Beren Saat и Intikam - Никой няма да бъде забравен в тази история! - тема 9

• 76 637
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
Дива,правилно пепел ти на клавиатурата за Халдун.Тъкмо му свикнах на плъхоподобната осанка!  hahaha hahaha hahaha hahaha

Ама ти верно ли си мислиш,че Ямур няма да му се даде на Али? Я пак си помисли... Thinking Whistling Whistling
Хайде и малко подсказка от сезон 3 на американската версия:
Скрит текст:

# 46
 wavey  Добро утро и приятни почивни дни на всички  thumbsup  

Дива, Тони   bouquet  
 Wink  Не е лош Емре  newsm78  но не е за нашето момиче Ямур  Crossing Arms бавно "мисли"  Crossing Arms  с Аслъ са с лика-прилика, колкото и да подскача Шахито, но тя е виновна той да е такъв  Naughty
 Wink На мен Али ми харесва  Peace  дори много  Grinning  колко са мъжете, които след зашеметяващ удар и то в гръб по главата, изхвърлени и съвзели в боклука Naughty ще се върнат и без мисъл за отмъщение и ще продължат да обичат жената, която им е сторила това   Heart Eyes Grinning
 Wink А Дерин ми пълни душата    страхотна промяна настъпи при нея в приятелството и към Ямур  Peace и тя вече е 3-тия човек след Хаки и Али, която е наясно с "отмъщението" на Ямур и освен съпричастие  Praynig  когато е необходима нейната помощ няма да откаже и се уплаши  Hug
 newsm78  Така си мисля ... и дано не греша  #Crazy

Hug Hug Hug

# 47
ПРИВЕТ,МОМИЧЕТА! Hugwavey wavey wavey

Навън е слънчево и красиво,нека така да е и в душите ни!
Прекрасни почивни дни ви пожелавам!

Аз имах една много натоварена седмица и въпреки ,че тази сутрин се събудих с
главоболие,това не е в състояние да ми развали хубавото настроение в деня,който
съм решила да посветя само на почивка и приятни занимания.

Много имам да наваксвам, надявам се да ми стигне времето за всичко.
Първо ще се върна назад да ви изчета,но преди това ще сложа един нов клип от "Моят свят".
Не е много подходящо да ви разплаквам по това време на деня,но съм сигурна че клипа ще ви хареса.
Никога не съм чакала филм с такова нетърпение.

http://vk.com/berensaat_fan?z=video194828510_166422102%2Ff4c5fb21c0938ab54d

https://www.facebook.com/photo.php?v=10151911829525042&set=v … ype=2&theater

Албум със снимки.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.214033912099784.107374 … 398675&type=1

До скоро! Hug

# 48
Вече споменахме за още една премиера на игралния филм с участието на
Мерт Фърат - ""Erkek Tarafı"" по кината от 22 ноември!

Миналата седмица срещнах едно клипче от него,но забравих да го сложа.
Това ще е някаква комедия явно.

http://youtu.be/xU0hXGDEjaE

Още нещо за Мерт,този път свързано филма,който ще бъде турската кандидатурата
за Оскар тази година - "Сънят на пеперудата".

http://life.dir.bg/news.php?id=15266802

# 49
  • На изток от рая...
Здравейте! Слънчев и весел уикенд за всички вас!

Момичета, чета ви редовно, но рядко пиша, тъй като чакам да гледам преведените серии и съм доста назад в интригата. Направо ми е невъзможно да гледам този филм без превод - нищо не разбирам.

Може би е обсъждано назад, затова се извинявам, но искам да попитам защо във втори сезон са сменени актьорите в ролята на Рюзгяр и Аслъ? Аз съм до 16 еп. и много харесвам Неджат в ролята.

# 50
Серената,здравей! Hug

Отдавна не си се появявала при нас ,но се радвам че продължаваш да следиш сериала.
Актьорите ги смениха от началото на втори сезон.
Нежат Ишлер - Рюзгяр беше сменен по здравословни причини,поне така обявиха.
На негово място гледаме Ийит Йозшенер,който е много добър актьор и вече свикнахме с него.
Иначе и аз много харесвах Нежат.
А за Дилшат Челечи - актрисата,която играеше Аслъ никой не даде обяснение защо е сменена,но излезе информация,
че ще участва в друг сериал,вероятно заради това.
Имаше и снимки,но май не е започнал още. Това е което знаем.

