Beren Saat и Intikam - Никой няма да бъде забравен в тази история! - тема 9

• 76 619
  • 741
  •   1
Отговори
# 30
# 31
 wavey Привет, момичета  Hug Hug Hug

Дива   bouquet    Благодаря ти за продължението с поредния 5-ти клип от 27 епизод: Yagmur - Hale 27 както и на Хелън    за превода на диалога между Ямур и Хале  newsm78 очаква се нов персонаж Дениз  #Crazy кога и как Ямур е разбрала за него  Thinking   сценаристите тепърва ще ни запознават  ooooh!  Но едно е ясно само от реакцията на Хале ....  ще е много опасен този или тая Дениз  Naughty  дори произнасянето на името му е страшно за нея  Shocked

Тони  Hug    Кралице  Hug    

# 32
ПРИВЕТ,МОМИЧЕТА! Hug

През последните дни съм много заета и малкото си свободно време използвам за превода на 17 епизод. Чета ви само по диагонал и още не съм гледала клиповете на Дива и не съм изчела преводите на Хелън,но ще го направя през уикенда. Момичета,благодаря ви, страхотни сте.  lovekiss

Напоследък нали сме повече на вълна "Моят свят" понеже премиерата съвсем наближи.

Колко дълго човек може да живее в тъмнина?
Колко дни, колко часа, колко минути?
Аз живях в тъмнина 40 години!

Ела

Според този плакат световната премиера на "Моят свят" е във вторник.

Хубава вечер! Hug

# 33
Нали е четвъртък и реших да пусна Канал Д да видя какво дават вместо нашия сериал и какво да видя - "Галип Дервиш"-турската версия на "Монк",ако не се лъжа, а нашият човек Ийит Йозшенер е гост -актьор в този епизод. Ествествено нищо не разбирам,играе го някакъв идиот,но направих няколко фотки.
Визията му е ...уау!

# 34
  • AMS
Привет, момичета!!! newsm18 newsm18
Тони,  Hug Hug, благодаря ти за поста по съдържанието. Напълно съм съгласна с това ти заключение.
"Определено майката на Ямур може да е болна,но знае как да защитава своето. И може би начинът да защити дъщеря си е бил точно този-да бъде далеч от нея. А това,което помни-явно иска да забрави,не само заради своята безопасност,а и заради безопасността на Дерин и детето." Благодаря ти, че си сложила снимките зад кадър от Моят свят , както и за линка от фб за сериалите!
Кралице, Hug не помня от къде взех едно фото, но малко си го преработих. Rolling Eyes
Скрит текст:
Дайченце,  Hug моите фантазии, относно Дениз, минават през всякакви нюанси, но не искам да е страшен.
Дъгичка, Hug дерзай. Аз гледам преведените епизоди. [/b]

Beren Saat Fans
Only 8 days and #BerenSaat will be in cinemas .. October 25 #BenimDunyam

# 35
Нов клип,посветен на "Моят свят".

http://youtu.be/v2rQqIA6XcA

Последна редакция: чт, 17 окт 2013, 21:46 от * Дъга

# 36
Още едно ново видео от днес,този път посветено на новата двойка в "Intikam" - Ямур и Али,на която аз все още не съм фен,поне на този етап.
Все пак признавам, че така събрани накуп сцените с тях двамата са много вълнуващи.

http://youtu.be/fdtO0Kk9V5c

http://youtu.be/fdtO0Kk9V5c

Вижте и това.

Скрит текст:

# 37
Дъгичка   bouquet

През последните дни съм много заета и малкото си свободно време използвам за превода на 17 епизод. Чета ви само по диагонал и още не съм гледала клиповете на Дива и не съм изчела преводите на Хелън,но ще го направя през уикенда. Момичета,благодаря ви, страхотни сте.  lovekiss

Според този плакат световната премиера на "Моят свят" е във вторник.

Хубава вечер! Hug
newsm51  Чудесни новини   newsm17  и клипчета си открила да ни зарадваш  newsm10 а нашият  Ийит Йозшенер може би е самия ... Монк   smile3506

Дива   bouquet   радост голяма е тази хубава снимка на билборда за филма, която си сложила  smile3555 thumbsup

# 38
Добро утро  Hug

Пожелавам ви много хубав петъчен ден! smile3525

# 39
Кралице, Hug не помня от къде взех едно фото, но малко си го преработих. Rolling Eyes
Скрит текст:

Дива,   bouquet  Hug smile3525 точно така обичам аз! Благодаря!  Hug

# 40

Къде се губите? newsm78

# 41
Тони  Hug
 Sad  Дали не е някаква "подсказка"  #Crazy сигурно не е  newsm78 защото не пише Дерин   ooooh!
Başak Daşman

# 42
Тони  Hug
 Sad  Дали не е някаква "подсказка"  #Crazy сигурно не е  newsm78 защото не пише Дерин   ooooh!
Başak Daşman

Не е подсказка. Подсказката е в еп.1 ма втори сезон,сцената с лодката... Peace

# 43
Дива,   love001 smile3525 smile3521 Много ти благодаря! Много съм щастлива!  Hug

Момичета, искаше ми се да гледам 17 епизод, но не знам дали да избързвам да е без превод.  newsm78 Ще взема да не разбера нещо, пък то да е важно и после да си хвърлям чуденките.

Нямам търпение за новия епизод.  Whistling

# 44
  • AMS

Привет, момичета.  Hug Hug Hug
Днес малко го ударих на работа и после на съвземане.  Но да ви кажа, че напредвам с преведените серии. Вече забравих какво съм пропуснала, та май пак ще ги гледам   Joy На 14 епизод съм. Очаквам с нетърпение 17, но друг път ще ви кажа защо.  Crazy
Чики,  Hug Дъгичка,  Hug  Дайче,  Hug Тони,  Hug Hug Кралице,  Hug Благодаря ви, че сте се отбили в темата.
Аз само за протокола ще сложа тези снимки, че все ги забравям.

Амииии на мен Емре ми харесва. Даже съм му измислила оправдание. Той няма как да не е Арсой. Човек не избира къде и кога да се роди.  Crazy

А и Али доста е впечатляващ, но Ямур няма да му се даде.  Crazy

А, последната снимка е за чупките в кръста на Халдун.  Joy Наистина се притеснявам, да не вземат и него, по болест, да го заменят с друг.  Crazy Пепел ми на клавиатурата   Stop

Общи условия

Активация на акаунт