Ама ти верно ли си мислиш,че Ямур няма да му се даде на Али? Я пак си помисли...

Хайде и малко подсказка от сезон 3 на американската версия:
Добро утро и приятни почивни дни на всички 
Не е лош Емре
но не е за нашето момиче Ямур
бавно "мисли"
с Аслъ са с лика-прилика, колкото и да подскача Шахито, но тя е виновна той да е такъв
На мен Али ми харесва
дори много
колко са мъжете, които след зашеметяващ удар и то в гръб по главата, изхвърлени и съвзели в боклука
ще се върнат и без мисъл за отмъщение и ще продължат да обичат жената, която им е сторила това
А Дерин ми пълни душата
и тя вече е 3-тия човек след Хаки и Али, която е наясно с "отмъщението" на Ямур и освен съпричастие
когато е необходима нейната помощ няма да откаже и се уплаши
Така си мисля ... и дано не греша 

За мен днес трябваше да бъде един спокоен работен ден
но след твоите постове и тези на Shatzi в нейната тема
Благодаря ти за новия клип от филма "Моят свят"
Дори само този клип да бях гледала
Благодаря ти и другия клип за филма на Мерт "Erkek Tarafı"
но засега се възпирам да го изгледам в момента в това си състояние
защото, ако наистина е с комедиен жанр оценката ми няма да бъде обективна ...
За загадката ти в момента съм пълен блокаж
само нашия Енгин разпознах ...

радвам се да те видя тук!!! Пиши, задавай въпросите, ние сме на твоите услуги!!!
благодаря ти за снимките от 3-ти американски сезон. Като написах, че Ямур, няма да се даде на Али, имах предвид, че до сега в Intikam, толкова горещи сцени не са давали между двамата и едва ли ще дадат. Нещо не наблягат в тази насока. Почти с появяването му, трябваше да се събудят в едно легло, а тук той, или беше на фотьойла, или с дрехите на дивана. Али ми изглежда по-сериозен и не толкова секси, колкото е американският. / за американеца писах, че ми харесва актьора както мъж
виждам повече чувства на Ямур към Емре, от колкото към Али. Рюзгар го изключвам за момента. Май Игор е успял да избие от главата на Ямур чувствата, чрез ония номера, със състезанието и после със заминаването на Али. Та за това си мисля, че тук двамата ще са състезатели, в два съседни коридора, партньори в името на отмъщението и чувствата ще останат на заден план. Ямур ще го използва и когато не ѝ трябва, ще го изгони. Но това, че той е влюбен в нея, ще я застраши. Сигурно Тони, ще добави, че той ще тръгне да си отмъщава на нея, но това ще видим в трети сезон. Така, че това с кофите за боклук, е част от състезанието за отмъщение.
радвам се, че си изгледала клиповете от 27-ми епизод с превода, но съм разтревожена, че в главата ти е хаос. Значи положението вместо да се влошава, става съвсем зле.
В общи линии, това, което не ти е ясно и на мен не ми е ясно, но се надявам да се изясни - например за Диджле.
Хале също прави своето отмъщение. Омъжва се за убиеца на мъжа си и може би Дениз е тяхно дете. 
Ще ги използвам при преговор. Още тогава Ямур признава на Дерин, че тя се е върнала за отмъщение и за нищо друго ... А сцената между Дерин и Рюзгар - направо беше върхът.
Shatzi,
благодаря ви сърдечно за превода!!!

ти пак си ни засипала в информация.

благородно ти завиждам за "Моят свят" и за шанса да се докоснеш до Берен!