PrettyBox & Pinks Beauty Box - 3

• 50 038
  • 743
  •   1
Отговори
# 30
Съмсем спокойно могат и да не ми я доставят, няма да им се разсърдя. Въобще не ми харесва от прочетеното. Не съм и очаквала да ми хареса. Peace

# 31
  • Бургас
Моята кутия пристигна амии все още нямам мнение дали съм очарована (изобщо дори и малко) или крайно разочарована .

# 32
И моята кутия пристигна.
Скрит текст:
И аз съм леко разочарована,най-вече заради Виши!Поне ми се падна Diamond Brillance гланц безцветен,ако беше лак за нокти разочарованието ми щеше да е по-голямо.Някой знае ли серума на Виши за каква възраст е?

# 33
  • varna
Този месец аз също не съм доволна от кутията....мноооого слаба.Като се замисля май дори няма продукт,който да ме радва.

# 34
  • Варна
Някой знае ли работното време на офисите на Тип-Топ куриер?

# 35
Продължавам да се удържам и не поглеждам скритите текстове. Дано пристигне днас, че до утре със сигурност ще се изкуша и отново ще си разваля изненадата Simple Smile

# 36
  • Пловдив
На мен все още никой не ми е звънял, явно оставам за утре  Laughing  , не съм отваряла скритите текстове, нито ще чета повече темата докато дойде кутията за да не се изкушавам   Grinning

# 37
И моята кутия вече е при мен...Със смесени чувства съм...

# 38
    bouquetза темата!
Скрит текст:
Много тъпа кутия..... ooooh!.Добре,че се абонирах само за 3 месеца..... ooooh!Няма да им дам втори шанс....За парфюмите....нЕмам думи,просто.....за безплатните кутии на Виши-аЙ стига,бе..... Twisted EvilИ къде е радостния момент,който трябваше да ми донесе кутията се питам....Пълна със абсолютни боклуци....единствено Олео релакс дето е нещо..... Shocked  

# 39
  • София
Чакам ги. Да вземат да дойдат днес, че утре ще се разминем малко във времето и пространството  Mr. Green

# 40
И моята кутия идва след малко  Wink   Миналия месец ги чаках 6-7 дена  Crossing Arms 

# 41
  • Бургас / София
Аз им писах и се изнервих заради
Скрит текст:
Безплатните мостри на Виши. Този път стойноста на кутията не е над 15 лева, така да се каже..

# 42
Тип топ ми звъняха цели 3 пъти ... много са нахални, не стига че им отказвам разговор,ами и ми звънят през 1 минута! В Бургас ги разнасят пешаци и кой знае сега кога ще благоволи някой да ми се обади и да ме пита дали съм вкъщи (а с работа и университет е трудно постижимо) ... погледнах в скрития текст, не съм очарована понеже продуктите не са за моите тип кожа и коса Simple Smile

# 43
Мен пък ме хвана яд, защото не съм поръчвала настоящата кутия, а пък в нея са се паднали продукти точно като за моята кожа.   Confused

# 44
Получих я и раздадох повечето неща. Зарадвах колежки и съм доволна. Peace

Общи условия

Активация на акаунт