Есента скоро ще отлети,нека всички я изпратим с така желаните две черти-тема 44

• 19 928
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
mama_sancho и аз го имам проблема с това, че всичките ми приятелки са бременни и 2-3 от тях са "от първия път", "ми не сме го мислили, ама то си е станало" и ми разказват "видях му сърчицето", "вече има крачета и ръчички и мърда". Много им се радвам, ама има моменти, в които просто усещам как ще ревна всеки момент.
Важното е, че в най-скоро време ще си пишем и ние тук как мърдат и как растат и нашите бебковци. Така че горе главата, след време ще сме забравили колко време сме чакали и ще се радваме на детски усмивки и ще се ядосваме като ни късат нервите  Laughing

# 286
Скъпи мои  Hug Hug Hug
Минавам само да ви почерпя за моя 24ти рожден ден Simple Smile

и отивам при доки на ФМ  Praynig
Като се върна ще ви дочета и ще се отчета  Mr. Green

П.П. Последното от почерпката - тортата, е домашна  Whistling Не ми харесва, но така и така цял ден си играх с нея - поне да се похваля  Joy

# 287
  • София
Affroditta, честит рожден ден! Да си жива и здрава и да ти се сбъднат всички мечти  Hug

# 288
Афродитка - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Бъди здрава и много щастлива! Нека този рожден ден, донесе най-хубавия подарък за теб, и твоето семейство! Simple Smile  Hug

# 289
Афродита честит рожден ден!Да си жива,здрава и много щастлива!!!А тортата е страхотна!Успех на док  Hug

И аз съм на док днес,стискайте ми палци,момичета че ще ми хвръкне сърцето  Tired

# 290
mama_sancho и аз го имам проблема с това, че всичките ми приятелки са бременни и 2-3 от тях са "от първия път", "ми не сме го мислили, ама то си е станало" и ми разказват "видях му сърчицето", "вече има крачета и ръчички и мърда". Много им се радвам, ама има моменти, в които просто усещам как ще ревна всеки момент.
Важното е, че в най-скоро време ще си пишем и ние тук как мърдат и как растат и нашите бебковци. Така че горе главата, след време ще сме забравили колко време сме чакали и ще се радваме на детски усмивки и ще се ядосваме като ни късат нервите  Laughing
Ох да ти кажа на мен не само това че имат бебета и всички бебешки неща ме мъчат ами и това че тя все се оплаква- " ох ми как да сме не сме спали, ох ми как да сме то само яде и спи, ох ми как да сме то с него си вързан и да искаш да излезеш трябва да се съобразиш не може просто да си излезеш, аз няма да издържа така по цял ден с него в къщи как ще издържа до годинка и да го дам на ясла незнам и т.н " при положение че на тях им помагат . и супер много се дразня че имат на-голямото щастие, а не го оценяват. А ние всички се бъхтим и молим и плачем и всичко бихме дали да не спим по цяла нощ.
А за забременяването от първият път и аз така забременях и със сина ми и с кюртажа след това а сега месеци наред нищо- божа работа.
Знам че всички ще си гушкаме бебчета защото Господ знае колко го искаме и това тук и сега ще е само лош спомен но въпреки всичко това не ме спира да изперквам вече 3 пъи ходих да гледам да не би да ми е дошло.

Стискам палци на червенокоска и всички кои днес на доктор - успех момичета и да донесете хубави новини

Affroditta, честит рожден ден! Много щастие и сбъднати мечти ти желая   bouquet

# 291
Affroditta Честит Рожден Ден! Пожелавам ти най-вече здраве за теб и любимите ти хора, и много много сбъднати мечти.
Червенокоске давай го по-спокойно. Ще стресираш излишно бебето Laughing Stuck Out Tongue Всичко ще е наред  Simple Smile

# 292
  • планетата Земя
Афродита,честит рожден ден!Пожелавам ти да сбъднеш мечтите си

# 293
mama_sancho точно това, че не ни се получава веднага ще ни помогне да оценим след това повече бебетата си и ще ни направи още по-щастливи от появата им. И ние ще си мрънкаме, че ни се спи, ама ще си знаем, че е щастливо мрънкане  Laughing
Отивам аз на интервю за работа така че ми стискайте палци, че вече се побърквам да седя по цял ден безработна. Не съм от хората дето да могат по цял ден нищо да не правят, така че се надявам да ми се получат нещата с работата днес.

# 294
mama_sancho точно това, че не ни се получава веднага ще ни помогне да оценим след това повече бебетата си и ще ни направи още по-щастливи от появата им. И ние ще си мрънкаме, че ни се спи, ама ще си знаем, че е щастливо мрънкане  Laughing
Отивам аз на интервю за работа така че ми стискайте палци, че вече се побърквам да седя по цял ден безработна. Не съм от хората дето да могат по цял ден нищо да не правят, така че се надявам да ми се получат нещата с работата днес.

СТИСКАМ ПАЛЦИ newsm10

# 295
  • София
Честит рожден ден на Афродита   bouquet
При мен нищо ново, аз и затова не се вясвам в темата. Другият месец имам изпити, опитвам се да се хипнотизирам да уча. Ни на лекари ходя, ни на нищо.И точно като ми е все едно моя мъж е решил, че през ден ще се обичаме.А до преди месец едва го принуждавах  Crossing Arms 
Lanayana, стискам палци.
Аз обичам да не правя нищо  hahaha Всъщност си правя, запълвам времето с любими неща.

# 296
Афродита честит рожден ден   newsm67  Пожелавам  smile3504  Тортата е страхотна
ianayana   fingerscrossed  за интервюто за работа
Червенокоска  fingerscrossed  за прегледа
елена страшен виц  smile3521
Erienne  браво на твоя мъж, мъдро решение  Wink
mama_sancho  определено има жени, за които децата са в тежест. Вероятно защото са станали случайно и не в най-желания от родителите момент. Но ние  не сме от тях и сме осъзнали ценните неща в живота (не излизането и почивката)

# 297
Афродита,честит рожден ден!Бъди здрава,щастлива и обичана!Тортата ти е прекрасна! newsm59 newsm59

Червенокоске,стискам палци,всичко ще е наред  Peace

Mama_sancho,и ние ще мрънкаме- но то не значи ,че няма да сме щастливи- безсънието наистина действа изнервящо и изтощаващо/моето слънце ,да е жива и здрава, в първите 3-4 месеца плачеше денонощно #Crazy/И ходих като зомбе,но Щастливо зомби Joy

# 298
Честит празник, Afrodita ! Много щастие и съвсем скоро най-хубавия подарък Simple Smile

И аз днес съм на лекар...пфф... профилактичен, но от вчера ми е притеснено.

Хубав следобед на всички!

# 299
  • София
Уф, от вчера правя тестовете за О за този месец, вчера ми беше 11ден (ако не броим денят със зацапване) и даже си мислех, че подранявам с тестовете. Да обаче вижте какво ми отчете теста днес. Доста бързо се е наситила чертата, почти + е.

http://prikachi.com/images.php?images/659/6683659U.jpg

newsm78

Общи условия

Активация на акаунт