Есента скоро ще отлети,нека всички я изпратим с така желаните две черти-тема 44

• 19 925
  • 742
  •   1
Отговори
# 300
Уф, от вчера правя тестовете за О за този месец, вчера ми беше 11ден (ако не броим денят със зацапване) и даже си мислех, че подранявам с тестовете. Да обаче вижте какво ми отчете теста днес. Доста бързо се е наситила чертата, почти + е.

http://prikachi.com/images.php?images/659/6683659U.jpg

newsm78

Да, Ели, + е. Значи овулацията ще настъпи съвсем скоро. Аз също мисля този месец да започна тестовете от 10ден.
Успех!

# 301
Честит рожден ден, Афродита. Да си жива, здрава и много обичана.
Тоито, мисля, че ти разбра най-добре за какво говоря. Слава Богу не сме се отчуждили, просто избягвам секс, чувствам се не в кожата си. И аз мислех да го напускам, стори ми се несправедливо да го подлагам на това, когато с друга би имал шанс, слава Богу не иска и да чуе. Така че продължаваме по програма, утре ще пиша какво е казал докторът, моите изследвания са чисти всичките. Дано каже инвитро, а не лапаро  Praynig

# 302
Здравейте всички! Минавам набързо да честитя празника на Афродита. Афродита, бъди преди всичко много здрава и щастлива и нека мечтите ти се сбъднат  Hug   bouquet

Момичета да знаете, че не ви изпускам от поглед и се моля за много плюсчета в тази моя любима тема.

При мен нищо ново. Още не съм ходила на гинеколог, тъй като е рано, но за сметка на това ЧХГ расте добре. Пуснах кръв 2 пъти през 48ч. и ми изглежда добре. Другата седмица ще съм готова за преглед, вероятно и края на тази. Емоционално доста съм се шашнала, не зная какво и как да правя.

Прегръщам ви силно.

# 303
  • Монтана
Здравейте и от мен! Аз искам да попитам БУци, колко парички и излязоха тестовете за О от Ибей?
Ще ми се да си поръчам и аз, но докато дойде време за заплата, май вече ще е късно....но все пак ...

# 304
Естлар,Тоито,прегръщам ви ,момичета! Hug Hug HugЕстларче,стискам палци за ин витро и за повече от 1 бебче Heart Eyes

На мен ми е едно никакво- нямам настроение,а времето е толкова хубаво...Този месец не ми се занимава с тестове и температури-няма да мисля за бебе-имам нужда от почивка ThinkingАко не се получи,значи така ни е писано -не мисля да насилвам нещата ,да си правя изследвания и т.н/освен профилактичните /Както усещате,нещо ме е налегнала депресията Confused

Прегръщам ви Hug

# 305
  • София
Афродита, честит рожден ден и от мен! Бъди много здрава, обичана и безумно щастлива! Hug  bouquet

# 306
Здравейте сладури Simple Smile
И на мен днес нещо ми е скофтено, цяла нощ имахме купонджии в кооперацията и 2 минути след като полицаите /които аз учтиво повиках/ си тръгнаха купона беше възобновен и категорично заявих на ММ че искам да живея в КЪЩА!!!Да помисли по въпроса! И от там като се тръгна та цял ден ми е криво и всичко ми върви наопаки...
Фло ще ти пиша на лични относно тестовете...Wink
Афродита Ч.Р.Д. и от мен, сбъднати мечти желая от все сърце!
Ели теста е +, действайте  luvbed

Желая ви приятна вечер на всички... Hug

# 307
Уф, от вчера правя тестовете за О за този месец, вчера ми беше 11ден (ако не броим денят със зацапване) и даже си мислех, че подранявам с тестовете. Да обаче вижте какво ми отчете теста днес. Доста бързо се е наситила чертата, почти + е.

http://prikachi.com/images.php?images/659/6683659U.jpg

newsm78

Направи и утре теста и ще си проличи. Според мен не е съвсем наситен, но започни секса-а от тази вечер, ако желаеш, в продължение на 2-3-4дни, за да си сигурна, че ще хванеш О. но понякога след тази наситеност, ми е идвало и друга, която е по-наситена. Wink Така, че сравни утре и ще се каже със сигурност Simple Smile

# 308
подкрепям последното мнение
Мен пък вчера вечерта ме гонеше усещането, че ще ми дойде -имах и незначително зацапване, днес до следобеда нито усещане, нито болка, нито подуване, нито зацапване -всичко Ок, следобеда имах по-силно зацапване ... сега пак нищо ...
Дано не ми се проточи цикъла, че искам да започваме на ново месеца и сбъдването на мечтата ни  Heart Eyes

на всички които са в кофти настроение  Hug прегръдки  Hug дано скоро мине !
мики, браво!
Аз много се зареждам от народните танци и ми доставят голямо удоволствие и усмивки  Heart Eyes  Grinning
Днес пак до късно работа, така че минах на бързо да се разпиша;
Афродитче, прегръдки и поздрави за хубавата торта - весел празник и сбъдване на безброй желания ти пожелавам   bouquet  bouquet  bouquet

# 309
Здравейте отново,

току-що се връщам от профилактичния преглед. Обясних на лекаря, че започнахме с опитите за бебе от 2-3 месеца и освен цитонамазка, той искаше да направи и ехография.
Обясни ми, че матката е в много добро състояние. После обаче относно единия яйчник каза, че има малка кистичка, 1см. и иска отново да отида след следващата менструация да направи втори преглед.
Питах го няколко пъти относно опитите за бебе, каза че няма абсолютно никакъв проблем; и не ми препоръча тестовете за овулация, за да не се вманиачавам, усети ме, че съм напрегната относно този въпрос. Съвсем се стресирах като спомена за тази киста! По принцип нямам болезнени менструации или нередовен цикъл.

Все още ми е много притеснено и мисля само за това. Някой имал ли е подобен проблем? До сега никога не съм се сблъсквала с гинекологични проблеми и съм в лек шок. Никакви други изследвания не ми предписа; освен цитонамазката разбира се, която направо в началото.

# 310
Момичета минавам на бърз отчет. Май ме харесаха на интервюто, като разбира се първия въпрос беше дали мисля за бебе. Казах не, какво да кажа... Та ако почна най-вероятно ще спра с опитите за известно време. Друг е въпроса вече, че какво да правят безработни момичета като мен, които искат дете. Дълга тема, която не знам дали ми се подхваща. Бебе без пари не става, работа и бебе не става и кво правим?!?!
Иначе доки ми се обади. Потвърдено е вече, че не е било аборт. Не е имало нищо. А защо тестовете са били положителни остава загатка  Rolling Eyes

# 311
Аууу момичета гледай от зор да ви се оплача, забравих да се похваля  ooooh!
Вчера и аз бях на народни танци /за пръв път/ и осъзнах колко малко знам, а се мислех за доста веща  hahaha голям съм оптимист била  Joy иииииихууууу утре съм пак и нямам търпение да науча ВСИЧКО!!! Измахвам се да си свърша тук таме по нещо, че работа ме чака Simple Smile

П.С.  ianayana за каква работа кандидатстваш ако не е тайна разбира се Wink стискам палци да се обадят Wink

# 312
Буци нещо като секретарка, работа с клиенти в една куриерска фирма

# 313
хехе, буци споко -ще се научиш
аз се връщам цялата потна, но с голяма усмивка и цял ден си тананикам
Аз пък мислех, че ще съм зле, но за сега се справям добре, покрай сватбата си бях учила туй унуй ... много мили спомени идват в главата ми ...
яна, успех ти желая! вярно че трудно се гледа бебе без парички, но нещата се надеждат ...
миленка, защо още само месец имаш възможност за опит за бебе и после 2014 ?
Дано всички покажем едни хубави тестчета скоро време и бременеем заедно  Hug  Heart Eyes

# 314
Золина - не се притеснявай от това, което ти е казал лекаря, относно кистичката, а и е много малка, по-принцип такива съм получавала и аз, а и може би всяка 3-4жена. Такива малки се пукат при следващ цикъл. Отиди след следващия и ще видиш, че е така. Simple Smile  Аз съм имала такива няколко пъти през живота си. НЕ СЕ ТРЕВОЖИ ИЗЛИШНО!

Общи условия

Активация на акаунт