Парфюмни размисли и страсти - 175

• 62 200
  • 754
  •   1
Отговори
# 570
  • на терасата
Днес ми се случи да преоткрия красотата на парфюм, който бях запокитила в размените. Става въпрос за Organza First Ligth. Отивайки на работа в превозното средство ухаеше стилно, изискано и  познато, много познато... Едва като слязох си спомних, че е този низвергнат от мен парфюм  ooooh!

# 571
   Някой да е пробвал "секретния" Ангел и Демон, дами ?
   http://www.fragrantica.com/perfume/Givenchy/Ange-ou-Demon-Le-Sec … -Hiver-13608.html
    Струва ли си ароматчето ?

Харесвате ли широко рекламирания Аlien Essence Absolue?
    И само аз ли не намирам разлика м/у последния и Alien Liqueur de Parfum ?
    Като им гледам съставките , трябва доста да се различават . Обаче в/у блотерите няма никаква разлика ..... Даже се чудя , дали не съм  объркала шишетата и не съм пръснала 2 пъти от един и същ парфюм ?

# 572
  • София
Аз харесвам и двата Елиъна и според мен доста си приличат. Simple Smile

Бижу, ако не си го тествала още (Амбровото Мерве) непременно трябва да го направиш. Мисля,че 100 % твой. Дори повече от колкото мой.  Grinning

Deziderata, Ковачева, благодаря!  Grinning  Все още си нямам идея на какво ми прилича. По едно време си бях въобразила ,че прилича на Неблина на Ив Роше.   Laughing  За съжаление не у мен за да мога да ги сравня.

# 573
  • София
Този уикенд тествах в Солун амбровото мерве и наистина е един интересен парфюм.Хареса ми и този еау клер,но той сякаш е по за пролетния сезон.

# 574
Бижу, ако не си го тествала още (Амбровото Мерве) непременно трябва да го направиш. Мисля,че 100 % твой. Дори повече от колкото мой.  Grinning
Не съм. Няма от къде да го тествам. Би ми било интересно, но не съм убедена, че ще ме изненада или че ще ми отнеме съня. Laughing Ще ми е приятно да се запозная с него и ако ми изпадне възможност, ще го направя, и ще споделя. Hug

Deziderata, и аз благодаря! Hug

# 575
  Някой да е пробвал "секретния" Ангел и Демон, дами ?
   http://www.fragrantica.com/perfume/Givenchy/Ange-ou-Demon-Le-Sec … -Hiver-13608.html
    Струва ли си ароматчето ?

Харесвате ли широко рекламирания Аlien Essence Absolue?
    И само аз ли не намирам разлика м/у последния и Alien Liqueur de Parfum ?
    Като им гледам съставките , трябва доста да се различават . Обаче в/у блотерите няма никаква разлика ..... Даже се чудя , дали не съм  объркала шишетата и не съм пръснала 2 пъти от един и същ парфюм ?
Имат разлика определено. Ликьора е предпочитаната от мен версия, а Абсолюта ми мирише освен на познатото Изъвнземно и на мазно, доста пържено олио. Изключително несполучлив вариант на този иначе хубав понякога парфюм.

# 576
densi, в/у кожа ли си ги пробвала ? Може би там "рацъфтяват" по-истински .  Simple Smile Че аз съм пръскала само в/у блотери .  Rolling Eyes

Благодаря за мнението !  Simple Smile

# 577
densi, в/у кожа ли си ги пробвала ? Може би там "рацъфтяват" по-истински .  Simple Smile Че аз съм пръскала само в/у блотери .  Rolling Eyes

Благодаря за мнението !  Simple Smile
Да върху кожа няколко пъти. Ликьора старата версия го имам. Новите вече са пуснати по магазините. В Сефора на 29 Ноември ще има 20% намаление. Мисля че и в Дъглас Дъ Мол също. Може да се възползвате за ексклузивите на Ван Клийф и за парфюми на Том Форд, и Виктор и Ролф, които знам че имат доста фенове.

# 578
   О! Това е полезна информация !  Hug

# 579
Опа взех талона за Сефора 15% е намалението на 29 Ноември извинете. Предложението е валидно само при показване на талон от сп. Elle, мисля обаче, че талона го има и при други списания, но не знам точно при кои.

# 580
Dragonfly, пробвай и Кели Калеш на Ермес защото го има в София и не е невинна роза. За мене е и червена.

Сещам се за други подправкови рози, червени рози, но не знам дали ги има в София. Сред по-добрите са Таиф на Ормонд Джейн, ако харесваш сафрон, и Лирик Уомън на Амуаж с канела и джинджифил.

Аз харесвам рози, но нищо от Клое досега не ми е допаднало. Вчера пробвах Roses de Chloe, който е окей--розов цвят, поднесен със зелени листа и малко муск--но много, много познат и не стигащ критериите ми за естествен розов аромат, както винаги.

Не знам какво ми става. Напоследък само Ботега Венета искам да нося. Не обичам боди лосиони, но  вчера сериозно се замислих за лосиона на Ботега.  

# 581
Не знам какво ми става. Напоследък само Ботега Венета искам да нося. Не обичам боди лосиони, но  вчера сериозно се замислих за лосиона на Ботега. 
И аз бях така цели две седмици. Докапчих 15 мл от старата и наченах новата бутилка. После се спрях от страх да не ми омръзне, но и за да се порадвам на други любимци, но мога пак да я започна и да съм щастлива, и доволна само с нея! Heart Eyes

Последна редакция: пн, 18 ное 2013, 20:33 от Бижy

# 582
Знам, че е фаза Simple Smile   Странното е, че макар че го ползвам отдавна, едва сега така го оцених. Имала съм такива фази само с няколко на Шанел и един Ермесенс досега....  Моята моногамна същност се обажда Simple Smile

# 583
Опа взех талона за Сефора 15% е намалението на 29 Ноември извинете. Предложението е валидно само при показване на талон от сп. Elle, мисля обаче, че талона го има и при други списания, но не знам точно при кои.

Хм, интересно. Дали важи и за двете Сефори или само за едната. И за абсолютно всички продукти ли е талона? Явно ще се наложи да си купя списанието Wink

А за търпеливите...предполагам, че към Коледа и до 20% могат да стигнат намаленията. Ако не в Сефора, то поне в БЗ

# 584
МОЛЯ ВИ,МОЛЯ ВИ,МОЛЯ ВИ,кажете ми как да си намеря реплика/тестер/дори използван наполовина ме устройва аромат Mercedes-Benz Intense for Men ????? Не мога да си взема оригинала,ако можете да ми помогнете пишете на лични съобщения,мерси предварително !  Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт