Beren Saat и Intikam - Никой няма да бъде забравен в тази история! - тема 9

• 76 621
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
Добър вечер, момичета  Hug

Кралицата, супер си, както винаги! Голяма помощ Hug

Дъгичка, хубава подсказка си ни направила за 20 епизод. Аз се сещам за писмото, но ми е интересно каква изненада има около него. Ще почакаме, та да видим.  Hug

Канал Д наистина си играе с нас...първо, че преместиха сериала за през нощите, а сега и почти без фрагмани ни остави....

Слагам клипче, което май не сме гледали в темата

Много  Hug на всички останали и лека вечер!

# 676
  • AMS

Привет, момичета!!!
Тони,  Hug Hug спокойно, че аз само на спокойствие мога да оценявам моментите.
Дайченце,  Hug много се радвам, да те видя!!! Разбира се, че всеки заслужава най-малкото благодарност за положения труд. Благодаря, Щатци!!!   bouquet
Чики,  Hug Багодаря за споделеното.
Дъгичка,  Hug стига си ме хвалила. По съдържанието виждаш, че правя и гафове. И аз не съм разбрала за писмото в 20-ти еп., а? Даже в момента не се сещам за какво говориш. Спомням си само, че този епизод много се различаваше от американския.
Кралицата, Hug моите най-искрени благодарности!!!
Аз изгледах епизода втори път. Наистина не видях Зайнеп да се качва на лодката, но и до сега не ми е ясно, защо така си помислих. Може би фрагманът ме е подвел. Rolling Eyes А все пак такъв беше плана. Ямур на два пъти пита Али дали се е обадил на Игор. И той каза, че е говорил с него и че лодката е уредена, и че ще отидат в Русия. Е, то к'во стана? Колата не можа да запали. Хаки се обади на Диджле по телефона да помогне и даде адреса, и ...
Та иначе по съдържанието.

Скрит текст:
Вече за втори път серията започва по американски, т. е. с кратка ретроспекция от началото и от предния епизод.
И така началните кадри са от хотела, в който Али и Хаки намират Зайнеп. Хаки на рецепцията много ме зарадва, както сви реверите на хотелиера и го накара да му даде диска от камерите.
По-късно, когато Хаки завива с одеялото Зайнеп, му прави впечатление, че има следи от спринцовка по ръката на ѝ.  Али казва, че тя е студена както лед, а Хаки го съветва да извикат лекар, защото може да получи криза. Али отказва. На мен нещо не ми изглежда Зaйнеп да е абла на Синан, по-скоро, той изглежда както аби, но като са рекли, че е така, нямам да се опъвам.
Заради създалата се ситуация, Ямур се наложи да остане още една нощ у Емре. Сутринта, обаче не дочака закуската и остави бележка, а Емре увисна с подноса.
Ямур  явно е забелязала, че я следят, защото се прибира с такси от съседите. Хаки звъни и тя му сервира новината, че Нурдан я е разпознала, но сакън да не казва на Али. Споко, споко, ама на Хаки му се изправя косата.
Нурдан е изпратила първи екип да следи Ямур, а от втория екип разбира, че Али е прибрал сестра си.
/Чики, май писах, че при американците, сестрата е била убита преди години и това го разбира Хаки, когато  Али открива друго мъртво момиче/
На сутринта Шахи закусва сама в кухнята. Влиза Емре и не казва дори добро утро. Шаки му говори, че е видяла Ямур, преди да си тръгне. Той мълчи. Тя го предизвиква - Каква е тази физиономия?  - Обаждала си се на Музефер. ... Ти ... фирмата ... - Да аз му се обадих! - Но наистина не те разбирам. Браво!.... Изгуби Джемре, ще изгубиш и мен.

Халдун и Аслъ в Йолчу - Никак не ги разбирам тези имотни измами. Дерин казва на Рюзгар, че бара вече е техен, а  защо беше това с Джмре? После Дерин пояснява, че това са дребни пари за Арсой.
Всъщност сделката е между Дерин и Халдун и тя му заявява, че няма да му върне диска.

Ямур, много ловко се измъква с корабчето от преследвачите на Нурдан. Първи екип ѝ докладват, че Емре си е тръгнал. Нурдан пътува към някакво училище. Втори екип ѝ докладва за Зайнеп, че е у Хакан. Нурдан казва - Хакан Еркен, Ямур Йозден, да видим какъв ли сюрприз готвят. - Какво искате да направим? - Момичето да се ...

Ямур слиза от лодката и на пейката намира вестника - Дайченце, благодаря ти за превода!!!

