Beren Saat и Intikam - Никой няма да бъде забравен в тази история! - тема 9

• 76 833
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте!
Съжалявам за всичко,което се е случило в последно време в темата. Не ми е приятно  бих искала да го пропусна,защото наистина много ми се насъбра-днес се връщам от 5-дневен престой в болницата. Няма да обяснявам подробно какво ми се случи,но не пожелавам на никого да го изпитва,особено в последните месеци на бременността си.
Пожелавам на всички ви да сте здрави и щастливи,да подминавате всичко лошо с лека ръка,защото има толкова важни неща,които или оценяш на мига или никога!
На всички Беренки изпращам много  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 661
  • AMS

Привет, момичета!!!
Тониииии  Hug Hug
Изплаши ме!!!
Моля те, пази се!!!
Специално за теб една много хубава Берен

# 662
hq
Скрит текст:

# 663
 Hug  Добро утро и приятни почивни дни на всички   thumbsup kaffeetrmker_2
Тони  Hug Поздравления за страхотния пост Peace а това, което си преживяла бързо да минава  Praynig ще повторя същото с добре познатата ни реплика от турските сериали   geçmiş ols
Дива  Hug Благодаря за колажа с публикациите за чудесното ни момиче Берен  Peace
Дори и неписала много дни в темата нищо свързано с Берен не пропуснах да видя, прочета и тук, и във фейса  Rolling Eyes  
И ще продължавам да го правя, защото съм във възторг и удивена от нея и в професионален, и личен план  
Много се радвам и на съвсем заслужената награда, с която беше отличена и съм в очакване на още много други  Peace

А от поредния излъчен 35 епизод на Intikam интереса и вълнението към следващите епизоди са още по-големи Peace дори с "картинки" като ги гледам  Rolling Eyes  и това е така, заради невероятната игра на Берен и партниращи и актьори  Hug

И накрая искам да ви кажа  newsm12 че за мен и Дъга, и Щатци са две невероятно стойностни момичета във форума, заради това, което знаят, могат и с желание са направили и правят   smile3501  и ДОРИ без да са специално ПОМОЛЕНИ ...  smile3505 не жалаейки свободното си време и с цената на безсънни нощи  newsm20  
Удивена съм от тях, уважавам ги и ги обичам с всичко, което са  newsm10 защото съм ги опознала и оценила "по делата им", а не по "приказките им"  
 newsm51
Скрит текст:
Чики, моля ти се, освободи си малко място в пощата  Praynig вече няколко дни не мога да ти изпратя моето ЛС  ooooh!

# 664
Здравейте!
Влизам,за да подкрепя последният пост на Дайчето- абсолютно е вярно,че без Дъга и Щатзи нямаше да разберем и 1/20 от сериала до момента! Зная колко беше трудно да се превежда от турски,как нямаше цялостен превод на руски,колко се мъчиха в началото момичетата и колко бързо тръгна преводът,след като се появи техният екип(Дъга и Щатзи). Малко са думите,с които можем да изкажем благодарността си. Много ми се иска този екип да продължи работата си и да не се беше стигало до тези нелицеприятни реплики в темата. Надявам се всичко да отмине!
Изпращам на всички ви много  Hug Hug Hug Лек ден и само хубави вести! Peace

# 665
Тони
Здравейте!
Влизам,за да подкрепя последният пост на Дайчето- абсолютно е вярно,че без Дъга и Щатзи нямаше да разберем и 1/20 от сериала до момента! Зная колко беше трудно да се превежда от турски,как нямаше цялостен превод на руски,колко се мъчиха в началото момичетата и колко бързо тръгна преводът,след като се появи техният екип(Дъга и Щатзи). Малко са думите,с които можем да изкажем благодарността си. Много ми се иска този екип да продължи работата си и да не се беше стигало до тези нелицеприятни реплики в темата. Надявам се всичко да отмине!
Изпращам на всички ви много  Hug Hug Hug Лек ден и само хубави вести! Peace
Искам да добавя  newsm10 поздравленията си и очарованието от постовете на всички пишещи момичета в темата от самото и начало  smile3525 за това, че осъзнаваха, оценяваха и много бяха щастливи с появата на всеки нов преведен епизод и никой никога не си позволи да ги притесни с позорния и безумен въпрос "кога", броейки дните им ...    newsm51 txtloves    

