86th Academy Awards OSCAR'2013 –тема 2– Точно на прага на новия сезон

• 39 077
  • 797
  •   1
Отговори
# 405
Е, значи го броим обиден. Mr. Green

# 406
  • срещу двата комина :)))
чак обиден едва ли е, но наистина не е от най-социалните актьори  Mr. Green

# 407
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Е, значи го броим обиден. Mr. Green
Явно да Mr. Green
Те май повечето все обидени:
Хоакин преди време, не помня по какъв повод;
Франко след като сам оака церемонията преди две години, се обиди от коментарите;
Брандо преди много, много време и той обиден;
обидата на Леонардо е най-добре описана с това
Скрит текст:
Mr. Green

# 408
  • Бургас / София
Requiem For a Dream, които не е гледал да гледа там Джаред е много добър и като цяло филма ми е един от най любимите Simple Smile

# 409
Хубав филм, ама мачка като валяк (да не кажете после, че не сте предупредени  Grinning)

# 410
  • Бургас / София
Да, филма не е за всеки трябва да имаш много луда глава с една дума, лично аз съм го гледала многооо, ама много пъти и винаги ми харесва, но никога няма да е като влиянието от първият път  Mr. Green . Там е адски добър Джаред и сериозен, няма никаква нотка на лигавщина във филма от негова страна, ама никаква. Определено е от хората, които няма да са разбрани, понеже са различни и шантави. Само той си знае за себе си какъв е що е, другото всичко е роля и поза при него, артист си е човека, но е земен  Mr. Green

# 411
Ооо, този филм никога не бих си го причинила отново (да, точно толкова ме смаза).

# 412
  • Бургас / София
Аз си падам по тежки филми и драми и черен хумор  Mr. Green . Даже и хора, които си падат по такива филми, може да не харесат Реквиема, така че сами преценете, аз препоръчвам  Mr. Green . И не е толкова гадно, колкото действа на психиката на човек, особено накрая след първият път няма си го избиете седмица поне  Mr. Green

# 413
Ооо, този филм никога не бих си го причинила отново (да, точно толкова ме смаза).

Също.

# 414
Мен пък на втория спря да ме смазва и започна да ме дразни. Виж, "Фонтанът" и досега ме депресира.

# 415
  • Бургас / София
Мен ме кефят тези филми, уникални  Heart Eyes и изобщо Аранофски ми е един от любимите и Стенли Кубрик  Simple Smile

# 416
  • Once there was a Hushpuppy...
Темата гледам изпаднала на 3та страница, я аз малко да я съживя Laughing

Тъкмо писах в другата тема за Американска схема и да споделя и тук. Ами не съм кой знае колко впечатлена от играта на Ейми Адамс и Крисчън Бейл. Като цяло Адамс много ми харесва и визуално и като актриса, но сякаш точно тази роля не й е най-силната.Въпреки, че в ТЯ е доста по-малка роля, на мен лично там ми харесва повече.
И за Бейл също, и той не се отличаваше кой знае колко, в сравнение на пример с Брадли Купър. Някак си този филм не открои някои от персонажите със силно присъствие на екрана. Но, това си е мое виждане Peace
А, филма ми хареса.

Даже, си мисля в тази връзка, че за да изпъкне някои актьор с уменията си е задължително ролята и сценария да са силни. Обикновено роли на силни или интересни хора биха им дали възможност да впрегнат целия си талант, подплатени от хубав сюжет Peace

# 417
  • в морето до колене
Ради, напомням ти, че академиците спират да гласуват днес.  Wink

Оттук нататък каквото било било.
Ти май искаше да правиш прогнози.
Пък и други желаещи, ако има - няма да ги върнем.  Mr. Green

Аз тази година нищо не съм гледала, така че се въздържам от коментари...

# 418
  • Once there was a Hushpuppy...
Мяч, хубаво ми казваш Peace
Искам да правим прогнози, ама имам още Филомена и тая Гравитация пуста... ooooh! Tired Whistling Whistling Whistling ох,оххххх, така не искам да я гледам.
Въпреки, че съм забелязала когато много се дърпам от филм после ми е харесвал и обратното - като се засиля към друг с големите очаквания и после съм разочарована.

# 419
Как пък ще да не си , Мяч- филма на годината си гледала все пак Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт