Есента скоро ще отлети,нека всички я изпратим с така желаните две черти-тема 44

• 19 940
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
Добро утро на всички!   bouquet   Имам много работа напоследък. При мен нищо ново, освен че съм в О.  Laughing

# 256
Добро утро и от мен, дами Simple Smile  Благодаря за кафенцето на Азира Simple Smile
Относно тестовете аз си поръчвам от ebay и пристигнаха за една седмица има няма http://www.ebay.co.uk/itm/140551275684 като мога да кажа, че поне на мен ми отчитат читаво, но и тези тук в БГ ми отчитаха добре...но са къде - къде по-скъпички...знам че доста момичета се оплакват от тях, че нещо не могат да им схванат спатиите, но аз лично не се оплаквам  Crossing Arms Wink

А относно децата за продан, има ли смисъл изобщо да казвам от колко отдавна съм възмутена /меко казано/ от подобни деяния...още не знаех, че някой ден и аз ще се сблъскам с проблема да не мога да имам дете по естествен път и бях бясна на майките, които оставят децата си и ги раждат на по 14 години...все още съм им бясна и се чудя защо се случва така, но както обичам да се подсещам: Всяко нещо си има причина да се случва...само се моля всичко да се случва за добро!

Желая ви успешен вторник и усмихнат, разбира се Wink

# 257
Добро утро и от мен!
Пак, отново много разнобуднички има. Аз се опитах да поспя, но и тази вечер не успях, заради кръста, не знам кога ще свърши този малък ад. Разбрах се вчера с личчната си, че ако ми дойде другата седмица, ще ми назначи по-силни инжекции, тъй като сега ме щади, защото нищо не се знае!

А относно, това за децата, нямам думи! Но не се учудвам, тъй като живея вблизост до махлата и ги виждам, а и чувам. Те имат над 5деца, дори наблизо има една с 14 и тя се отнася с тях като раби, а не като деца, така че не ме учудва, че мислят за пари. Сякаш са като фабрика за деца, нищо повече.

# 258
Аз бях не бясна, ами... не знам и аз. Исках да рева от яд, от гняв, да скоча и през екрана да удуша тази "майка". Още се опитвам да се успокоя, но вече май няма да гледам сутрешните новини, такива неща ме разстройват силно. Добре поне, че започнах работа и трябваше да си отвлека вниманието от тази тема. Няма справедливост, може би тези проблеми ме направиха още по-нерелигиозна от преди.

# 259
Добро утро  Hug

Азира, Милена все пак още има мъничка надежда, дано не я дочакате тая лелка  Hug
На мен пък температурата не ми пада един ден по рано, а направо в дена на самата М, което е много изнервящо.

И аз искам да си поръчвам тестове, защото тези дето си ги купувам от бг аптеките никога не ми показват. При доказана овулация два месеца подред нямах ни един положителен тест. Тези от ebay дали са по добри? Ето за тези четох много добри отзиви, но нещо не можах да се ориентирам колко бройки са.

http://www.ebay.com/itm/Ovulation-Pregnancy-Test-OPK-LH-Dip-Stic … sh=item2584163f74

Мама Санчо стискам палци са е двучертичков резултата Praynig
Какъв е тоя тест дето го търсиш, аз досега съм ползвала само Шуър чек и Престо.

Toito ти с игли пробвала ли си? Аз имах много сериозен проблем с раменете преди 2 години и ходих при една китайка, която ми слага игли в продължение на 1 месец и ме оправи. Оттогава нямам оплаквания.

# 260

Мама Санчо стискам палци са е двучертичков резултата Praynig
Какъв е тоя тест дето го търсиш, аз досега съм ползвала само Шуър чек и Престо.

Теста  viola EARLY-C http://www.care.co.at/en/consumer/family-planning/earlypregnancy-test/ е за ранна диагностика на бременност - при първата ми бременност моя приятелка която имаше аптека ми каза че този е най-добрият на пазара за ранна диагностика и специално ми го поръча, но сега тя вече няма аптека и не може да го поръча и аз не мога да го открия - той е с много висока чувствителност и при него грешки няма. Сега ще питам дали в една от аптеките в квартала не могат да ми го поръчат - ако не за този месец то за другия.

# 261
Здравейте и от мен,
Виждам, че в темата има повод за празнуване Мonik честито миличка  Hug Hug Hug
Дано скоро и други нечакащи сладуранки се похвалят, Миленка и Азира късмет момичета, на мен не ми остава нищо друго освен да ми се случи чудо, за това си чакам без драми. Права е Буцигном, че за всичко си има причина, и дано и нашата причина е за добро  Heart Eyes
Слънчев ден момичета!  bouquet

# 262
  • гр.Варна
mama_sancho,ако откриеш теста,пиши в коя верига аптеки го има.Бих искала и аз да си купя!
Миленка,какво става с теб?Как се чувстваш?Нещо ново? Hug
Моник,Браво!Много се радвам за теб.Дано всичко върви като по вода;) Hug Hug  bouquet
Аз от снощи усещам,че бузките ми парят и реших да си измеря Т.Няколко пъти ст-стите бяха различни-36.9-37.1.Тази сутрин обаче,едва стигнах 36.Обаче сега,на работа,отново усещам парене на бузите.Явно пак съм я вдигнала. Rolling EyesНе усещам да се разболявам,а какво може да е това Чудо,не знам.Вчера приех една доста силна доза хомеопатия Кандида,в разреждане 10М,предписано ми от лекарката,заради наличието на гъбата кандида албиканс в храчка,та се чудя дали не е от това newsm78 newsm78

# 263
Добро утро момичета. Още веднъж мерси за пожеланията. Нали знаете, че още ви следя. Поседях само месец, но много се привързах.
Моете гадене започна и то е от обяд та чаак до вечерта. Освен това тази сутрин го ударих на истеричен рев. Явно хормоните. Сега на работа още ми се реве.

Стискам палци на всички ви, грижете се за здравето си, защото това е най-важното.

Относно продажбата на деца и аз нямам думи. Бясна съм просто. И не знам какъв е този техен "дар" да разждат по толкова деца и да правя по толкова аборти, но това е продсто нечестно.  Crossing Arms

# 264
Здравейте, момичета! Аз да се включа със закъснение по темите, защото отсъствах няколко дни.
Моника честити две чертички и от мен! Много се радвам за теб!
Миленка  spoko  другия цикъл с нови надежди. Графиката ти е добре. Правили ли сте СГ?
Тоито тези болежки не те оставят. Дано да не се налага да взимаш по-силни лекарства.
mama_sancho   wavey  добре дошла
Буцигном  съжалявам за неканената посетителка
Ина много ми хареса оптимистичното ти настроение. Това се казва да усетиш живота.
При мен нищо интересно. Чакам си овулацията след седмица с моя по-дълъг цикъл  wait

# 265
  • планетата Земя
ваня/kalpazanka77 ,заедно чакаме роднината,да.Дано другия месец да не я дочакаме  Hug
mama_sancho   ,този тест не съм го чувала.Знам за Престо,уж 7 дни след зачеването.Но не им хващам вяра
lenivik ,този цикъл ще правим СГ.След като се върнем от екскурзията.

Аз съм добре.Не мога да кажа,че не ми е мъчно,но винаги вероятността да не е станало я има.Просто сега сме в тази вероятност.Не е някаква изненада.Продължаваме.От тази година за бебеправене ни остава месец ноември.След това ще продължим през февруари 2014 г живи и здрави.В общи линии насочвам мислите си към 2014 година

# 266
Здравейте момичета  Simple Smile За съжаление с несправедливости се сблъскваме ежедневно. Просто тази ни прави по-голямо впечатление в момента, тъй като сме на такава вълна. Аз съм доста чувствителна и си поревавам всеки път като чуя някаква несправедлива история и се питам, ако има съдба, Господ или някаква висша сила, как ги решава тия неща - добри хора да страдат, други не. Е, не съм стигнала до отговор. И нека все пак да не губим позитивно мислене и надежда Simple Smile

Аз май няма да послушам доки, тоя месец да пропусна бебеправенето Embarassed  До тук всички изследвания са ми безгрешни, та не виждам що да пропускам?!?!?

Успешен ден, повече усмивки и позитивизъм. Ако имате възможност, съберете малко слънчице, да ни топли през зимата Laughing

# 267
Защо не попиташ лекаря си защо препоръчва да изчакате с бебеправенето? Може да има основателна причина.

# 268
Момичета запазих си час за док.Утре съм в 15ч на преглед,надявам се всичко да е наред.Знам че е рано още и освен сакче най-вероятно друго няма да се види.Но нека се видя с док,да говорим,да почне да ме следи,ако трябва да почвам да пия някакви лекарства и така.Страх ме е малко,но ще се надявам  този път всичко да е както трябва Hug Иначе съм добре,гърдите днес ме наболяват доста,усещам и някакво леко напрежение ниско долу около яйчниците,което предполагам е нормално.

# 269
mama- sancho, заинтригува ме с този тест и реших да потърся повече информация за него. Оказа се, че от тази марка са пуснали някакъв сууууууппееееееер ранен, отчитащ при ниво на хормона 5 IU/L. От опит мога да кажа, че евтините тестове от интернет улавят 10 IU/L, защото след спонтанния аборт следихме нивото как спада и при тези стойности те бяха положителни.

Общи условия

Активация на акаунт