Това с разбирането е точно както казваш,но има някаква тръпка и в гадаенето,така че слизай по-често от балкона. Забавно е. А втори сезон е много,много интересен и много различен. Има също и нов сценарист и нов режисьор и сериалът е доста освежен.

# 51
  • На изток от рая...
Дъгичка, благодаря!

Надявам се, че и аз ще свикна с новия Рюзгар като стигна до тези епизоди.

В интерес на истината през лятото се бях откъснала малко от сериалите и форума, но сега вече "влизам в час" и следя темите на Берен и тази на "Чучулигата", където също дебна за преведени епизоди.

Изгледах всички преведени на "Отмъщението" и с нетърпение очаквам следващия. Аз не съм гледала "оригинала", но честно казано нямам и желание - "копието" напълно ме удовлетворява. Много си личи обаче, че това не е типичният турски сериал - няма ги постоянните драми, сълзи, криво разбрана чест и т.н. Много ми харесва - сюжета, актьорите... всичко. Берен отново коренно различна от всичко, което е играла до сега - много ми е любима и съм пристрастна, но... какво да направя.

# 52
Момичета,изчетох ви.

Дива Hug
Не можеш да си представиш колко ми хареса това,което сте направили с Хелън.
Още веднъж ви благодаря за труда,момичета! Hug Hug
Нищо ,че в главата ми стана още по-голям хаос и вече не съм сигурна ,че нещо въобще съм схванала от последните няколко епизода. Но това не е нищо ново.

Изгледах клиповете от 27 епизод и имам  няколко вероятно глупави въпроси.

1/ Ясно е,че Диджле не е току така във фирмата на Хакан и следва някакви цели и вероятно изпълнява нечии поръчки. Това може би не е станало ясно на този етап.
Но не разбрах в какво качество Диджле отиде във фирмата на Арсой,за да разследва за Адил Челик? И аз като Дайчето досега не съм допускала,че Адил Челик е помогнал на Хаки с пари от фирмата,а не със свои и това може да се окаже важно на този етап.
Също като Дива допускам,че може и да не е така , а да има друга някоя врътка,даже се надявам. Иначе е много елементарно.

2/ От втория разговор между Емре и Али на вечерята нищо не разбрах- клип № 3 на Дива.
Значи Али е поставил пред Емре въпроса за чека от Адил Челик,който е получил Хакан преди години и че той може да направи компанията на Арсой собственик на половината от фирмата на Хаки. Защо го прави това Али? Имам чувството,че не съм гледала епизода въобще.

3/ От клип № 4 разбираме,че Хакан не знае ,че Диджле е ходила във фирмата на Арсой да разследва за връзката им с Адил Челик и е неприятно изненадан и й е сърдит,че действа зад гърба му. Тук ми възникна въпроса,какво е общото между Али и Диджле и защо и двамата решиха да се занимават с едно и също… чека на Хакан.

4/ Клип № 4 Ямур и Хале и мен ме хвърли в джанките. Хале наистина е голяма загадка.
Във всяка нейна фраза има нещо,което те кара да се замислиш. Този откъс много ме впечатли,особено последните две фрази.

Цитат
Ако не поискаш да видиш/надникнеш в сърцето на човека, както аз не успях да стигна до това / и имайки предвид болестта си/ станах маша (играчка) в ръцете на Адил... Хем себе си съсипах, хем нас двамата... Никога не си простих, изобщо...

В пълен шах съм и от това,че Хале хем смята Адил за виновен,хем в същото време казва,че той е жертва на Арсой.

Цитат
Момичета, искаше ми се да гледам 17 епизод, но не знам дали да избързвам да е без превод.  Ще взема да не разбера нещо, пък то да е важно и после да си хвърлям чуденките.

Краличке Hug
Скоро 17 епизод ще е напълно готов.
Ако нямаш търпение гледай го,а ако имаш някакви въпроси съм насреща да ти отговоря,защото снощи приключих превода му. Много е интересен.

Цитат
Очаквам с нетърпение 17, но друг път ще ви кажа защо.

Дива,не така,мила!
Ти знаеш ли колко съм любопитна и как ми провокира интереса сега…
Като цяло доста добре сме го разбрали този епизод лятото като преговаряхме,но там има един момент,който аз лично бях разбрала различно,а сега ми се изясни.
Става въпрос за участието на Шахика в онова,което се случи на Емре в затвора.

Понеже и аз харесвам Емре като цяло,защото той е жертва на семейството си,един жокер от епизода. Думи на Емре след като беше освободен под гаранция и се прибра у дома. Отправени са към Ямур и са по повод на това дали Рюзгяр е освободен от полицията. Емре на иска Рюзгяр да пострада,за да може той да бъде освободен от затвора.

Емре: Не искам той да страда заради мен.
Особено след като разбрах как е в затвора.
Знаеш ли,едва сега разбрах какво е да стоиш сам на краката си.
Едва сега разбрах какво е живота.
Досега никога не са ме били,
дори майка ми не ме е удряла.

Дайче Hug
И на мен ми се издигна в очите Али след като така достойно излезе от ситуацията с изхвърлянето на боклука, а после  с „обработката” на Хале,която хич не си поплюва когато се наложи,но засега и аз като Ямур си имам едно наум.

Една идея повече ревнив ми идва Али и прекалено много тайни пази от Ямур,но това може да си има обяснение. За жена като нея доста ще трябва да се потруди,няма съмнение.
Атьора е доста симпатичен и отлично се справя с ролята си според мен /макар че аз още съжалявам за Берг Хакман/,но като го видя и ми се иска да му изскубя рижата брада косъм по косъм с една пинсета. Доста по-симпатичен ще е без нея.

Засега ви оставям,защото ще посветя следобеда си на гледане на преведените епизоди.
Започвам от 12 епизод,защото дотам съм стигнала.

Открийте разликите?

Скрит текст:

Хубав следобед!

# 53
 Дъгичка    thumbsup smile3555
 newsm78  За мен днес трябваше да бъде един спокоен работен ден  #Crazy но след твоите постове и тези на Shatzi в нейната тема    вълненията ми идват в повече и ...  определено "отивам на кино"  Embarassed
  bouquet  Благодаря ти за новия клип от филма "Моят свят"  thumbsup много ми хареса и е невъзможно да не
Дано по-скоро и ние имаме възможност да изгледаме този филм  Praynig  Дори само този клип да бях гледала     Берен е отново удивителна и истинска прелест с играта си и при мен също нетърпението е много голямо и за поредната и роля, и за филма  

bouquet  Благодаря ти  и другия клип за филма на Мерт "Erkek Tarafı"  Hug  но засега се възпирам да го изгледам в момента в това си състояние  ooooh! защото, ако наистина е с комедиен жанр оценката ми няма да бъде обективна  ...  
 newsm78  За загадката ти в момента съм пълен блокаж  #Crazy  само нашия Енгин разпознах ...  Embarassed

serenata    bouquet Peace  Hug

# 54
Представяте ли си нашите актьори да се снимат така...

Дайче Hug
Не разбрах какво е предизвикало вълнението ти,но се надявам да имаш много хубав следобед.
Надявам се да не е защото съм те объркала допълнително с въпросите си.
Предполагам,че това което те е развълнувало е новото клипче от "Моят свят" на Берен.
Този филм наистина предизвика фурор още преди да се появи на екран и толкова много хора в различни държави го очакват с нетърпение. Само един трейлър и няколко клипа, представям си какво ще бъде след като го гледаме. Но пък ние сме щастливци,защото очакваме почти директен репортаж от премиерата от Дива.

