PrettyBox & Pinks Beauty Box - 3

• 50 033
  • 743
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
Следващата кутия ще е двойна и не се съмнявам, че ще е добра.
Следващата е ноемврийската, а двойната е декември-януари Peace

# 16
  • Бургас
И аз в очакване на кутията... Любопитството ми надделя и погледнах.  Embarassed Пак съсипах момента с изненадата.  ooooh!

# 17
  • Варна/Благоевград
Момичета следващата кутия ли ще е двойна, няма ли да декември - ануари, т.е по следващата?

# 18
и аз погледнах съдържанието и честно казано не съм очарована Crossing Arms

# 19
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Аз да не изпусна темата...

За 15 лв. не очаквам повече сякаш...Двойната си беше двойна.Ще видим коледната каква ще е

# 20
  • Пловдив
Момичета следващата кутия ли ще е двойна, няма ли да декември - ануари, т.е по следващата?
Точно, по-следващата ще е двойната - декември-януари Peace

# 21
  • Бургас / София
Аз съм се объркала значи Mr. Green

# 22
Този път за пръв път не поглеждам какво има, за да си запазя изненадата.  Laughing Хубаво поне, че от сутринта са почнали да я раздават, но ми се искаше и аз да съм сред първите, а не да седя на пост в нас цял ден, сега пускам едно сериалче да минава по-бързо времето, че е голяма досада да се чака така. Дано се обадят скоро Peace.

# 23
Аз си погледнах и прочетох де що има за кутията, щото съм в чужбина и моята ще я видя след три месеца или мъжа ми ако прати снимки, поне да знам кой продукт от декоративната козметика ми се е паднал. Не съм много впечатлена и след като ми изтече тримесечния абонамент май ще прекратя за известно време или ще вземам само двойните кутии.

# 24
  • Пловдив
Записвам се и аз с първата си Пинкс кутия.
И при мен има нотка на разочарование заради

Скрит текст:
мострите на Виши, които така или иначе се предлагат безплатно в аптеките

# 25
Е, и моята пристигна и съм разочарована малко, честно казано - поради гореспоменати вече причини...  Peace

http://maquilab.blogspot.com/2013/10/pinks-beauty-box-october-13.html

# 26
Чакам я моята с нетърпение и не смея да погледна. Чета, че има разочаровани, искам да се разочаровам на място като я отворя. Този път смятам да издържа на изкушението, стига куриерът да не се бави многоооо Crazy Яд ме беше, че не поръчах двойната. Дано мога да се класирам за коледната, все пак на нея залагам най-много Simple Smile

# 27
Скрит текст:
Единствено продуктите за коса са ми интересни, но това, че са в сашета сваля ентусиазма неимоверно. Същият душгел имаше в някоя от летните Прити. Много е хубав, факт. "Парфюмите" въобще не ги коментирам, нито разбирам що за човек би опаковал така течност, нито бленувам да ухая на тийнейджърка на рождения ден на най-добрата и приятелка. А този комплект на Виши за какво ми е? Нито е подходящ за възрастта ми и типа кожа (не че и предишния беше), нито е нещо, с което не мога да се сдобия напълно безплатно, както вече някои отбелязоха. А и козметиката на Виши не е нещо, което харесвам.

# 28

Това видяхте ли го? Заостри ми любопитството и все пак не ми се дават 25 лв.
Всъщност ако не успеят да продадат кутията, може да се поръча и по-късно, нали?
Искам да видя всички продукти преди да дам 25 лв за тях.

# 29
И аз не съм очарована ...

Общи условия

Активация на акаунт