Есента скоро ще отлети,нека всички я изпратим с така желаните две черти-тема 44

• 19 930
  • 742
  •   1
Отговори
# 270
ох завърнах се -луд график днес, иначе имам успешно предаден реферат и отлична оценка, ходих и на танци ... и се чувствам добре; дано утре ми дойде в по-голяма сила така или иначе съм у нас, поне да ме боли докато съм си у нас и да минава вече ...
Искам само да кажа, че някъде бях срещнала ... мисля от Миленка че нищо не са свършили тоя месец-не е така, направили сте най-важното -вярвали сте и сте се борили за мечтата си като сте направили опити за да се сбъдне, това е много важно   Hug всяка от нас ще сбъдне мечтата си, вярвам го, иначе не мога ... просто ни боли когато не успеем, а при мен и всъчетание с нетърпението е лоша работа ... но пък всяко нещо ни учи на нещо друго и ще ни помогне -ще бъдем добри майки и ще имаме едни сладурести бебчета  Heart Eyes Аз съм по-чувствителна и лесно се кривя и си измислям поводи да мрънкам, но не трябва да е така, прява лесно от мухата слон при проблем, а има много по-големи от моите ... Та в този ред на мисли, това ще ми помогне да съм по-добра и да се науча на неща, които явно трябва ... За който прочете излиянието ми   bouquet

мики, червенокоска, радвам се много за вас и винаги ще се радвам да пишете пак тук  Hug стиснати палчета за предстоящото  Heart Eyes

Аз тия дни съм заета все с нещо, с милото проведохме и един важен разговор -нали на него му споделям и не успях да се сдържа та му споделих че в крайна сметка трябва да сме търпеливи и да вярваме, че ще стане; през това време обаче да не спираме да си живеем живота и да се радваме на младостта си  Heart Eyes

# 271
и така мен лелеката ме навести с пълна пара ,та сега това ли ми е първи ден като ми дойде преди малко или от утре,можели малко помощ   bouquet

# 272
  • планетата Земя
та сега това ли ми е първи ден като ми дойде преди малко или от утре,можели малко помощ   bouquet

Ако броиш за кръвни изследвания на 3 ти ден от МЦ,утре ти е първи ден

Azira_smile    Hug

# 273
и така мен лелеката ме навести с пълна пара ,та сега това ли ми е първи ден като ми дойде преди малко или от утре,можели малко помощ   bouquet

Ами май беше, че ако течението е нормално се води за първи ден, а ако е по-оскъдно не се брои. Но, ако съм на твое място при всички случаи ще броя от утре! Wink

# 274
да Миленка за това,реших да ги пусна да ги вида как са хормоните,на мен ми е криво то ви е ясно ,пък мъжо има много работа и не ме отразява,е нищо вика другия път fight
 rossti08  Hug

# 275
  • планетата Земя
ваня/kalpazanka77  ,добре си решила.След това направете и спермограма.За всеки случай и да сте спокойни,че всичко е наред.Аз мин месец пуснах хормоните.Този месец ще правим спермограма на половинката.

# 276
ваня, и мен понякога така ме отрязват и много ме хваща яд! Много ми харесва емотикона, който си избрала! Laughing

# 277
rossti08
 то това ми идва да направя ама нали съм добра душа Joy

# 278
Я малко  smile3558 по средата на седмицата да ви пусна един тематичен виц. На мен поне ми стана смешно, нищо, че е малко тъп:

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.
- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…
- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.
- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

# 279
  • планетата Земя
Добро утро

Елена   Mr. Green

# 280
Миленка, благодаря за закуската. Аз съм започнала да се оспивам леко. Даже не леко. Едва ставам от леглото, нищо, че се будя навреме. Чакам утре с нетърпение да си почина. Имам само две задачи - лекар и НАП и се надявам да успея да подремна следобед и дори да сготвя нещо в чоевшко време.
Елена, благодаря за вица, разсмя мен и ММ.
Ние вчера си говорихме, и на него не му е леко. Всичко тръгна от това, че аз вече нямам желание за секс. някак си тези месеци свикнах с идеята, че това е нещо прекрасно, което хората правят, за да направят нещо още по-прекрасно, а сега... Трябва ми време да се отърся докрай от идеята на бебеправенето - секс по график, мерене на БТ, следене на овулации. Като успея предполагам нещата ще са по старому.

# 281
Добро утро.

Estlar и аз го имах тоя проблем миналия месец. Беше малко "ми време е, дай да правим квото ще правим и да мислим къде ще излизаме" Rolling Eyes Но май като се оттърсих от идеята "или тоя месец или никога" и желанието се върна. Сега имам проблема ММ се прибира късно и уморен и изобщо не ме огрява  Laughing Май въпроса е някак си да не мислиш само за бебето. Наясно съм, че е трудно, защото на мен като ми го казаха се изсмях. Мериш, температури, в твоя случай ходиш по изследвания и още 1000 неща, които правих ежедневно. Е как да не го мислиш. Но някак по някое време ще претръпнеш и всичко ще влезе в норма.  Wink
Иначе за това да питам лекарката - иска цял цикъл да види и профилактично да направим всички изследвания, затова ми забрани този месец. Но както казах, нещо не се засичаме с ММ и май без да искам ще я послушам  Grinning

Хубав и слънчев ден момичета.  Simple Smile

# 282
Добро утро!
Миленка - благодаря ти за закуската! Аз вече втори ден съм на ограничен режим, че съм качила малко, от инжекциите или от нерви по болежките, ама ще влезна в ритъм бъзо, да се надявам!
ЕленкаLaughing Laughing Rolling Eyes
Естлар - не се притеснявай, мила! Това са съвсем нормални реакции, от притеснение, нерви. Имаш чувството, че се отчуждаваш един от друг, но не е така. Ние бяхме по същият начин. По едно време, не само секс не исках да правя с него, еми мислих и за раздяла, като обвинявах себе си, обвинявах и него. Беше ужасно - не можех дасе трая, а го правех. Но както се казва и през това трябва да се премине. Особенно този момент дойде след подаване на документите, след всички изследвания, операции .. но след месец-два /колкото и много да звучи/, сега сме по-силно отвсякога и най-важното по-спокойно, отърсихме се от всичко и си живеем живота, и дори не гледаме толкова на секса, като секс за бебеправене, а за удоволствие. Така, че и вие трябва да преминете през това. Аз съм се консултирала с няколко такива двойки, всичките ми го казаха, че се е случило с тях .. не се плаши. Просто, гледай да си по-силната, защото в този случай, мъжете се нуждаят от нас, ние да сме такива, защото сме много по-наясно с тези проблеми или поне се опитваме.. Още повече, вие по мъжки фактор ли подавахте документите? Ако е така, със сигурност, мъжа ти има нужда, колкото и да ти е трудно, да му показваш, че си с него, до него, въпреки всички.  Hug Hug Hug

Аз тази нощ не успях да спя. Свекъра и свекървата си дойда вчера Sad и останаха и познайте. През нощта лудото ставане, тропане, ходене ... абе лудница. След малко излизам по работа и както съм навъсенаи с главоболие от недоспиване, може някои клиент да си го отнесе. Simple Smile

# 283
Добро утро и от мен момичета. Мерси за кафенцето Simple Smile

За секса и аз го бях приела по едно време като средство а не като удоволствие- " айде сега да го правим че работа имаме да вършим " и като не стана някак ми просветна че трябва да се наслаждавам пък като стане стане - затова и ние  с моето мъжле дейставаме почти без спирка - хи-хи. Чат пат като приспивам малкия заспивам до него и тогава пропускаме. Не че не го искам не че не ми се е свило сърцето ще ми дойде ли днес утре или сме успели, но точно както каза IANAYANA
като отмина момента на първият месец или сега или никога, след обилно количество рев, последвано от депресия и ми просветна.
При мен има един друг тежък момент - най-близките ни приятели сега се сдобиха с  бебе и като го гледам всеки път ми се къса сърцето.
Ох днес не ме болят нито яйчници, нито гърдите ми са напрегнати както бяха преди два дни - и незнам добре ли е зле ли е и ми се е свило всичко. Вчера не успях да си поръчам теста и днес по обед ще ходя и ми е едно свито.Вчера мъжо ми каза да спра да се измъчвам да не си правя тест и да изчакам поне едноседмично закъснение и тогава( преди два месеца ми закъсня с 3-4 дни и имах всички симптоми, гадене , гърди и т.н. и като си направих теста и ми беше отрицателен се сринах  и на следващия ден ми  дойде). Да ви кажа всеки отрицателен тест така ме срива че може и да го послушам.

# 284
  • София
Добро утро!

И на мен този месец хич не ми се прави  luvbed
Може и от времето да е  Tired

ianayana аз не мисля за бебе през това време. Лошото е, че ми минават всякакви други мисли през главата и не мога да се съсредоточа  ooooh!

Естлар почини се колкото време е необходимо, отърси се... Всичко ще се нареди  Hug

elenna много готин виц  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт