Парфюмни размисли и страсти - 175

• 62 085
  • 754
  •   1
Отговори
# 210
Мацки, препоръчайте ми дълготраен секси аромат
Черния Кристал на Версаче. Peace

# 211
Някой друг? Този ми напомня на един човек... Благодаря

# 212
Някой друг? Този ми напомня на един човек... Благодаря
Адикт на Диор, Черната Орхидея на Том Форд, Ангел и Демон на Живанши.

# 213
  • някъде под слънцето...
Дъ6теря ми,  ме повтаря парфюмно...На 9 и половина е
Много пъти съм писала, 4е тук бебоците и бебо4ките ги заливат с бебе6ки одеколони о6те от родилния дом... успяхме да докараме до 3 години с тези на Ненуко и  Мустела
После  ги обяви за бебе6ки и минахме на тези на Дисни, всякакви принцеси, ягодов пай и т н т...
Преди две години  вси4ко   това бе6е класифицирано като Компоти
Сега  сме на  Хелуин Хесус дел Посо, О де Амур  на Ив Ро6е  и един на лейди Джой,, който ми бяха подарили.. Междувременно  контрабандно ми изпръска една метреса на агент провокатор..

Онзи ден след кратък, но интензивен размисъл  експериментаторския ми дух  излезе от бутилката, докато  успея отново да го напъхам вътре се оказа, 4е съм купила това
http://www.fragrantica.com/perfume/Terry-de-Gunzburg/Terryfic-Oud-18155.html
Тъй като е нов има много малко ревюта... надявам се да  ми хареса...

# 214
  • София
Бих искала да попитам по-запознатите от мен следното: някога преди години много харесвах Скин на Трусарди, разбира се съм изпръскала 2-3 бутилчици минимум,но от години го няма.Търсила съм го по сайтове и никъде не откривам,в амазон има,но продавача е без рейтинг и не бих рискувала.По описание във фрагрантика пише,че се доближавал на Caleche Eau Delicate Hermes, някой би ли ми потвърдил това мнение?

# 215
  • София
Бих искала да попитам по-запознатите от мен следното: някога преди години много харесвах Скин на Трусарди, разбира се съм изпръскала 2-3 бутилчици минимум,но от години го няма.Търсила съм го по сайтове и никъде не откривам,в амазон има,но продавача е без рейтинг и не бих рискувала.По описание във фрагрантика пише,че се доближавал на Caleche Eau Delicate Hermes, някой би ли ми потвърдил това мнение?

Бяхме го оприличавали не нещо друго тук, ама не помня вече.
Уникален парфюм беше това!

# 216
Леле, колко не ми харесваше този Скин! Sick Направо всеки път се стъписвам като описвате нещо като уникално, а аз се потрисам от него. Rolling Eyes Сигурно на мен нещо ми има?! Thinking

Експериментирах с едно фъс с Уоманити зад врата преди два часа. Ами... излизам от банята току що. Sad

ПП. Скин и Ботега?! Nothing at all!

Последна редакция: чт, 31 окт 2013, 15:16 от Бижy

# 217
  • София

Бяхме го оприличавали не нещо друго тук, ама не помня вече.
Уникален парфюм беше това!

Да, на Ботега Венета. Не мога да потвърдя или да отрека, защото не го познавам достатъчно, но съм сигурна, че за него се споменаваше  Peace

# 218
Това е любимия ми парфюм. Имам си още малко от него и си го пазя като най-скъпото. Нямам спомен да съм чела че се оприличава на нещо. Иначе до сега да съм забърсала двойника. Ще ми е любопитно.

Бижу странно. Аз покрай теб се залюбих с Marry me и като те чета имаме подобни вкусове.

П.С. Ботега не съм пробвала.

ей тук го има и продавача е с добър рейтинг

http://www.amazon.de/dp/B00733J6W0/?smid=A20F496HOK862Y&tag= … WEqVUGlIcYREGN6eg

Последна редакция: чт, 31 окт 2013, 15:20 от Анонимен

# 219
  • София
Леле, колко не ми харесваше този Скин! Sick Направо всеки път се стъписвам като описвате нещо като уникално, а аз се потрисам от него. Rolling Eyes Сигурно на мен нещо ми има?! Thinking

Експериментирах с едно фъс с Уоманити зад врата преди два часа. Ами... излизам от банята току що. Sad

Уникален - в смисъл , че няма друг парфюм, който мирише така.
А че не на всеки харесва тази миризма, е нормално.
Мен ме "блъскаше" в корема, но това някак ми харесваше.
И от Уоманизатора имам същото усещане.

# 220
# 221
  • The Evergreen State
От ръкава на якето ми се носи много приятно ухание, бях забравила че пръснах вчера Манифесто, не ми хареса и забравих за него но сега ми е интересно, ще отскоча до парфюмерия за да го тествам само него. Има обикновеност в него която ме отпуска, избягвам думата посредственост защото има негативен смисъл. А, да, гледах му и рекламата и тя ми хареса  Simple Smile. Реклами на парфюми не пропускам, част от цялостната визия на парфюма са ми рекламите и страшно много се влияя от тях. И вие ли сте така? Склонна съм дори да подценя парфюм който ми е харесал заради нескопосана реклама..

# 222
Skin бе много хубав летен парфюм ,
през студенето време ми беше грапав и ме отблъскваше , но през горещите летни дни ми идваше супер ,
жалко , че са го спрели от производство ...

# 223
Skin бе много хубав летен парфюм ,
през студенето време ми беше грапав и ме отблъскваше , но през горещите летни дни ми идваше супер ,
жалко , че са го спрели от производство ...

А при мен лятото се губи, а есен се разгръща напълно. На моята кожа седи близо, но не е безличен и тих. Напротив. И ми е много гушлив по това време на годината.

# 224
  • София
Аз благодаря за всички отговори и предложения.Ще потърся Ботега Венета,но в София май не съм попадала на място,където мога да я тествам.Надявам се в Гърция да я открия!

Общи условия

Активация на акаунт