ЕНДОМЕТРИОЗА - тема 7

• 50 378
  • 715
  •   1
Отговори
# 90
Alinea много добре е обяснила за пункцията. И на мен така ми я правиха (в БГ).Изчистиха капсулите и после ги напълниха с лекарство, сигурно тетрациклин или нещо подобно. И наистина не от всяко място могат да се махат с пункция. Самата пункция обаче е супер лека процедура.

# 91
  • Севлиево
Събуждам се аз днес,отивам на тоалетна и какво да видя-тъмно кафяво петно по бельото...А толкова се радвах че след втората доза Лукрин го нямах.Третата беше на 17-ти този месец...А до колкото съм чела тук,много често след първата доза е имало нещо като цикък но не и при следващите!!!

# 92
При мен след втората инжекция нямаше нищо. На колко дни го слагаш?

# 93
dunda_n1, моят цикъл при биенето на Лукрин спря чак след 4-тата инжекция.  Прегръщам те силно за кураж. Hug
ALMIRRA, на мен също никой не искаше да ми изследва хормоните след операциите. Пуснаха ми ги чак като се обърнах към клиника по стерилитет и казах, че искам да забременявам.
ALinea, какво по-точно се прави при Д-р Бреверман по време на цикъла? Как провежда лечение той? Имаше ли ефект в борбата срещу ендометриозата това, което си правила при него?
krassina 77, В България се използва етоксисклерол (или поне в Щерев използват това), затова се чудех каква е разликата с използвания в САЩ тетрациклин.

Последна редакция: нд, 27 окт 2013, 15:04 от SAB-f

# 94
SAB- И аз не знам дали има разлика. На мен в Щеревата като ми правиха пункциите го нарекоха просто "лекарство", не казаха точно какво, аз и не попитах. Но щом казваш значи е това.

# 95
Пише го на сайта им, затова си позволявам да го цитирам, така че сигурно е това. Simple Smile

# 96
  • Севлиево

SAB-f ,успокои ме.До колкото съм чела предишни коментари си ми мислех че само след първата доза има кървене,но щом при теб е спряло след 4-та... Много момичета казаха че се слага на 28 дни,но на мен ми бяха казали на 30 и аз реших че за първи ден считам поставянето и после на 30-тия ден следващата доза (този месец беше на 16,предния на 17)Иначе днес не можа да се засили кървенето ,все така леко зацапващо е...

# 97
dunda_n1- тва е то Лукрина.... аз за това не го харесвам. Другите лекарства са по-добри.

# 98
Здравейте! Колко сме млади, а с какви проблеми се сблъскваме... и аз съм на 23,а с ендометриозата се боря от миналата година. Сила ми дава малката ми, добре че е тя да ме кара да вярвам че винаги има надежда. След спонтанен аборт, куп проблеми и месеци чакане забременях, затова се надявам скоро пак да се случи. Може да ви се стори странно, но на базата на предположенията на моята докторка започнах с Лукрина. Тя каЗа само 3 месеца. Има ли и други, които са си го били само 3 месеца?

# 99
Jessika на мен ми казаха за Золадекса, че ще ми го бият само 3 месеца, но сега се оказва, че ще е 6... незнам каква е причината

# 100
За Золадекс си мисля, че 3 месеца стигат. За Лукрин се съмнявам.Ами той дали въобще ще успее да спре цикъла за 3  newsm78

# 101
Аз искам да питам тези, на които са им били Золадекс- личния лекар ли ви би инжекциите?
Питам, защото майката на моя приятел е мед. сестра и ще е хубаво, ако може тя да ми ги бие... нали са в корема  Sad

# 102
На мен Золадекса ми го слага хирурга който ме оперира. Не всеки може да поставя такъв тип инжекции. Ако не е слагала по добре не рискувай.

# 103
Аз искам да питам тези, на които са им били Золадекс- личния лекар ли ви би инжекциите?
Питам, защото майката на моя приятел е мед. сестра и ще е хубаво, ако може тя да ми ги бие... нали са в корема  Sad

Инжекциите в корема може да си поставяш сама, много е лесно. За мускулните инжекции ще ти трябва помощ. Лупрон депо-то трябваше да се бие мускулно и съпругът ми ги поставяше.

# 104
Сама ми се струва малко преувеличено. Акушерките в отделението не можеха да слагат. Даже един млад доктор единия път гледаше понеже не бил слагал до сега.

Общи условия

Активация на акаунт