# 666
Добър ден, момичета  Hug Hug Hug

Здравейте!
Съжалявам за всичко,което се е случило в последно време в темата. Не ми е приятно  бих искала да го пропусна,защото наистина много ми се насъбра-днес се връщам от 5-дневен престой в болницата. Няма да обяснявам подробно какво ми се случи,но не пожелавам на никого да го изпитва,особено в последните месеци на бременността си.
Пожелавам на всички ви да сте здрави и щастливи,да подминавате всичко лошо с лека ръка,защото има толкова важни неща,които или оценяш на мига или никога!
На всички Беренки изпращам много  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Тони, надявам се да си добре сега! Бебето също! Мисли позитивно и всичко ще е наред. Пожелавам ти го от сърце.   bouquet

Права си. Няма нужда да се хващаме за такива дребни неща. Всичко трябва да се оцени на мига, както казваш. А не когато вече е късно! За това и оценявам компанията ви и всичко, което правите за темата.

Дайче,

Скрит текст:
извинявам се  Blush изобщо не знаех, че нямам място в пощата. Аз много не я ползвам и не съм видяла. Можеш да ми пратиш писмото вече. Hug

Подкрепям и двете ви по повод на това, че, ако не бяха Дъга и Шатци, нямаше да разберем нищо. За това казах, че ще съм благодарна на всички, които превеждат или са превеждали.

Дъгичка,  Hug Чики, Hug
Серията пак ми събра очите.  Shocked Ще има да я нищя доста време.
То Хем Али намери сестра си, хем пак я загуби.  ooooh!
Не знам защо си мисля, че имаше момент как Зайнеп се качва на корабчето. Или съм сънувала?

И с Диджле, още нищо не се разкри.  Whistling А толкова го чаках.  Rolling Eyes

Дива,  Hug епизода наистина беше добър. Отново! Много се заплитат вече нещата. И със сестрата на Али, и с Хаки и Диджле.

Права си, че има разлика с Revenge. До колкото си спомням, там сестрата на Али май вече беше мъртва, а те го излъгаха, че е жива. Ама може и да бъркам. Отдавна го гледах.

Тук се изненадах, че я намери жива и здрава. Което си беше добре. Малко по-различно, по-объркано и заплитащо се.

Аз не съм видяла Зейнеп да се качва на корабчето, но пък не успях да изгледам епизода докрай. Легнах си, че вече не издържах. Ще го видя днес или утре.

За сега ви пожелавам лек ден и хубав уикенд  Hug

# 667
Малко нови снимки на Берен от Страсбург

Видео: https://www.facebook.com/photo.php?v=635839743128796&set=vb. … ype=3&theater

И още малко снимки...

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 14 дек 2013, 16:20 от Чики Маринова

# 668
 Peace Радост за очите и сърцата на ... беренгинките в темата  Grinning Laughing Hug

# 669
 Peace  И един малко по-продължителен клип от награждаването на Берен за "Жена на годината"   Grinning  Woman of the Year #BerenSaat   Party чудесна е - като богиня е  Hug Hug Hug

# 670
# 671
 wavey Привет и хубав ден  Hug Hug Hug

Rolling Eyes  Няколко снимки от последния гледан  #Crazy   35 епизод на нашия сериал   newsm78

google ми помогна за превод на заглавието от публикацията за Адил Челик  #Crazy която Ямур прочете във вестника  newsm78 : Датата за изслушване по делото на Адил Челик е обявена ...   Peace

# 672
Джемре иска от Шахика да й разкаже всичко за баща й - кой е бил, невинен ли е, и ако не е, кой го е обвинил. Шахика се съгласява.

