЕмирска красота. Heart Eyes

# 248

Младата конспираторка се появи  wavey  Hug Hug Hug Абе той си има страхотно гадже и то май сериозно ходят от доста време, ама бръмчалката от Истанбул Joy Joy Joy Joy Joy

Наде, и аз си ги гледам, и наистина много ми въздействат, при първия път имаше момента на изненадата, но продължавам да изживявам тяхната любов като ги гледам и да паля на шеста, като ме ядосат, а пък за плазмодия и 40-те разбойника нема да ми мине никога  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Цитат
аз още я изживявам и я страдам и не искам да оздравявам  

И аз  newsm10 newsm10 newsm10

Ренате,  Hug Heart Eyes Hug   bouquet

Ани, аз мисля, че е просто игра, нямат магията на Фемир, още повече, че Керем и каза че няма да се ожени нито той за друга, нито тя за друг, в диалозите има друга искра, но реално с погледи и жестове не я виждам, въпреки че ми харесват, ама това е в повечето филми, няма други като ФЕМИР  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: вт, 15 окт 2013, 19:40 от Jane2013

# 249
Ренате,Звезде Hug

АФК е единственият сериал,който имам на компа си и не трия,а това за мен си е показателно  Peace Simple Smile

# 250
  • Още у мъглата ...
Чай да се изкажа и аз, всички сме си достатъчно с акъла си, всеки е хванал нещата в дълбочина, по неговия си начин, чрез неговата си призма  Peace Не е задължително всички да сме на едно мнение, то пък ако бяхме, щеше един да напише нещо и всички след него да кимаме с глава  smile3521, щото сме на абсолютно същото мнение и няма какво да допълним или да оспорим  Mr. Green
Да, признавам си, че ми е кеф и хубаво, когато прочета нещо, което се припокрива и с моето усещане или мислене, както се и кефя, когато на мое писане се отреагира с припокриване Grinning
То това второто си е и нарциско малко  Mr. Green
Но пък няма как да се случва за всичко  Peace
Така че всички сме си и красиви, и умни, и добри newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Хайде, изказах се и забягвам от красотното студио, до довечеркаааа  Hug Heart Eyes

Само вметвам по въпроса на Надето, АФК и ФЕМИР са ми толкова още под кожата, че както бях писала веднъж, чак петите ми изтръпват от тръпки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 251
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

целуфана им е едън път просто  Heart Eyes мале мале представете си когато е взаимен ще има да падаме като круши  Joy Joy Joy

нека се шушука пък дано и да стане  Praynig важното е дори и да не са заедно те пак си се гушкат и са си заедно по сета а не бяхат един от друг като дявол от тамян да не би случайно да ги види някой и тръгне клюката
Мани ВериЧ, мамата си трака...кат ги видех снощи...и получих ток...а, не беше взаимно...ама си много права...какво ще правим когато станат взаимни... ooooh!
Абе ше мааме с помпоните ЗейКеро Форевър енд евър и тва е... Joy Joy Joy Joy

# 252
  • У Диспансера ...♥♥♥
И Мише да ти кажа за Керем от Слънцата,не играе за последно и не му е първа главна роля,снимал е два филма в Холивуд,а също така е и учил актьорско майсторство,човека си е израснал там и даже не е говорел добре турски,но за 5 месеца се е поправил,не случайно Беяз го бъзикаше за английския му акцент Peace Почнал е да играе в Турция,съвсем случайно,просто в Америка са казали за един филм да си смени името,че Керем не звучало добре,и той е отказал категорично .Момчето си е супер талантливо и това си личи от 1-вата серия на филма,за това не му е първа главна роля и не играе ,като за последно,а просто си му е в кръвта  Heart Eyes

# 253
  newsm12  ....да кажа ли...да не кажа ли...еми ще кажа   smile3506

Що не започнете да слагате слънчасалите дискусии в спойлер  Thinking  Не знам дали съм единствената ,която не го гледа,ама е малко дразнещо...чета,чета,гледам Керем и пак чета и не мога схвана,докато разбера,че той бил друг Керем. Или ако искате да си коментирате слънцата,променете темата и да се знае,че се коментира АФК и Под слънцето ли беше, да не се бъркаме с АШК...

Сори,ама вече поредна тема чета разни празни неща,докато рабера,че то не било по моита тема.  Whistling Peace

# 254
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
И Мише да ти кажа за Керем от Слънцата,не играе за последно и не му е първа главна роля,снимал е два филма в Холивуд,а също така е и учил актьорско майсторство,човека си е израснал там и даже не е говорел добре турски,но за 5 месеца се е поправил,не случайно Беяз го бъзикаше за английския му акцент Peace Почнал е да играе в Турция,съвсем случайно,просто в Америка са казали за един филм да си смени името,че Керем не звучало добре,и той е отказал категорично .Момчето си е супер талантливо и това си личи от 1-вата серия на филма,за това не му е първа главна роля и не играе ,като за последно,а просто си му е в кръвта  Heart Eyes
smile3521 smile3521 smile3521

Дръж чичеци... newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт