PrettyBox & Pinks Beauty Box - 3

• 50 036
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
  • Бургас / София
Дали след като отказах ноемврийската кутия ще ми дадат двойната ?

# 661
Само на мен ли не ми харесва фдт на Ив Роше?
Днес съм с него (rose 200) и цялото ми лице е като набрашнено от него - изобщо не изглежда разнесен или естествен..
Под него съм с крем на Биодерма, но не ми се вярва да е от него..

# 662
  • Бургас
Само на мен ли не ми харесва фдт на Ив Роше?
Днес съм с него (rose 200) и цялото ми лице е като набрашнено от него - изобщо не изглежда разнесен или естествен..
Под него съм с крем на Биодерма, но не ми се вярва да е от него..
Аз още не съм го пробвала.

# 663
  • Бургас
А на мен цвета ми пасва идеално , само където в момента не мога се сетя кой номер както и име  Blush

# 664
И аз не съм пробвала още фон дьо тена на Ив Роше. Обаче искам да изкажа мнението си за шампоана на Лореал. След като се изкъпах с него и си нанесох маската, косата ми на сутринта беше подредена и без обем, а не както винаги стърчаща навсякъде. Когато я сресах вече си придоби някакъв обем и лично на мен ми хареса, защото нямах никакви стърчащи косми. Миризмата също е много приятна. Много ми е чуден ефекта на шампоана... само от едно изкъпване тотално ми промени косата. Определено обаче не е за тънки коси и такива без обем. Тогава не знам какво би станало  Stop Чудя се само от маската, без шампоана, ще има ли такъв ефект.

# 665
  • Бургас
На мен от шампоана ми се образуваха огромни люспи по главата  Sick Аман! От този в тубичките, обаче (не се сещам за името му), косата ми изглеждаше най-добре.

# 666
И на мен ми харесва фдт-а, Rose 200, като цвят ми пасна и има добра трайност.

# 667
Явно ще трябва да го пробвам с друг крем, но малко ме е страх, че пак така ще ми стане лицето, днес едва се понасям, ама трябва да търпя до края на работния ден.. :/

# 668
Много ми хареса Rose 200 на Yves Rocher. Пасва ми идеално на тена, жалко, че отворих тъмния най-напред, а не мога да го ползвам и съсипах мострата. Харесва ми и като консистенция, и като покритие. Седи естествено на моята кожа и поприкрива някои недостатъци Peace.

СС кремът на Биотен обаче много ми мазнее и лъскавее и определено не мисля, че е добър за комбинирана кожа. Поне цветът беше добър, та можах да го тествам, а му се чудих преди това дали да не си го купя. Спестих си 6лв  Laughing

# 669
  • София
Хм, да питам коя как използва маската? Аз я нанесох под душа и постоях 5 минутки с нея и отмих, както съм правила до сега с други маски. Бъркам ли нещо? ooooh!  Peace

# 670
  • в 1001-та нощ
Хубаво е - косата да е леко подсушена - да е влажна, но да не капе вода, за което аз излизам от душ кабината  Peace

# 671
Искам да похваля крема за тяло Au Lait/ Scottish fine soaps, много приятен и нежен аромат и кожата ми е мекичка. Разбира се мострата едва ми стигна за двата крака  Laughing
  newsm78
В БГ продават ли се някъде и къде?

# 672
Писах на Пинкс относно това, че от близо месец и половина нямам потвърждение на абонамента,
на което те ми отговориха следното :

"Приели сме вашата заявка, за съжаление тъй като има много чакащи не можем да гарантираме кога ще имаме кутия за вас. С увеличаването на тиража потвърждаваме заявените абонаменти по реда им на пристигане. Надяваме се, че скоро ще достигнем и до вас ... предстои да одобрим следващите абонаменти за декември между 1-5 декември, когато ще знаем и колко допълнителни кутии ще имаме  На имейла си, с който сте заявили абонамент, ще получите и потвърждението за активирането му, стискаме палци да стигнем и до вас за прекрасната Коледна кутия."

Сметнах, че това може да е полезна информация за някои от вас.   bouquet

# 673
Искам да похваля крема за тяло Au Lait/ Scottish fine soaps, много приятен и нежен аромат и кожата ми е мекичка. Разбира се мострата едва ми стигна за двата крака  Laughing
  newsm78
В БГ продават ли се някъде и къде?
Да продават се по аптеките и струват към 13 лв. Аз лично ги видях в скъпа аптека на Красно село.

# 674
Освен, че попи много бързо, друго положително за лосиона за тяло, не мога да кажа.
Още на другата сутрин кожата ми беше суха все едно се съм я мазала въобще, но тя по принцип е доста суха.
Добре й се отразява само редовното сухо четкане.

Общи условия

Активация на акаунт