Beren Saat и Intikam - Никой няма да бъде забравен в тази история! - тема 9

• 76 643
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
Добро Утро!
оооо,изобщо не казвайте,че Емре не е виновен,че е Арсой. Още не сте видяли на какво е способен и до колко прилича на Халдун. Скоро той ще се събуди и ще покаже на какво е способен-първо ще детронира от фирмата собственият си баща,като направи съвещание. Тогава във фирмата ще влезе Али като помощник на Емре. Но целта на Али е да срине сем.Арсой и по този начин да помогне на Ямур. Отделно от всичко това той прави и свое отмъщение.
Колкото до Диджле-по начинът,по който съботира работата на Хакан и помага на Арсой,тя ще се опита да спаси своето семейство. Но една грешка ще й коства живота,но не и преди да направи един запис и да обяви Хакан за най-сериозният хакер,който се е появявал някога. Това,което Диджле е направила ще коства много на Хакан.
Сега ще внеса малко яснота и по въпроса с чекът-Адил го е подписал,докато е работил в банката на Арсой,но това са били негови пари,а не на Арсой. Но това иди го докажи... и поради тази причина е отсъдено по-големият дял от фирмата на Хакан да попадне в ръцете на сем.Арсой. Всъщност заради това Емре ще успее да застане начело на фирмата,защото е привлякъл доста голяма фирма като тяхна инвестиция!
Но това ще се случи,ако сляпо следват сюжета на "Revenge",което започва леко да ме съмнява вече... Peace
На всички Беренки-много  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 61
 wavey  Добро утро  thumbsup Smile

Дъгичка  с много хубави материали отново си ни зарадвала    
Цитат
Представяте ли си нашите актьори да се снимат така...
Wink Ето в това  Thinking  не могат актьорите на Intikam да "настигнат хАмериканците"   #Crazy newsm78  hahaha hahaha hahaha hahaha

Дива  В радостно очакване съм на твоите впечатления след гледането на филма дано да има и гала на премиерата  
 newsm78  От теб разбирам  Embarassed  че и премиера на филм с Нежо ще има  Peace прочетох и други новини за предстоящо дизи с него  Rolling Eyes което ме кара да си мисля  Praynig че здравословното му състояние е повече от добро ...
http://www.medyabey.com/kanal-dden-yeni-dizi-atagi-kusursuz-planlar/

Кралице   bouquet Hug

Тони    bouquet Hug Много благодаря за новите ти подсказки

# 62
 wavey wavey wavey

Peace Една много интересна информация за нашия Мерт Фърат от вчера във фейса ...   Grinning   Hug

# 63

Uğur Yücel and Ercüment Tanrıverdi (president of the National Association of Deaf and Hard of Hearing) During the shootings of Benim Dünyam, Beren Saat worked with him.

# 64
  • AMS

Привет, момичета!!!
Кралицата,  Hug Тони, Hug Hug  Дайче Hug
Изгледах преведените серии.
Дъгичка,  Shatzi,  благодаря!   bouquet   bouquet

Това е от интериора от сараите на Арсой

15-та  серия не ме изненада.  Почти я знам наизуст.  Crazy

Но 16-та ми беше много интересна. Много неща се наместиха в главата ми. Водих си записки.

А ето ни няколко снимки на мъжете:

Скрит текст:

# 65
 wavey  Добро утро и хубав ден     Flowers Four Leaf Clover

New #BerenSaat

Дива      Много хубави колажи   

# 66
ГОЛЕМИ СНИМКИ ОТ ФИЛМА И ПОСТЕРА

# 67
Здравейте момичета   bouquet Актьорът, който играе Баръш, освен, че е по Дисни в предаване тип "Направи си сам", което е много интересно и дава супер яки идеи ( а той самият рисува много хубаво ), гледам, че и пее. Всестранно развита личност. Браво на момчето!  Hug

Да попитам как сме с епизод 17?  Whistling

# 68
Привет и в новата седмица  Hug Hug Hug

Тези два дни отново бях извън София (взе да ми харесва да не съм в тарапаната, а сред природата).
Много хубави неща сте сложили през това време.

Дъга, благодаря за импровизирания превод на интервюто с Ийит. Добре се е получило  Hug

Хубав ден и прекрасна седмица на всички smile3525

# 69
Здравейте,момичета! Hug

Приятна нова седмица ви пожелавам!

Дива Hug
Аз понеже вчера цял ден бях на вълна гледане на преведените епизоди от 12 до 16 и чак сега сколасах да се върна на твоите отговори на моите въпроси от събота за 27 епизод.

Аз някак си свикнах с хаоса в главата си, но хич не го мисля вече и не ме притеснява толкова,колкото преди. Най-много да напиша тук някоя глупост, но вие ще ми простите,пък и няма да ми е за сефте. Обяснявам си го с това,че във втори сезон епизодите са много динамични ,разликите с “Revenge” станаха прекалено много и не на последно място – нямаме резюмета. Сега разбирам колко много ни бяха полезни те през първи сезон ,макар и с всичките им пропуски и недостатъци,които изправяхме в движение. Преговора през лятото,към който бяхме доста скептични също ни свърши добра работа. В общи линии знам,че нищо няма да разбера до превода, а той ще е сигурно догодина. Каквото-такова.Важното е ,че продължава да ми е много интересно.

Цитат
В общи линии, това, което не ти е ясно и на мен не ми е ясно, но се надявам да се изясни - например за Диджле. Разговорът Емре - Али за чека започва още в първия клип. Тогава Али чува това от Аслъ. До следващата среща има доста време и Али сигурно вече се е уведомил за какво става въпрос. А защо го прави - Целта е да влезе в сърцето на компанията Арсой, да се доближи максимално до тези, които дърпат конците и от там да ги "взриви", ако може. За осъществяването на такъв план, понякога се правят компромиси, предателства и има жертви. Но за мен в момента Али опипва почвата и блъфира. На този етап той трябва да осигури ежедневното си присъствие в компанията на  Арсой, за да има повече информация.

От написаното разбирам ,че Али е твърдо решен да проникне във фирмата на Арсой,за да си свърши онова,което е замислил и да помогне на Ямур и вероятно да уреди и собствените си сметки с тях по този начин. Но означава ли това,че за тази цел съвсем съзнателно е решил да жертва Хакан като използва информацията,до която се е добрал. Мисля,че Ямур не би се съгласила на това,ако я беше питал. Или може би започвам да си гледам мой филм.

Цитат
А какво е общото между Али и Диджле? - Ако следват американците, и двамата са жертви и искат да си отмъстят. /Спомняте ли си Селен? Тя и нейният баща също бяха жертви./

Като питах какво е общото между тях, аз имах предвид дали е случайно ,че и двамата /Али и Диджле/ в един и същи момент проявяват интерес към едно и също - произхода на чека,с който Хакан е стартирал бизнеса си.

За  Хале много интересни предположения, особено за тази Дениз,които не знам дали ще се окажат верни,но се вписват в стила и подхода на нашите сценаристи.
Не е важно колко се познали в предположенията си,защото това,което реално се случва  в сериала е далеч по-интересно от онова ,което сме си представяли. Но пък има някаква тръпка в това да гадаеш. Важното е,че в сюжета няма никакви дупки и всичко си има логично обяснение, а това много ми харесва , а и се постига много трудно при толкова заплетена интрига.

Дива,ти добре си изгледала преведените епизоди, и аз го направих,но си мисля,че май е по-добре сега да споделяме какво ни вълнува. Защото това после не се знае кога ще бъде.
Аз докато ги превеждам много неща ме вълнуват и така ми се иска да ги споделя, а после ми минава мерака.
Да ти кажа,все ми и е едно дали като сме гледали само картинки сме разбрали правилно всичко,нямам и време да сравнявам.Със сигурност имаме грешки /поне аз имам много/,но нали и в това е тръпката. Вземи та ги сподели тези записки още сега, пък за по-късно нови неща ще ни хрумнат. Само предлагам. И да знаеш,че вчера докато гледах епизодите все за твоите записки си мислех….

Дайче Hug
Благодаря ти за позитивното начало на деня .

Чики Hug
Завиждам ти благородно за уикендите сред природата.
И ние искаме, ама ще стане друг път. Laughing Laughing Laughing

Краличке Hug
Много интересна информация си написала за нашия Баръш.
Ако знаеш кога го дават,може да ни кажеш,аз с удоволствие бих го гледала.
От снимките му зад кадър и с фенове си личи ,че е веселяк и симпатяга.

Цитат
Да попитам как сме с епизод 17?

17 епизод  ще бъде съвсем скоро готов,в момента Шатци работи по субтитрите.
Аз вече чакам 18 епизод и се надявам паузата в излъчването на сериалите тази седмица да ускори работата на руските преводачи.

Време е да свършвам,защото съм на работа.

Хубав следобед!

# 70
Дъга, Hug ето страничката с Джан:

http://www.disneyme.com/disney-junior/art-attack/show-facts/presenter-profile/

Мисля, че от тук може да се гледат и клипчета. Ако не, има във вибокс. Предаването се казва Art Attack   bouquet

# 71
Ето и едно клипче с Баръшко

# 72
А ето и Джемре ( Езги ) във "Великолепния век"

Мисля, че приятелят й в реалния живот е един от принцовете, но не съм сигурна, така бях чула.

# 73
Привет! wavey wavey wavey

Краличке  Hug,благодаря ти за линковете за нашето момче,голям симпатяга е той.
Не знам дали има роли в други сериали досега,преди време така и не открих за него нищо освен клипчета с реклами,а те май са били от това предаване. Много е талантливо момчето и го чака хубаво бъдеще,защото с тази роля се справя повече от добре.

Езги/Джемре съм я гледала във "Великоленият век" и от тогава много я харесвам.
Бяха страхотна двойка с Бурак Йозчивит. Тя е омъжена отскоро за един млад и красив актьор,който наистина играеше един от принцовете във Века,ама не помня кой,отдавна съм го гледала. С младежа са се оженили миналото лято,даже съм виждала снимки от сватбата им. Той се казва GÜRBEY İLERİ.  Его ги двамата.

Дайче  Hug,къде си? Имам една прекрасна новина за теб. Вече е преведен целият първи епизод на
"Спомни си любима" на руски. Аз се бях отчаяла,че няма да продължат,но явно ще стане рано или късно. Ние сме търпеливи и ще почакаме още. Между другото инициативата за превода май е на феновете на Окан Ялабък. Супер,а! Не знам дали ще можеш да отвориш линка без да си регистрирана,а там е малко сложно. Ако имаш проблеми,ще ти помогна. Вероятно ще го намерим и на друго място качен.

http://vk.com/feed?z=video-55257822_166314817%2Faf664098c6b18a170b

http://vk.com/feed

Няколко нови снимки от "Моят свят".

Вчера цял ден се надявах,че рускините ще преведат репликите от сцената с дипломирането на Ела,но не стана. Днес пък чакам втори трейлър,но да видим дали ще ми се получи. Laughing

Хубава вечер,момичета!

# 74

Общи условия

Активация на акаунт