Дива, абсолютно съм съгласна с това, което казваш. Наистина всичко пада върху Дъга и не е честно. Изобщо нямах предвид да я натоварвам още с правенето на теми. Както казах, на мен ми е приятно да го правя. Просто така се чувствам виновна, защото вече и физически, и психически ми идва много натоварването. Не ми се иска да се отразява на темата, защото не го заслужавате.
С превода е големият проблем. И то не с него, защото Дъга дава всичко от себе си, ами със субтитрите. Повярвайте ми, ако можех, щях да ги редя. Но просто си нямам никаква идея как се случва това нещо. Аз нямам никакви връзки в този форум. Не съм писала в други теми и не познавам други, освен вас. Искам да кажа, че не знам с кого мога да разговарям по темата с реденето. Единственият човек, който знаех, и то не лично, беше Шатци. Там обаче нещата не излязоха.
Искрено се надявам някой да помогне, защото сериала си заслужава. Не знам защо няма интерес от страна на потребителите. В темата пишем пет човека. Явно това, което си мислех за феновете на Берен, не се оказа вярно. Имам предвид, че от сериалите, в които участва тя, явно всички са фенове на нейните партньори. И на нея покрай тях. Аз пък съм обратното.
Ще се разровя, за да видя кой се занимава с редене на субтитри и ще се опитам да намеря човек за тази работа. Знам, че на Дъга й стана много мъчно от създалата се ситуация.
Пожелавам ви лек ден и до довечера!

и Хаки заплашва.