Beren Saat и Intikam - Никой няма да бъде забравен в тази история! - тема 9

• 76 653
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
  • AMS

Привет, момичета!!! newsm18 newsm18 newsm18
Благодаря ви, че сте се отбили в темата!!!
Трейлър трябва да има. Тази снимка горе ми подсказва, че идва и ще се отнася за 28 епизод.
И още една снимка от Моя свят -

ПП: Дъгичка, видях че си пуснала другия вариант на Али и Ямур, но не ми се иска  да я махна  Rolling Eyes

# 76
Снимка от сета с малката сладурана Джерен Рейс–малката Дерин.

# 77
  • AMS
Пак съм аз. Но по друга точка от дневния ред. Дъгичка,  Hug благодаря за предложението. Вече се оформи група от трите - аз, ти и Кралицата, Hug който чакаме преведените серии. Предлагам, след както ги изгледаме, да пишем и за тях от тук нататък. Преговорът през лятото го приех много на сериозно, но поради липса на време, от 12 до 16 серия се поизложих. Embarassed Не писах за тях сега, защото това са мои лични пропуски, които за други може и да не са.  Naughty Пак казвам, че 14 серия до сега ми е била както бяло петно. Crazy Ще я гледам сигурно още веднъж. Whistling Записките, които си водих са повече за 16-ти епизод и са във вид на стоп кадри. Сега ще ги подредя и ще ги сложа.
Това сега стана сто часа.  Whistling Така, че в съкратен вариант.  Embarassed Отбелязала съм си по принцип нещо, което съм си харесала и нещо, което съм разбрала, или не. Crazy  За лично ползване си ги бях приготвила, а то к'во стана.  Crazy

Скрит текст:
14 епизод.

Впрочем, в този епизод всеки кадър е наситен с информация за мен. Crazy

Хаки, трябва да спре Дерин, да не отиде при Рюзгар, защото Ямур е заета. Хаки винаги ми харесва в такива моменти. Joy

Този скандал не съм го разбрала и сега вече ще имам обеца на ухото, като пиша за Емре. Whistling Но и роклята на Ямур отзад, не я бях видяла.  Party

А тук си зададох въпрос: Верни ли са думите на Шахика?  Shocked
Другото е размисли, огън и пепел.  ooooh!

В следващите два колажа, съм проследила връзката Хаки - Игор - Ямур.  Rolling Eyes  
Излових ги. Joy но не разбрах кой кого лъже. Rolling Eyes

15 епизод

16 епизод

А тези от Канал Д прекаляват. Хвърлиха ни в оркестъра с един фрагман  ooooh! и си мислят, че са си свършили работата. Sad
Чики,  Hug Дайче,  Hug Кралице, Hug  Дъгичка, Hug

Последна редакция: вт, 22 окт 2013, 00:41 от di...va

# 78
Дива,много ти благодаря ,че си взела насериозно думите ми.
За мен всяко споделено изречение по сюжета е важно и много ценно.
Все ми се струва,че най-малко от всички съм разбрала,защото много не ми достига времето и скоро това едва ли ще се промени,а и това шарене напред назад из сериите ми прави в главата някаква каша. Но пък от ден на ден ми става все по интересно. На този етап да се опитаме да разберем и разплетем случващото се в първи сезон,а за втори ще му мислим.Важното е ,че не губим интереса си и с нетърпение очакваме новите епизоди,независимо колко малко схващаме от тях.

Наистина ни изнервиха с фрагмана,но ще го преживеем. Днес все пак получих една много хубава новина /за превода на СЛ/,та ще се задоволя с нея. Ще се търкулнат бързо дните и ей сега ще дойде четвъртък.

Спокойна нощ! smile3524 smile3524 smile3524

# 79
 wavey Привет милички
 Много са хубави на всички ви постовете днес ( smihesorry вчера) и с голямо удоволствие ще ги прегледам още веднъж  bouquet
Скрит текст:
Съжалявам за късното си влизане в темата, но този първи работен ден от седмицата по правило ми е винаги по-натоварен  Sick  а и синът ми е болен от петък  ooooh!  и днес отново беше на лекар  Sad някакво упорито вирусно заболяване било ...  newsm78 дадоха му 3 дни болнични и искаме неискаме с антибиотик вече сме ...  Mr. Green
Дъгичка   много ме зарадва с новината за целия преведен на руски 1 епизод на СЛ  ooooh! за нещастие обаче и с двата линка имам проблем  #Crazy потвърждават регистрацията ми, а не приемат паролата ми  newsm78 и много ти благодаря, че ми предлагаш помощ   bouquet но за нея по-добре е да ти пиша на лични  Без проблем обаче гледам преведената 1-ва част на 1 епизод от тук :  http://latino-serialo.ru/tureckie_seriali_online/2427-zapomni-lyubimyj-hatirla-sevgili.html     Rolling Eyes  пак от теб го имам този линк   Hug  
Привет! wavey wavey wavey

Краличке  Hug,благодаря ти за линковете за нашето момче,голям симпатяга е той.
Не знам дали има роли в други сериали досега,преди време така и не открих за него нищо освен клипчета с реклами,а те май са били от това предаване. Много е талантливо момчето и го чака хубаво бъдеще,защото с тази роля се справя повече от добре.

Езги/Джемре съм я гледала във "Великоленият век" и от тогава много я харесвам.
Бяха страхотна двойка с Бурак Йозчивит. Тя е омъжена отскоро за един млад и красив актьор,който наистина играеше един от принцовете във Века,ама не помня кой,отдавна съм го гледала. С младежа са се оженили миналото лято,даже съм виждала снимки от сватбата им. Той се казва GÜRBEY İLERİ.                            
Краличке   bouquet и от мен благодарности +1  thumbsup Smile
Мога да допълня за съпруга на нашата Джемре GÜRBEY İLERİ Grinning  че беше принц Мехмет във ВВ и първороден син на Хюррем и султан Сюлейман, но ... втори като претендент за султанския трон  Rolling Eyes  след по-първородния син Мустафа (Mehmet Günsür) на СС от другата му "жена" Махидевран ...  Wink Heart Eyes малко объркано като, че ли се получи моето "допълнение" ... Joy
 #Crazy Много се отплеснах от нашата тема ...  muhi

Дива приемаш предполагам и мен  newsm43  във вашата група за lalalala на всеки нов преведен  епизод  
Пак съм аз. Но по друга точка от дневния ред. Дъгичка,  Hug благодаря за предложението. Вече се оформи група от трите - аз, ти и Кралицата, Hug който чакаме преведените серии. Предлагам, след както ги изгледаме, да пишем и за тях от тук нататък.
Скрит текст:
14 епизод.

Впрочем, в този епизод всеки кадър е наситен с информация за мен. Crazy

Хаки, трябва да спре Дерин, да не отиде при Рюзгар, защото Ямур е заета. Хаки винаги ми харесва в такива моменти. Joy

Този скандал не съм го разбрала и сега вече ще имам обеца на ухото, като пиша за Емре. Whistling Но и роклята на Ямур отзад, не я бях видяла.  Party

А тук си зададох въпрос: Верни ли са думите на Шахика?  Shocked
Другото е размисли, огън и пепел.  ooooh!

В следващите два колажа, съм проследила връзката Хаки - Игор - Ямур.  Rolling Eyes  
Излових ги. Joy но не разбрах кой кого лъже. Rolling Eyes

15 епизод

16 епизод

А тези от Канал Д прекаляват. Хвърлиха ни в оркестъра с един фрагман  ooooh! и си мислят, че са си свършили работата. Sad
Чики,  Hug Дайче,  Hug Кралице, Hug  Дъгичка, Hug

За връзката Хаки - Игор - Ямур в 14 епизод съм много объркана и сега, какво точно искаше Игор от Хаки да направи като му каза : "Не бива да отлагаме, действай!" Хакан беше поставил камери на няколко места и непрекъснато наблюдаваше какво се случва и сега разбирам, че ги е изключил в един момент по "заповед" на Игор ...  #Crazy newsm78
Докато Игор беше сам и по-късно видяхме, че очакваше Хакан  Rolling Eyes   Ямур потърси Игор по телефона и той я изключи. След това при него вече дойде Хакан  newsm78  и за тази среща на "четири" очи  Ямур не знаеше, но по-друг начин заподозря, че Хакан има връзка и работи за Игор  ...  #Crazy  
И още нещо  Naughty  от думите на Хакан към Игор : "Здравейте! Какво ще наредите." все още не ми е ясно  Embarassed  какво точно свързва Хакан и Игор, освен Ямур Thinking а Игор, определено не е само някакъв си "треньор" на Ямур  ...  newsm78  кой е Игор? ... за мен си остава бяло петно  #Crazy
А Шахика продължавам да мисля, че е една ... "кучка" и определено все по-противна ми става с непрекъснато и бръщолевене за "любовта на живота и" ... Адил  Joy
Спирам до тук засега ...  Stop  
  Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 22 окт 2013, 03:42 от dai4e

# 80
  • AMS
Пак съм аз. Rolling Eyes Влязох за друго, но видях поста на Дайченцето Hug
Първо бързо да минава вирусът!!!
Второ - да разкажа колажите си за Хаки - Игор - Ямур
Не са в 14, а в 15 и 16 епизод
.
Скрит текст:
В 15 епизод. Ямур звъни на Игор.Той е в заведение. Не ѝ отговаря. В това време идва Хаки - Здравейте. какво ще наредите - Игор - Не бива да отлагаме, действай!
В 16 епизод Ямур, когато е у Арсой, разбира, че няма записи от охранителните камери от разговора с адвоката на Емре. Тогава веднага се сеща, че в онзи момент Игор излиза от залата. Тя става и отива в коридора и се обажда на Хаки. Протича следния разговор: От кога работиш за Игор? Хаки - Какво? .......

И сега за това, което исках да споделя.
Берен разказва колко трудно ѝ е било в Моят свят.

