86th Academy Awards OSCAR'2013 –тема 2– Точно на прага на новия сезон

• 39 077
  • 797
  •   1
Отговори
# 15
Оо списъци, дадада!

# 16
Ма как без списъци, аз съм много неориентирана в момента кой за какво се бори.  Laughing

# 17
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ранен фаворит- една статуетка, тва е.   Mr. Green Робите и те така Simple Smile
Тогава за "Джасмин" за кого да е едната- за Кейт или за Уди Flutter?

Аз харесвам списъците и ми липсваха,но знаейки колко теми администрира Мяч, си траех.

# 18
  • в морето до колене
За Кейт, естествено.
Предполагам, че на Уди му е все тая  Mr. Green
Пък и златен чичко за Кейт пак налива вода в неговата мелница, защото има и такава статистика - за най-актьорски режисьор. И в нея той си оспорва първенството със Скорсезе  Wink

Честно казано и аз обичам правенето на месечните списъци. Понякога откривам в тях заглавия, които съм проспала. Може и да не са "наградни" примерно, но хич да не са лоши...
Ама напоследък мноооого ме мързеше.  Embarassed
Крайно време е да се "взема в ръце" (въх, как не го харесвам този израз)

# 19
Кейт 'фкорс, иска ли питане. Аз кат казвам, че съм за чичо и Кейт, имам предвид, че с Оскара на Кейт, чичо намазва, както е пояснила Мяч (и да, не че на чичо му дреме, де. Сигурно си надува кларинета докато трае церемонията и хич не го е еня).

# 20
  • в сърцето на един мъж...
Мяч, мерси за темичката  bouquet
Хех, Тине, направо беше излишен въпроса за чичкото Joy Той и без това така и не ги тачи тия чичковци Mr. Green
А по въпроса за списъците - и аз съм за Blush

# 21
  • Разпиляна във въображението
Да ви чета

# 22
Аз съм от "прелитащите", които просто се "нуждаят" от тези списъци  Sunglasses bowuu

# 23
  • в морето до колене
kiki,  hahaha
Къде се губиш?  Hug

И по темата:
- The Woolf of Wallstreet в крайна сметка ще види бял свят тази година, макар и с повече от месец закъснение. Премиерата е отложена от 15 ноември за 25 декември.
- но размествания в "челната прогнозна десятка" все пак ще настъпят, защото Клуни е обявил, че The Monuments Men остава за 2014. Не били готови с ефектите и Десплат не бил записал музиката още...

# 24
мячик, благодаря за темата! Peace

Аз съм от "прелитащите", които просто се "нуждаят" от тези списъци  Sunglasses bowuu

+1 Mr. Green

# 25
  • в морето до колене
А няма ли някоя "прелитаща" столичанка, която да репортерства от тук - http://soindependentfilmfest.com/2013/bg/Flutter  Flutter  Flutter

Има няколко заглавия, които са топ-претенденти ...
Ама няма как да си взема една седмица отпуск и да се преместя в София, както въздъхнах в една друга тема вече.  ooooh!

# 26
Мога да се опитам да изгледам нещичко през уикендите и в понеделник.
От вторник до петък съм плътно на тенис.

# 27
Това ми се стори интересно и, тъй като едната има Оскар, реших да го плясна тук.

The Opposite Trajectories of Kristen Stewart and Jennifer Lawrence

# 28
  • срещу двата комина :)))
Това ми се стори интересно и, тъй като едната има Оскар, реших да го плясна тук.

The Opposite Trajectories of Kristen Stewart and Jennifer Lawrence

много ми хареса, прочетох го с интерес  Hug

# 29
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ехх, много непукистки взеха да го раздават младите звезди Grinning
http://www.thewrap.com/michael-fassbender-will-campaign-oscar-nomination/

Общи условия

Активация на акаунт