Хаки се приготвя да излиза. Дава наставления на Али къде да заведе Зайнеп. И тъкмо да излезе на вратата Диджле. Аз си мислих, че са втори екип на Нурдан.

Хаки най-после пристига на срещата с Ямур, закъснял, защото докато се оправи със севгилито и докато я успокои. Али и сестра му заминали, а севгилито сега е сама в къщи. Картината ни показва как Диджле рови в лаптопа на Хаки.
Да, но в това време пристига втори екип на Нурдан и Диджле вече е, в буквалния смисъл, в лапите им.
Хаки разказва на Ямур за състоянието на Зайнеп. Мисля, че ѝ казва, че е насилвана. Ямур, тъй както не може да научи нищо повече от Емре за Нурдан, споделя плана си, да я притисне в кьошето, но за целта ще разчита на Зайнеп.

Али и Зайнеп са пристигнали във вилата.

Втори екип докладва на първи, които са пред портата на Ямур, но в това време пристига Дерин и им разваля координацията. При тази сцена опознах, чрез Дерин входовете на къщата. Тя може и да не оправи както трябва килима, но добре, че не остави диска. Това ѝ беше целта на посещението у Ямур.

Хаки и Ямур пристигат на вилата. ... Ямур казва на Зайнеп, че има нужда от помощта ѝ, много е важно да си спомни, адреси, имена и ... свързани с Нурдан. Зайнеп е недоверчива.
Ямур излиза. Али след нея. Хаки започва да предразполага Зайнеп, като и разказва историята на Ямур. Едва тогава Зайнеп се отпуска и си спомня за училището, в което Нурдан е ходила често и е носила подарък.  Спомня си името Мелек.

Джемре се прибира в къщи. ...

Емре също се прибира, говорейки по телефона с Нурдан. Обсъждат нещо по бизнеса. Нурдан имала голям план, но Емре смята, че  - банката  в Бахрейн не е стабилна и рискът е голям.  И вие го знаете. - Нурдан обаче говори за големи реформи и че той нищо не трябвало да прави, достатъчно било ......  Накрая Емре казва -  Тамам, когато отида във фирмата, ще започна ...
Това го чува Шахика и се сеща за разговора си с Адил Челик от затвора.
Адил е разбрал, че банката е изпразнена, но се кълне, че той не го е направил.
Шахика му отговаря, че за съжаление всички казват, че той има вина. Като ѝ казва истината, какво очаква от нея. Тя нищо не може направи.
Адил казва, че знае, но няма на кого да се довери и тя също да не се доверява, и да не вярва на никого.
Шакиха му казва, че не може да му помогне и да не ѝ звъни повече.

След всичко, това Шахика влетява в кабинета на Халдун и иска копията от  банковите трансфери по онова време. - Делото на Адил Челик се възобновява и аз ще ги предам. -  
Халдун се опъва.
Шахика му казва, че е чула Нурдан да говори с Емре. Разбрала е, че Нурдан има намерение да го накара да извърши същата операция. Ако изкарат трансферите на бял свят, може пък да се откаже. - Ще ми ги дадеш, или няма да ми ги дадеш?

Последна редакция: пн, 16 дек 2013, 13:34 от di...va

# 677
Здравейте! wavey wavey wavey

Минавам съвсем набързо с хубави новини.

Новина № 1 Преведен на руски нов епизод-№ 21.

Новина № 2 "Intikam" отново на екран в най-гледаното време 20 часа.

Новина № 3 Имаме фрагман за новия 36 епизод.

http://video.kanald.com.tr/intikam/36Bolum-Fragmani/21747

Ще сключи  ли сделка Ямур с Нурдан?
Ше разкаже ли истината в съда Нурдан?

3 дни до "Отмъщението".

Хубава вечер!

# 678
  • AMS
Привет, момичета!!! Hug Hug Hug
Дъгичка,  Hug благодаря за новините!!!
Страхотни подаръци ни правиш!!!
Фрагманът ми говори, че още много неща се заплитат.
Нурдан заплашва Ямур, че ще направи на парчета Зайнеп, ако се доближи някой до дъщеря ѝ. Шахика винаги идва в неподходящия момент и пита какво става. Али е на разпознаване на труп. Хаки казва на Ямур, че новините никак не са добри.  Али е успял да отвлече  Нурдан и да я закара в родната си къща. Иска да я убие. Готов е да стреля, но в последния момент тя му казва, че ще даде показания по делото Адил Челик.   Той не ѝ вярва. Тя му се кълне и той я пуска. Хаки и Ямур се надпреварват със събитията и времето. Почти са стигнали до Али. Нурдан, вече освободена от Али, се обръща и вади пистолет.