А онази снимка не е точно загадка, а по-скоро намигване към вас.
Отляво наистина е нашият човек-Енгин Хепилери, а отдясно е Джони Деп в "Карибски пирати".
Просто визята им е еднаква и това е повода да ги "събера"-това е.

П.П. Дайче,сега прочетох и информацията за новия игрален филм в темата на Джансел,за която говориш.
Джансел Елчин,заедно с Нежо и Окан Ялабък е страхотен тандем.
Не знам каква е историята ,но каста си го бива. А ,дано!

Последна редакция: сб, 19 окт 2013, 16:23 от * Дъга

# 55
Понеже нямах време през седмицата си складирах материалите за по-късно.

Преди няколко дни излезе едно актуално интервю с Ийит Йозшенер,което се надявах някой да преведе на разбираем за нас език,но не се случи и затова предлагам резервен вариант- гугъл превод от гръцки ,както обикновено с голяма доза фантазия от моя страна. Нали знаете,без никакви претенции за достоверност и повече в  графата на забавлението.

Това не си личи от текста много,но колегата /по зодия/ Ийит има прекрасно чувство за хумор,което много ми допада. Едно от най-ценните мъжки качества според мен.

Ето го.

Това не е първият път,когато разговарям с Ийит Йозшенер,така че аз знам,че ме очаква една много интересна закуска.Срещата ни е в дома му в 10 часа сутринта. Той отваря вратата, посреща ме учтиво и се усмихва. Сядаме в салона на чай,кафе и бисквити. От уредбата звучи песен на Luz Casal,която пее за любов. Ийит казва,че много обича да я слуша и знае песните й наизуст,така релаксира.

Luz Casal е испанска поп изпълнителка.
За да почувстваме и ние атмосферата на разговора, ето коя песен е звучала по време на него,
разбира се ако съм разбрала правилно.

http://www.vbox7.com/play:bb45cf0aed

Видяхме Ви на протестите в парка Гези през тази година,какво е отношението Ви към тях?

Някои събития в държавата напоследък предизвикаха яростта на хората. Малко или много всички ние понякога се чувстваме като пионки на системата,като хора от които нищо не зависи. И наивно очакваме това да се промени от само себе си.Но случилото се в парка Гези доказа точно обратното.
Че хората не са пешки,които политиците могат да местят както пожелаят, а когато се обединят представляват сила,която може да промени света около нас. Ако не излязат на улицата,това може да се приеме като съгласие и подкрепа с управляващите.
Събитията в Гези бяха една спонтанна народна вълна. Случилото се ми вдъхна оптимизъм и ме накара да вярвам,че когато хората се обединят,когато са заедно,те могат да постигнат дори чудеса.
По-нататък Ийит говори за приликите и разликите между правенето на политика и правенето на изкуство,но не се наемам да го „превеждам”,защото ще затъна съвсем.
Говори затова как политиците използват различни похвати ,за да манипулират тълпата, докато хората на изкуството правят обратното. Тяхната цел е да  лекуват душата и да предлагат на хората нови възможности и нови решения и нови цели. Основна цел на политиката е да прикрива греховете,докато изкуството ги разкрива и показва. Спирам дотук.

После става въпрос за театъра ,киното и дори за Реджеп Ердоган.
Става въпрос и за онова,което се пише в пресата за известните хора и по-скоро за жълтата преса. Казва,че отначало се е ядосвал като прочете нещо невярно за себе си ,но после хора с по-голям опит са го посъветвали да не обръща внимание на подобни неща.Казва,че не обича да се говори за личния му живот,защото той си е негова работа.

Говори също така за участията си в театъра и че му е трудно да играе едновременно и в сериали и в театъра,защото това изисква много енергия. Но не е забравил театъра и отново ще се върне към него.
Казва,че вече е на 40 години и не е стар,но не е и толкова млад-не е като да си на 20 или 30.

Молят Ийит да направи равносметка на последната си година.
Май отговаря,че годината не е била много хубава за него.
Говори за последния сериал,в който е участвал преди „Интикам”- „Сълзите на пленения град”,който претърпя фиаско и беше спрян преждевременно. Казва,че и това се случва,никого не вини и не прави от това драми.

Отново говори за това,че за първи път в кариерата си  му се налага да започне участие в сериал от средата и да замести някой свой колега в ролята му. Казва,че в началото е бил доста уплашен как ще се получи и дали публиката ще го приеме,но сега вече е спокоен и смята че се справя добре. Казва също,че е благодарен за това предложение,което е дошло доста неочаквано за него. Смятал е до януари следващата година да не се снима в сериал.

Питат го за сътрудничеството му с Берен Саат.
Той казва нещо от рода на това,че все това го питат и този въпрос вече не е интересен. Все пак отговаря и казва,че Берен е звездата на сериала, това е нейният сериал така да се каже. Казва също,че тя е отличен колега,много е трудолюбива и е много добър човек.
Целият екип са страхотни и го карат да се чувства много удобно в ролята си. Съзнава,че и за тях е трудно толкова бързо да свикнат с нов човек в екипа си за толкова малко време,но не са го показали и са го накарали да се чувства много добре,за което им благодари.

Питат Ийит дали се чувства звезда?

Той казва: Не, аз не се чувствам звезда.
Би било абсурдно да ми се случи на 40 години.
Говори нещо за ниския си ръст,но това не го схванах.

# 56
В английският форум обсъждат дали Берен няма да присъства на премиерата на "Моят свят" в различните градове на Европа.  Поводът за това е написаното от една потребителка ,която твърди,че феновете на Берен живеещи в Берлин обсъждат ,че тя щяла да присъства лично на премиерата там.
Друг пък споделя,че са задали въпрос на мениджърката на Берен,която не е отрекла,но е отговорила,че засега може да потвърди със сигурност участието на Берен само на премиерата в Истанбул.
Дива,а представяш ли си ако Берен присъства на премиерата в Холандия...  newsm18 newsm18 newsm18
Мечтите са безплатни,нали....

# 57
Нов клип от арабските фенове. Музиката е малко странна,но кадрите са прекрасно подбрани.

http://youtu.be/fjNjyJ4sTW8

# 58
  • AMS

Привет, момичета!!!
Серената, Hug  радвам се да те видя тук!!! Пиши, задавай въпросите, ние сме на твоите услуги!!!
Тони, Hug Hug  благодаря ти за снимките от 3-ти американски сезон. Като написах, че Ямур, няма да се даде на Али, имах предвид, че до сега в Intikam, толкова горещи сцени не са давали между двамата и едва ли ще дадат. Нещо не наблягат в тази насока.  Почти  с появяването му, трябваше да се събудят в едно легло, а тук той, или беше на фотьойла, или с дрехите на дивана. Али ми изглежда по-сериозен и не толкова секси, колкото е американският. / за американеца писах, че ми харесва актьора както мъж  Embarassed/.
Дайче, Hug виждам повече чувства на Ямур към  Емре, от колкото към Али. Рюзгар го изключвам за момента. Май Игор е успял да избие от главата на Ямур чувствата, чрез ония номера, със състезанието и после със заминаването на Али. Та за това си мисля, че тук двамата ще са състезатели, в два съседни коридора, партньори в името на отмъщението и чувствата ще останат на заден план. Ямур ще го използва и когато не ѝ трябва, ще го изгони. Но това, че той е влюбен в нея, ще я застраши. Сигурно Тони, ще добави, че той ще тръгне да си отмъщава на нея, но това ще видим в трети сезон. Така, че това с кофите за боклук, е част от състезанието за отмъщение.
А за това  "Дерин ми пълни душата" - Ами готвят ни за страшната сцена. Аз не напразно първо този момент отделих от 27-ми епизод. Тя беше готова да свали и пръстена от ръката си, да се откаже от малкото щастие, за което истински копнее. Тя толкова много пъти рискува живота си, /в буквалния смисъл/  заради това Омъщение, че ....

