PrettyBox & Pinks Beauty Box - 3

• 50 032
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
Точно че аз търся крем, който да попива бързо и да не ми оставя мазен филм по кожата. Много мразя да чакам да ми попие крема и да стоя като препарирана едва ли не Simple Smile А при суха кожа и студено време с каквото и да се намажеш е нормално на следващия ден пак да си е суха .. Simple Smile Денси, благодаря за отговора Simple Smile

# 676
И аз снощи пробвах "нещото" за тяло, защото лосион със сигурност не е. Стигна ми за цялото тяло.  Mr. Green Ама аз просто си мажа икономично, че не обичам зимата да ми клепа дрехите. Много странно ми миришеше през цялото време, на нещо познато. И накрая ме осени.  Laughing Laughing Laughing Абсолютно същия аромат като Бочко.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
А крема на Ив Роше е вълшебен, ще си го купя в цял размер.  Embarassed

# 677
Аз свърших есксфолианта и ми харесва, но миризмата му ми е прекалено силна.

Използвах и мострите на Матрикс, от предната кутия. Хареса ми и шампоана и балсама.
Сега е ред на мострите на Лореал. От мостра на мостра - моя шампоан стои цял  Joy

# 678
Вчера най-накрая си получих кутията, при положение, че съм в София.

След като миналия месец водихме някакви епични диалози с кой ли не по телефона, ми бяха обяснили, че офис "Възраждане" не работел за получаване на пратки (най-близкият до центъра от броящите се на пръсти офиси на куриерска фирма естествено няма защо да извършва такава дейност) и ме насочиха към друг. Този месец точно преди  доставката, промених адреса на другия офис. Оказа се, че от Пинкс не са го отчели, явно съм го направила късно. Дотук добре. Обаждам се в новия офис.  За трети път момата там ми настоява, че сигурно съм имала пратка от Топшоп. Моме, ако исках да си поръчам Топшоп щях да ида в някой от десетте им централни магазина, а нямаше да се бутам да ходя в средата на нищото по малките улички в кварталите да си го получавам. За капак момата ми съобщи, че те не обслужвали Пинкс. Хубаво, писах на Пинкс. Още в събота ми отговориха, че е занесен в офиса, където не приемат пратки и от там ще се свържат с мен. От другия офис изчакаха и цял понеделник, след като цяла седмица не се бяха сетили да звъннат и във вторника най-накрая ми позвъниха да ме питат кога съм щяла да отида да си го взема, за да са там.

Лично на мен кутията ми хареса умерено, но вече ми писна от Тип Топ, които а) ги няма, б) не се обаждат, в) въобще не знаят че са куриери и г) скоро сигурно ще имат софийски офиси само в някой апартамент в Овча купел и земеделски парцел в Горубляне .

Последна редакция: ср, 27 ное 2013, 14:35 от *Coraline*

# 679
  • Бургас
Вчера опитах таз бомбичка за вана. Е, не се получи никаква пяна както пише в описанието.

# 680
Как така не се е получила пяна?!  Sad

# 681
Да и аз пробвах бомбичката от кутията и нищо не се получи и си ползвах други соли за вана...Не знам дали така се получи, защото е твърде малка.

# 682
Аз не съм я пробвала бомбичката, но като я видях си казах, че освен една купа за вана за ръце да напълня - друго едва ли ще се получи с такъв размер  newsm78

# 683
  • София
Аз пък я счупих на половина (моята е сърцевидна), защото реших, че е много голяма и я пуснах в едно малко легенче и си натоплих краката. Очаквах пяна, но нямаше. Очаквах някакъв приятен мирис, нямаше. За 3 секунди изчезна от погледа ми ... Thinking

# 684
# 685
Тъкмо бях намислила приложение на тази бомбичка........ Тези от Пинкс вече крайно ме изнервиха. Като слагат нещо поне да е качествено!  #2gunfire

# 686
Този месец си получих първата кутия и въобще не съм очарована... Имам мерак да ползвам само крема за тяло и душ гела. Глосчето има малко странен мирис... а пък тези мостри като видя само и ... Как може 15 лв. за мостри, които се раздават безплатно?  Rolling Eyes Трябва да слагат поне един продукт в оригинален размер... Като слушам и за бомбичката какъв ефект има ...  Laughing

# 687
  • Варна
Еее, айде стига, де! Как можело? Ми може! То си пише, че продуктите са в семпъл, мини размер ИЛИ размер за пътуване! Който е съгласен да плаща 15 лева затова - да плаща. Който не е съгласен - не ги дава и си трае.
Сори, че избухвам така, ама като прочетеш условията си информиран какво съдържа, нали така? Никой не те бие за да купиш.

# 688
Така си е   202uu
От три кутии на сам, съм стигнала до извода, че самата кутия има стойност над 15 лв.
Вече съвсем друг е въпроса, дали всичко ще ни хареса, или част от нея или нищо, но все пак сме хора - все различни - не може на някой на 100 процента да му се угоди.
Някои предпочитат само козметика за коса и тяло, други искат декоративна, трети искат бяла - за мен това е една добре балансирана кутия. Laughing

Моя проблем е куриеро, този месец ми донесе поръчката навреме, ама предния ми я донесе 2 седмици след датата на раздаване.

# 689
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Нямам представа каква е бомбичката за вана,но ако е под форма на соли,няма да се разпени.Ако е пенителна,тя трябва да се пусне под силно течаща вода,докато се пълни ваната.

Общи условия

Активация на акаунт