# 679
Епизод 36 трейлър1 бг превод
http://vbox7.com/play:e1692f1368

# 680
  • AMS
Бамби,  Hug Дъга, Hug благодаря за превода на фрагмана.

Новите снимки

# 681
Здравейте! Hug
Аз едно започвам да се зачудвам-дали Али не отива на разпознаване на сестра си,защото не ми се струва,че ще избягат толкова далеч от американската версия. Колкото и да ни се иска,доста от сюжетните линии са почти еднакви,може би само разликата е в момента,в който се случва даденото събитие.Не вярвам и да избягаме от смъртта на Диджле,както и от едно събитие,свързано с Игор. И Нурдан няма да остане сред живите,но поне убиецът й няма да е от нашият отбор.
Оф,наистина е доста заплетена ситуацията,сериалът става все по-интересен,а аз подхванах приготовленията за бебка и го карам леко на примък-измък,но няма начин,ще се наложи да си ме търпите!  Hug
На всички-много  Hug Hug Hug Hug Hug и нещо много любимо:
http://www.youtube.com/watch?v=-fN49TItkdQ

# 682
Здравейте! wavey wavey wavey

Дива,Бамби,Тони Hug Hug Hug

На Ямур ще й се наложи да направи избор.
Оправдаването на баща й или сестрата на Али!

Два дни до "Отмъщението".

Размисли.

Истината-това са въпросите,които ние никога не задаваме.
Истината е онова,което понякога не забелязваме в суматохата.
Истината може да се намира точно там,където никога не бихме се сетили да я потърсим.
Тя е отговор,който ние не разбираме. Тя е най-силното оръжие,което притежаваме.
Тя може да ни защити,а също и да ни нарани. Истината е като блуждаещ куршум без посока.

Ямур

Резюме на 36 епизод

Превод с гугъл.

Скрит текст:
Rain, Nurdan с баща си, за да свидетелстват за един ден дава. Rain, Nurdan с баща си една ден позволява време, за да свидетелстват за. Този път със сигурност ще триумфира над Nurdan обаче, с появата на Али изведнъж се промени хода на двустранните преговори между. Rain, показанията на сестрата на Алис трябва да се откаже от Nurdan да се възстанови. Rain От друга страна, сътрудничеството му с Emre Sahin, признава той протегна въжета. Emre, от гледна точка на загуба на Şahika, дъжд реши да плати цената за това. Халдун, за да събере доказателства от дълбоко в хитър си план би Cemrem инструменти. Вятър и Deep наясно с всичко, от Cemrem приемам меден месец подарък. Али, сестра си, докато търсят за новини е унищожен. Rain, план за отмъщение на Али, аз се надявам, че когато разберат твърде късно.

Read more: http://www.kanald.com.tr/intikam/Ozetler/intikam-yeni-bolumleriy … spx#ixzz2nkxCwxQQ

# 683
Добър вечер, момичета  Hug

Много щастлива станах, след като видях какво сте писали и какви новини имаме.

Дъгичка, благодаря ти за хубавата информация. Много се радвам, че сериалът отново ще се излъчва в т.н. праймтайм.

Благодаря ти и за превода на 21 епизод!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Благодарности и на Бамби, без която нямаше да имаме субтитри, не само на епизодите, но и на фрагманите   bouquet  bouquet  bouquet

Скоростта, с която действате е похвална!

Тони, няма проблем с отсъствията. На всички ни се налагат, ама на теб най-много! По-важен е бебокът!  Hug Пък ще наваксаш после Simple Smile

ДиваHug  bouquet за снимките!

Заплетено става, и то много. Разликите с Revenge вече са по-ярки. Мисля, че това е 100 процентен плюс за нас, които сме гледали американската версия. Нашите хора все успяват да ни изненадат.

Хубава вечер, момичета  Hug

# 684
Интерес с течение на времето/2013 (google) Peace

# 685
newsm06 Момичета, тук може да гласувате за промените въведени във форума:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=755622.0

# 686
Здравейте!  wavey wavey wavey

Ямур признава пред Емре,че е сключила сделка с Шахика.
Неочаквана постъпка на Шахика,свързана с Ямур!

Един ден до "Отмъщението"!

# 687
  • AMS
Привет, момичета!!!
Тони,  Hug Hug Чики,  Hug Дъгичка,  Hug Бамни, Hug
Благодаря ви за споделеното. Сигурна съм, че страхотна серия ни предстои.
Ето и снимка от сета. Май са напред със снимките.

А, Езги има нов филм, който от петък ще е по кината.

# 688
А дали ще го познаете? newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 689
  • AMS
Привет, момичета!!! Hug Hug Hug
Хайде озета върви

Общи условия

Активация на акаунт