Beren Saat~It was very difficult
Beren Saat stated that she had a difficult time while preparing for her role of a deaf, blind, and mute person in the movie “Benim Dünyam” .

Последна редакция: вт, 22 окт 2013, 05:05 от di...va

# 81
Привет и хубав ден  Hug

# 82
 wavey Привет и чудесен да е денят на всички   Hug Hug Hug
Дива   bouquet  благодаря ти много за отговора и пояснението на питанките ми ако не беше ти да ми обърнеш внимание, аз изобщо нямаше да направя връзка между този разговор на Емре с адвоката с разговора на Ямур по телефона с Хакан Embarassed направо ми е минало през ушите и очите, без да му придам това значение   #Crazy  Тази вечер отново ще изгледам и си припомня 15 и 16 епизод и то много по-внимателно, защото вече си задавам и други въпроси и ако не успея да намеря отговора им сама  Banghead  отново ще поискам помощ ...  Praynig  Wink
bouquet Благодаря и за линка със споделеното от Берен за ролята и в "Моят свят"  Докато го четях се сетих и сложения преди това материал за нейната игра и по-точно за много силните откъм трагизъм сцени, споделено от присъстващи колеги и други от екипа по време на заснемането им ...  #Crazy ooooh!

Скрит текст:
благодаря и за пожеланието за бързо оздравяване на сина ми   bouquet
Чики  Hug

Последна редакция: вт, 22 окт 2013, 12:58 от dai4e

# 83
# 84
# 85
Привет,момичета! Hug

Слънчев и усмихнат ден ви пожелавам!

Дива,Чики,Дайче Hug Hug Hug
Благодаря ви за интересното четиво,имам нещо и аз да споделя във връзка с епизодите,но ще е довечера,че сега нямам време.Сега влизам само да сложа нещо,свързано с онова което ни вълнува най-много през тази седмица.

Хилял Сарал /режисьорката на КВФ и ЗП и още много известни сериали/
е публикувала днес това фото в своя инстаграм с думите:
“Принцесата с красиво сърце! С нетърпение очаквам премиерата!”

Според информацията във фейса днес е така наречената гала или
официалното представяне на филма пред гилдията.
От 20 часа е коктейла,а от 21 часа първото излъчване.
Надявам се,че ще публикуват поне някоя снимка за нетърпеливите фенове.

Тази година в Турция отбелязват 100 годишен юбилей на киноиндустрията си.
Този филм е прекрасно начало,не мислите ли.

Към клипа,който е сложила Дива тази нощ,прибавям тези думи,които са нещо като анонс към него.

"Моят свят" е само за тези, които виждат тъмнината.
За тези, които успяват да накарат останалите, да преоткрият нейния смисъл.
Тези думи илюстрират най-добре посланието на филма, в който Берен Саат
играе роля на сляпо, глухо и нямо момиче.

Дайче,

Скрит текст:
Ако можеш изпразни си пощата.

Чики,страхотна си,докато се натуткам да си публикувам поста си сложила снимки.
Май пак ще сме на сватба. Всички са много елегантни и красиви.

Хубав следобед! Hug

# 86
 wavey wavey wavey
Чики   bouquet Hug   от снимките, които си сложила в четвъртък вечерта ми се струва, че  може и да не   а ще пълним душата освен с много красота и с най-различни видове

Дъгичка   bouquet Hug  благодаря за инфото с поредното, но по-прекрасно изказване на Хилял Сарал за Берен  
Скрит текст:
Wink  Попрочистих и пощата  Hug
smihesorry   Вчера се разсеях и пропуснах да сложа малко снимки на нашите артисти от предишни им роли  Wink  по-скоро са ми познати от сериала ВВ  Grinning

И още една снимка от Моя свят - [/b]

Това момиченце е Melis Mutluç и е позната и като малката Михримах Султан  Grinning

Ето и нашата Джемре в ролята на Айбиге  Wink на гифчета е с Бали Бей  Laughing  Joy

На тази снимка е съпруга на Езги/Джемре/ в реала Gülrbey İleri в ролята на принц  Мехмед  Grinning

Hug Hug Hug

# 87
Влитам само,за да ви оставя една ВАЖНА НОВИНА!!!!
ОФИЦИАЛНОТО ПРЕДСТАВЯНЕ НА "МОЯТ СВЯТ" ще се предава на живо тук:
http://cm.ntvmsnbc.com/ServerSite/wui/NTVCanliYayin/default.aspx
На всички Беренки много  Hug Hug Hug Hug

# 88
# 89
Влитам само,за да ви оставя една ВАЖНА НОВИНА!!!!
ОФИЦИАЛНОТО ПРЕДСТАВЯНЕ НА "МОЯТ СВЯТ" ще се предава на живо тук:
http://cm.ntvmsnbc.com/ServerSite/wui/NTVCanliYayin/default.aspx
На всички Беренки много  Hug Hug Hug Hug
Hug В колко часа ще започне?

Общи условия

Активация на акаунт