86th Academy Awards OSCAR'2013 –тема 2– Точно на прага на новия сезон

• 39 076
  • 797
  •   1
Отговори
# 780
  • Разпиляна във въображението
Да, въпрос на вкус Peace

Някъде прочетох преди време /не си спомням къде Embarassed/, че след години ОСКАР ще спечели този, който изиграе ролята на Лео в биографичен филм за него.

# 781
  • вятър в маслините, вятър над хребета
В компроматната вече се леят  #Cussing out и  Sick в ежегодната Лео-жалейка. Понякога се чудя при това наистина всеобщо възмущение от несправедливостта на света, живота и Академията кинаджийска дали мацките са гледали и петте номинирани роли (понякога се питам и оплакваната леонардова дали са гледали, ама това е друг въпрос Whistling).

# 782
  • Бургас / София
Да, той Лео за тази роля много не заслужаваше имал е къде къде по добри, ама все пак ние феновете му се надявахме на нещо като изцяло  и все пак заслужена награда за Матю от откъсите които съм гледала, а филма тепърва ще гледам, подари липсва на време  Rolling Eyes . Матю ме кефи с Истински детектив, направо кърти  Simple Smile

# 783
Аз също много съм ритала някои години срещу спечелилите имена, ама просто не мога да си представя всяка година да се вайкам, че еди-кой си не е спечелил. В случая няма и основания за  #Cussing out и  Sick- всички номинирани са страхотни (убедена съм и за Брус Дърн, и за Крисчън), а извън номинации останаха също толкова прекрасни роли, като да речем тази на Хоакин.

# 784
Да, той Лео за тази роля много не заслужаваше имал е къде къде по добри, ама все пак ние феновете му се надявахме на нещо като изцяло  и все пак заслужена награда за Матю от откъсите които съм гледала, а филма тепърва ще гледам, подари липсва на време  Rolling Eyes
Ролята на Макконъхи е от най-заслужените на тази церемония, но филмът наистина трябва да се гледа. И аз имах предубеждения преди да го гледам, че е някаква жалейка за болен от СПИН - нищо подобно, филмът е много интересен с историята си и изпълнението,с онази извираща и помитаща воля за живот, която показва, без обаче да е сантиментален. Матю е отвъд всякакви собствени дефиниции според мен.
Съжалявам за Дикаприо, но явно той трябва да направи нещо тотално извън очакванията от него - всичките му роли до момента в кариерата са едни хубави и спретнати, които го представят в най-добрата възможна светлина. Трябва да поема рискове повече и да излиза извън хубавия си прекрасен образ - тогава (и то ако има късмет) ще се добере до оскар, но най-важното - ще покаже истинския талант и разнообразие, което прави един актьор невероятен, а не просто много добър. Не знам, така си мисля аз поне.

# 785
  • Бургас / София
Крисчън не заслужаваше грам за тази си роля. Той е един от любимите ми, ама тази година беше много слаб откъм игра, даже Брадли Купър, които не е на неговото ниво го засенчи...

# 786
Трябва да поема рискове повече и да излиза извън хубавия си прекрасен образ - тогава (и то ако има късмет) ще се добере до оскар, но най-важното - ще покаже истинския талант и разнообразие, което прави един актьор невероятен, а не просто много добър.

И това не е гаранция. За справка - Хоакин.

Крисчън и аз не го харесах в American Hustle.

Муре, за Гравити, технически, не-технически, ама в анотациите вече пише won 7 Oscars, нали? Как звучи само. Mr. Green

# 787
Съжалявам за Дикаприо, но явно той трябва да направи нещо тотално извън очакванията от него - всичките му роли до момента в кариерата са едни хубави и спретнати, които го представят в най-добрата възможна светлина. Трябва да поема рискове повече и да излиза извън хубавия си прекрасен образ - тогава (и то ако има късмет) ще се добере до оскар, но най-важното - ще покаже истинския талант и разнообразие, което прави един актьор невероятен, а не просто много добър. Не знам, така си мисля аз поне.
Напълно споделям. Само ще добавя, че той вече го е правил, но някак от началото на Скорсезе-ерата позволи да го натикат в стереотип и от това само губи до момента. Тарантино беше свежа крачка встрани, ще се радвам да прави повече такива, без мисълта за награди- според мен той иска признание и твърде много се страрае да избира "правилната" кариера, за да го получи.

# 788
  • в сърцето на един мъж...
Не мога да не споделя Mr. Green

# 789
  • Once there was a Hushpuppy...
Аз искам да ви попитам с какво този негъра /номиниран за главна роля/ от 12 години робство беше по-добър да речем от Том Ханкс в Капитан Филипс? Или с какво превъзхожда Хоакин Финикс?
Извинете, може да е много добър актьор, но точно в 12 години робство каква игра показа?

И другото, за Лео може да ни е яд, но и това ще премине. Защото истината е, че Маконъхи беше много добър и си заслужи наградата. Филма въобще не ме впечатли, дори ме беше досаден и блудкав, но фактите за безупречната му игра там са неоспорими Peace

И, за Вълкът, да много ми хареса, учудвам се че не получи нито една награда. Явно моето мислене е твърде различно от това на тези, които дават наградите. Но, кой ли ме пита мен.

Както и Капитан Филипс не получи награда, а филма е уникален за мен!

# 790
  • София
В компроматната вече се леят  #Cussing out и  Sick в ежегодната Лео-жалейка.
Джой, за протокола - гледала съм филмите.
Матю направи страхотна роля и заслужено спечели.
Това обаче не пречи да жаля за Лео.  Wink

American Hustle не успях да го изгледам. Дадох му шанс, но след половин час го спрях. Супер скучен ми се стори. Докато Вълкът го изгледах на един дъх.

# 791
  • Бургас / София
Не си губете времето с Американска Схема  Mr. Green

# 792
  • Once there was a Hushpuppy...
Тонка, и на мен много ми хареса Пинк. Изглеждаше като принцеса. Много нежна визия имаше Peace

А, с Вълкът ми се получи на един дъх и на мен.
Американска схема не е лош филм, на мен ми хареса, но аз там не съзрях актьорско присъствие. Бяха ми равни / в смисъл не се вложиха на 100% / всички актьори от начало до край Peace Сякаш нямаше някой силно изразен с игра, оставиха ми едно равно впечатление.

# 793
  • София
Момичета, от къде да си изтегля "У дома през Август"? Търсех в Замундите, но явно не изписвам правилно, въпреки че го търся и на английски, и на български.  Rolling Eyes

# 794
  • в сърцето на един мъж...
Момичета, от къде да си изтегля "У дома през Август"? Търсех в Замундите, но явно не изписвам правилно, въпреки че го търся и на английски, и на български.  Rolling Eyes

Има го в арена

Общи условия

Активация на акаунт