Дъгичка, Hug радвам се, че си изгледала клиповете от 27-ми епизод с превода, но съм разтревожена, че в главата ти е хаос. Значи положението вместо да се влошава, става съвсем зле.  Joy В общи линии, това, което не ти е ясно и на мен не ми е ясно, но се надявам да се изясни - например за Диджле.
Разговорът Емре - Али за чека започва още в първия клип. Тогава Али чува това от Аслъ. До следващата среща има доста време и Али сигурно вече се е уведомил за какво става въпрос. А защо го прави - Целта е да влезе в сърцето на компанията Арсой, да се доближи максимално до тези, които дърпат конците и от там да ги "взриви", ако може. За осъществяването на такъв план, понякога се правят компромиси, предателства и има жертви. Но за мен в момента Али опипва почвата и блъфира. На този етап той трябва да осигури ежедневното си присъствие в компанията на  Арсой, за да има повече информация.
А какво е общото между Али и Диджле? - Ако следват американците, и двамата са жертви и искат да си отмъстят. /Спомняте ли си Селен? Тя и нейният баща също бяха жертви./

Скрит текст:
А колкото до Хале, не ме изненадаха тези приказки за Адил, че е виновен и тя е била негова маша. Фантазиите ми стигат много далеч. #Crazy Хале също прави своето отмъщение. Омъжва се за убиеца на мъжа си и може би Дениз е тяхно дете. Mr. Green Или, ако е дете на друг от Арсой на Шахика или Халдун/, тя заедно с АгаБей, са постъпили с него подобно на Шахика с Дерин. Ама много си фантазирам, а?  Embarassed Спирам защото ще напиша нов сценарий.  Crazy
Сега да си призная какво правя. Rolling Eyes Гледам преведените епизоди. 12 и 13 ми бяха добре. Разбрах къде се дяна оня адвокат Онур и всичко си вървеше както си го чаках.
Но!!! 14-ти направоооо... Shocked  Оказа се, че все едно не съм го гледала. Embarassed Спомням си някой снимки, но не и сцени, а да не говорим, че изобщо съм разбрала разговорите. Сега го гледах и си водих записки. Naughty Ще ги използвам при преговор.  Още тогава Ямур признава на Дерин, че тя се е върнала за отмъщение и за нищо друго ...  А сцената между Дерин и Рюзгар - направо беше върхът.

Скрит текст:
Точно тогава, започнах пак отначало да гледам и ... Уж за да се подготвя за 15 епизод и така съм пропуснала тази много, много важна серия. Извинете ме за отклонението!
Чакам с нетърпение 17-ти, защото от него започнах да се пиша на разбирач. Искам да сравня това,  което съм написала, има ли нещо общо изобщо.

Дъгичка,  Hug Shatzi, Hug  благодаря ви сърдечно за превода!!!   bouquet   bouquet

Дъгичка, Hug ти пак си ни засипала в информация.   bouquet

За Моят свят, от тук, нищо ново. Изчаква се. Не знам дали ще присъства Берен, но се надявам за някой от екипа и за това се подготвям, и за другите актьори. Не е оповестено още дали ще има т.нар. гала и къде.
За сега от мен само това:

Радвам се, за новия филм на Мерт, както и за този на Нежо. Премиерата на Нежо, ще е на 1-ви ноември.
Ето промоклип: https://www.facebook.com/photo.php?v=10151878210320982&set=v … ype=2&theater
Благодаря за интервюто на Йиит. Той не беше от най-активните на протестите. Негови близки - сестра му и приятеля му Нежо, бяха на предни позиции, а той малко по допирателната. Но много добър отговор е дал, със сравнението на политиката с изкуството.

Ами това е от мен за днес. Извинете ме за дългия пост. Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 19 окт 2013, 22:28 от di...va

# 59
Реших се да не гледам без превод 17 епизод, за да не изпусна нещо важно.  Hug

Дива,   Hug благородно ти завиждам за "Моят свят" и за шанса да се докоснеш до Берен!   bouquet

Искам и аз да кажа, че Али много ми харесва и някак си ми стои по-добре до Ямур, от Емре. Дано да ни покажат нещо по-така с него - просто си отиват визуално.  Whistling

Да, и за мен Емре не е виновен, че е Арсой...

Общи условия

Активация на акаунт