Али представи на сестра си Ямур, като каза, че му е приятелка, дори нещо повече от приятелка.

Али кара Ямур да замине с тях. Казва й, че не може да остави сестра си, но не иска да я оставя и нея. Тя му казва, че никъде няма да ходи, имала да довършва работата си. Според него всичко вече е свършило, тоест кара я да се откаже, защото ако Нурдан разбере коя е, ще каже на Емре и ще стане лошо. Ямур му казва, че няма да се откаже, малко останало да докаже истината за баща си. Казва му, че както той е направил нещо добро за сестра си, така и тя иска да направи нещо добро за баща си. Али й казва, че сестра му е жива, а баща й не. Но Ямур му казва - Ти спаси сестра си, можеш да си тръгнеш, но не ми пречи.

Зейнеп пита Хакан защо Ямур е попитала нея за онази жена ( Нурда ). Хакан й разказва историята на Ямур и Адил - как са го обвинили, как тя останала напълно сама, нямала приятели, никого си нямала, как е била в дом и когато станала на 18г. излязла изпълнена с огорчение. Как имало писмо, в което е написана цялата истина. Зейнеп има да казва нещо за Нурдан.

Хората на Нурдан питат Диджле къда се Али и Зейнеп, тя казва, че не знае. Пита ги къде е баща й.

Али достига Ямур в горичката и й казва, че няма да я остави, не иска да я загуби за втори път. Само едно нещо искал от нея - да тръгне с тях. Али й казва, че няма да я остави сама, но тя му казва, че си има Хакан.

Шахика си спомня разговор с Адил по телефона от затвора - казва му, че много съжалява, но не може да му помогне и го моли повече да не й се обажда.

Зейнеп каза нещо за някакъв колеж/училище и Нурдан  newsm78 Шахика говори на Халдун за някакъв трансфер на пари, същото което и Адил й говореше по тела. Дива, дано си го разбрала, защото е много важно, пък аз не мога да има хвана спатиите.  Hug

Ах тази Аслъ каква е лисица. Каза на Емре, че работи за баща му, после "уж" му се извини за нещата, които му е наговорила за Ямур, много съжалявала за случилото се с нея, Емре каза, че ще й предаде. А Аслъто му каза, че вече й го била казала. Онзи ден, когато Ямур била там, и Али бил Не знаела, че се познавали толкова добре.  ooooh! ooooh! ooooh! Емре й каза, че Али е спасил живота на Ямур, че Али я е завел в болницата и Ямур е искала да му благодари, това било всичко.  hahaha Хвана я, че иска да го накара да ревнува, каза й го.  Whistling

Зейнеп им разказва как няколко пъти чула шофьора на колата да говори за училището/колежа. Ямур я пита знае ли как се казва, или пък адреса, но тя казва, че не знае. Много иска да им помогне, но само толкова знаела. Зейнеп си припомни един момент и им каза, че колежа се казва "Мелек ( на турски - Ангел ) Фондация някаква.  Диджле излъга Хакан. Каза му, че е добре и че няма никакъв проблем. Аха, разбрах, Нурдан подслушва разговора им, че даже и го гледа на видео. Бре че запозната жена с техниката.  Joy Нурдан се обажда на Диджле и й казва, че добре се е справила, ако не искала да натъжава баща си, да продължавала така.

Само една лека поправка да направя - "Скорошно оздравяване на турски е Гечмиш олсун"  Wink

Джемре искала да вярва на брат си, кълняла се, че нейния брат никога не би направил такова нещо. Той й се оправда, естествено. Много обичал Ямур.

Али пак се опита да накара Ямур да тръгне с него и сестра му. Тя му каза, че е много щастлива и за двамата, но не можела да го направи. Явно искаше да се обади на Емре, или на Дерин, но Али изключи телефона й. Дерин през това време я търсеше, каза на Рюзгяр, че се тревожи за нея. Рюзгяр не може да повярва, че цялата история около кафенето е минало. Дерин му каза, че Йолджу вече е само тяхно и на никого нищо не дължали.

На сутринта Али каза на Ямур, че още имало шанс да тръгне с тях, но тя му пожела "Лек път".  Sad

Рюзгяр пита Дерин дали е търсила Хакан, но тя казва, че нито Ямур, нито Хакан си вдигат телефона. Тогава той предлага да се обадят в полицията, но тя му казва, че чак до там не се е стигнало.

Ямур си включва телефона. Емре й е звънял 4 пъти, Дерин 8 пъти. Оставила й е съобщение.

Джемре пита Шахика защо не е помогнала на Адил. Тя й казва, че са ги заплашили/принудили нея и Халдун. Джемре пита кой ги е заплашил/принудил. Шахика каза, че някой много виновен го е направил.  Халдун пита Шахика какви ги върши, тя му казва, че момичето искало да знае. После й каза нещо за Нурдан - уредил е нещо, но не разбрах какво.

Ямур се ядосва защото всичко е откраднато - снимките на баща й, писмото, всичко. Шефа на охраната каза на Нурдан коя е Ямур Йозден - тоест вече знае, че е Дерин Челик. И всичко се случи заради Дерин ( направо ми идва да я пребия ). Защото тези двамата като бяха в къщата на Ямур, щяха да си тръгнат с празни ръце, но Дерин не беше оправила килима и ето сега.  #2gunfire Е поне най-важното доказателство е у Дерин.  Хакан обаче е умен, веднага се сети, че тези, които са откраднали доказателствата много добре са знаели къде да ги намерят. Ямур му казва, че освен тя и той, никой друг не е знаел, че кутията е там.  Хакан иска да се обади на Али, но Ямур не му дава, не иска да му казва, за да се качи на лодката и да замине.

Нурдан се обажда на Емре и му казва, че иска да говори с Ямур, той я пита от къде знае, че е при Ямур. Ямур се обажда и тя й казва "Здравей Ямур, или да те наричам Дерин"  #Crazy Ямур я пита какво иска, тя й казва, че ще й изпрати часа и мястото на срещата, иска да се видят лице в лице. Ямур се съгласява. Нурдан знае, че Ямур иска да съсипе Шахика, затова й казва, че ако наистина го иска, не трябва да казва на никого и че ще отиде сама. Явно Ямур и Хакан са измислили план, защото хората на Нурдан са се подлъгали да преследват Хакан с колата, мислейки си, че Ямур също е в нея.  Кофти случка. Хакан се обажда на Диджле, дава й адреса на Али, може би да отиде сама с колата, за да имат превоз. Но телефона на Диджле се подслушва.
Ямур се опитва да разбере нещо за Нурдан в училището, но в крайна сметка се оказва, че Нурдан се е представила като Севинч. А момиченцето Мелек е дъщеря на Нурдан.  Thinking Започва да става интересно.

Съобщението до Диджле - "Ако искаш отново да видиш баща си, на никой...... Очаквай новини от нас." Онова, заради което тя скочи като попарена.  Помоли се на подслушвачите да освободят вече баща й.

Нурдан има слабо място - дъщеря й. Това е голям коз.  Peace Мелек пита Ямур дали е приятелка на майка й. Ямур й казва, че я познава от мъничка, но сигурно тя не я помни. Мелек казва, че баща й е починал, когато тя е била бебе. Майка й била адвокатка.  Белега на ръката й е от инцидент, когато е била малка.

Не знам Хакан какво откри на лаптопа - май Нурдан никога не се е омъжвала ( това изобщо не съм сигурна, че е така )

Нурдан се чуди на Ямур колко е смела ( cesur ), не се ли страхувала да отиде там. Ямур й каза, че колкото Нурдан се страхувала, толкова и Ямур.  Нурдан я пита какво иска от нея. Ямур иска да признае всичко. Нурдан я пита защо да го прави. Ямур й казва, че ако не го направи, ........ Мелек
Нурдан се стряска и казва на Ямур "Значи си открила/разбрала за дъщеря ми" Всъщност Мелек не е дъщеря на Нурдан. Но Нурдан е замесена в убийството на родителите й. Явно и пластична операция си е правила.  Ямур й казва, че ако до десет минути не излезе от там жива, имала човек, който щял да даде копията от вестниците на Мелек.  Нурдан се обажда на Мелек да я пита къде е и сама ли е. Хакан й се обажда и й казва Здравейте, г-жо Севинч.  Нурдан му казва да не е посмял да каже нещо на дъщеря й.  Той й казва, че ще стои там, докато Ямур не му се обади.  Ямур даде срок на Нурдан до утре да разкаже цялата истина за Адил Челик, иначе дъщеря й щяла да се събуди от съня, който сънува и да разбере коя е всъщност майка й.

Ейвалла на Ямур. Тръгна си и мина през трима мъже ( кажи речи убиици ) без да й мигне окото и без да се страхува от тях. А те нищичко не можеха да направят. Уникално добро.   bouquet

Последна редакция: нд, 15 дек 2013, 16:33 от kralitsata

# 673
ЗДРАВЕЙТЕ,МОМИЧЕТА! wavey wavey wavey

Дива,Чики,Краличке,Паси,Бамби,Тони, Дайче, missoni,благодаря ви за споделеното! Hug Hug Hug

Тони, Hug
Скрит текст:
Надявам се че вече всичко е наред и ти и бебка сте добре. Не съм забравила,че настъпи момента,който заедно чакахме отдавна и се надявам да се срещаме по-често тук.

Тази дълга седмица е към края си и аз се чувствам като в матрицата.
Не съм свикнала да работя и в събота,че и две седмици подред. Все пак успях да приключа с превода на 20 епизод по график,както бях предвидила. Надявам се да успея днес да изгледам  отново 35 епизод,защото в четвъртък нямах възможност да гледам внимателно,а от онова,което видях почти нищо не разбрах както трябва.
Все още се надявам на помощ от ваша страна,ако не е много нахално.

От руския екип са обещали 21 епизод да излезе днес,но дори да се забавят с ден два,този път няма да им се разсърдя. Тъкмо ще имаме време да наваксаме с преведените серии и да ги настигнем.

Ще споделя нещо в аванс. 20 епизод е единствения от първи сезон,за който нямахме превод от рускините онлайн. Първоначално нищо не разбрахме,но после с общи усилия доста неща ни се изясниха.
Някои от тях бях забравила,а други аз лично разбрах едва сега. Епизода е много заплетен и има доста моменти с връщане назад в миналото. Вчера,още преди да го бях изгледала целия се върнах към темите от лятото,когато преговаряхме и с голяма радост установих,че тогава Дива  Hug е направила перфектен преразказ на епизода,който напълно съвпада. Само едно нещо не е станало ясно на никой от нас,но няма да ви казвам сега кое е. Става въпрос за едно много важно писмо,но няма да издавам повече,за да ви е интересно да гледате после.
Ама как може да ни е толкова интересен сериала…

Отивам да се заема с домашните задачи,за да ми остане време да гледам епизода и дано все нещо схвана от него.
Нурдан и Зейнеп ми скриха шапката направо,съвсем се обърках. Тандема Хакан бей и Бай Бонд също. А Диджле все още ми е в зоната на мрака.

А Канал Д със своята нескопосна политика по отношение на сериалите си,май наистина заслужават ето това. Вече и само по един фрагман ни пускат.

Хубав следобед!

Последна редакция: нд, 15 дек 2013, 15:03 от * Дъга

# 674
Дъгичка,
Скрит текст:
Аз добре си спомням какво съм обещала и смятам да го изпълня,но имам нужда от още няколко дни ,в които да се съвзема от престоя в болницата. Все още ми е леко недоспало,леко отвеяно. Хубавото е поне,че се разминах само с обезболяващи,а не стигнах до антибиотик,за което съм им много благодарна на докторите. Спях на едно адски твърдо легло,та още ме боли гърба от него.
На всички Беренки-много  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт