Есента скоро ще отлети,нека всички я изпратим с така желаните две черти-тема 44

• 20 398
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Добър ден   bouquet

Azira_smile браво за танците! Аз като се сетя след първата репетиция как бях – такава мускулна треска имах, че не можех да ходя. Походката ми беше тип „патица”. Колежките ми ме подиграваха цяла седмица.

И аз снощи бях на репетиция, беше супер изцеждаща. Днес ми е уморено, но събирам сили за тазвечершните танци.

Миленче, хич ме няма с римите, но ще си помисля за заглавие Simple Smile Ти как си?

Affroditta успех този цикъл, дано да го хванете Ицето  fertilization

˙·٠•●Веси●•٠·˙ аз започнах меренето на Т и тестовете за О веднага щом решихме, че е време за опити.

Toito, да се възстановяваш бързо. Имам един приятел, който страда от това и знам как се превива и как не може да ходи. Много е гадно  Confused

Буци и аз така този месец като си купувах „атрибутите” си мислех, че може и да не ми потрябват Simple Smile

Estlar, професията частен учител звучи добре. Но си трябват желязни нерви (поне според мен).

floretka хубаво заглавие  Peace

# 46
Милена, сестрата ми каза, че според кръвните изследвания, овулация ще настъпи през уикенда, ако това е така, тогава излиза, че лутеалната ми фаза е не повече от 8 дни! Това, разбира се зависи и от дължината на цикъла ми, който се очаква да започне на 28/11, но знае ли човек? Аз дори очаквам да ми дойде по-рано, защото последните 2 месеца пак ми беше по-кратък. Нормално ми е 28 дни!

Ммдаааа, Буцигном, шантава работа е тази часова разлика, а като прибавим и сезоните... съвсем сме с главана надолу тук! Simple Smile

Наплувахме се ние... Сега късен-късен обяд и май ще се ходи и до реката. Живеем много близо до прекрасен речен плаж с много хубава алея за разходка, където ходим малкият маймун да кара колело или скутер, че много енергия, много нещо ви казвам!

Хубав ден, мацки! Хи-хи! При вас тепърва започва, а при нас преваля вече! Simple Smile

# 47
Добро утро, момичета!
Хайде и аз да се запиша в новата тема!  Simple Smile
Правя си закуска, защото ме гони голям глад!
Хубав ден, на всички ви! Hug

# 48
Добро утро и от мен!
Инатче - благодаря ти за съвета, но вече ги пробвах, адски много ме загряха за няколко часа, но за жалост от тях ме заболя повече онази вечер, когато ги махнах, просто не издържах! А иначе за болката започнах физиотерапия и инжекции. Не знам от тях ли, ще се разболявам ли, но снощи вдигнах много висока температура, а днес ме наболява корема и пишкам често с парене, дано сега не се окаже някакъв цистит. Sad По-късно съм на лекар и ще видим.
Люба-ани - как си, ти?
Яна - заинтригуваща е твоята история ...  newsm78 не попита ли лекарите и не получи ли някакво обяснение? Спомням си, че миналото лято на мен ми се беше случило това, но с един положителен тест, а след това, всички други отрицателни, и в крайна сметка - всичко приключи с цикъл, но за такова "чудо" странно е

Успех на всички - НЕ чакащи, мерещи, следящи ... дано сме хванали този месец това сладко яйчице Simple Smile  fertilization

# 49
Тоито, мила, като изключим постоянното гадене, което мира не ми дава съм добре! Вече започвам да дебелея, а искам с тази бременност да кача по-малко кг, а не като първия път цели 27! Mr. Green Ама само да сме здрави каквото стане!

# 50
toito - все още ходя по изследвания. Вече цяла седмица всеки ден. Новото, което говори, че евентуално може да е имало бременност е, че цикъла ми продължава по-дълго. И пак тогава защо ЧХГ-то е по-ниско от 0.100 и как тестовете са били положителни (не знам как се качва снимка да видиш за колко положителни става дума  Laughing Embarassed) В крайна сметка утре пак съм на лекар и ако не е спряло кървенето още по начало ме накараха да събера малко материал от цикъла за да гледат вече по него дали е имало бременност. Тъй като изследването било малко по-скъпо го пазим за краен вариант. Адски съм объркана. Как си бременна ама не си  Grinning Още 30 мин. след като започна кървенето казаха че нищо не изхвърлям. След 2 дни, друг лекар казва същото. А положителните тестове са 4 при 5 дни закъснение?!?!?!  Shocked Rolling Eyes
Estlar - Мечо Пух ми е най-най-любимия герой и до ден днешен имам чашки и чинийки с Мечо Пух и само тях ползвам  Laughing

# 51
Здравейте  Hug
И аз отдавна си мисля да се запиша на танци. Чудя се за сласа. Никога не съм можела да танцуам - дори при малкият ми стаж по дискотата на младини седях като изтукана на масата - така и не се отпуснах да денся ...умирах от срам  Joy
На мен в неделя ми свършват протичвозачатъчните и ще чакам М да идва, та да видим дали се е спукал задържания фоликул  Praynig Така се надявам на зелена светлина за следващия МЦ. Като ви чета как си следите О и пр. и направо.. Sad Чудно ми е само ако не е спукала кистата, какво ли следва....  Rolling Eyes Не искам и да мисля за такъв вариант.

# 52
  • София
grahche1 висчко ще е наред, не се притеснявай  Hug

Записвай се на танци, не губи време. Сега на повечето места започва "новия сезон" и по-добре да го подхванеш отначало  Wink

# 53
Добро утро и от мен !
Леле колко много сте изписали  ooooh! Но старателно изчетох всичко!

Естлар : Страхотна закуска. Обожавам мечо пух и често я препрочитам!

ianayana; Много странно наистина. Една и съща марка тестове ли прави?

Това за груповия тест много ме забавлява  Laughing Леле остават някакви си три дена. ПОчнах да изпитвам все по-натрапчиви ПМС, така че май почвам да губя надежда.  Ако е минусче, другия месец мисля и аз да пусна хормони, да ми е мирна главата. Като най-вече държа да проверя прогестерона и TSH.

Спокоен ден на всички!

# 54
Направих си 2 Shure Chek тип касета и 2 Shure Chek тип писалка в 4 последователни дни.

# 55
Инаяна, виж си референтните стойности на кръвния тест. Реално може да си била бременна с тези 4-5 положителни теста, те стават положителни при 20 mlU/ml или 0.02 U/l. Ако референтните ти стойности са U/l, значи че просто нивата на хормона са били между 20 mlU/ml и 100 mlU/ml (0.100 U/l). И аз не знам защо го правят това, сигурно за презастраховане, но в лабораториите, където резултатите излизат така реално ниските стойности на ЧХГ не биха се отчели.

# 56
Estlar това е точно резултата. Гинеколожката го гледа и каза че изключва варианта бременност на база този резултат. Остава и обаче чуденката и на нея за по-дългото кървене и 4-те теста. Иначе 3 пъти ме гледаха с вагинален ехограф, все трябваше да намерят нещо ако е имало бременност. Направо мозъка ми се запали  Laughing

Резултат      Единици       Реф. стойност
<0.100            U/l                    0-1

# 57
Ауууу колко сте изписали от новата темичка  Party

Хайде честита ви темичка момичета  Hug
Честито на виделите 2 чертички,а на тези който още не са им пожелавам това да се случи много скоро  Hug Hug Hug

За късмет от мен  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 58

Ейприл и аз мисля че по-скоро ще ти е овулацията. За тестовете не знам, но на мен при доказана с фоликуметрия овулация имам само отрицателни тестове  #Crazy Как пък веднъж не стана по ярка тая черта? Само в самия ден на овулация ставаше долу горе същата като тестовата и то не съвсем. Ако бях разчитала на тях последните два месеца щях да си мисля че нямам овулация.....то това беше и една от причините да ходя на фоликуметрия де.. Доки ме помисли за луда и като цяло любезно ми обясни, че не може много много да се разчита на тях, така че по добре  luvbed за всеки случай Wink

Смятам да последвам съвета ти и а дано стане (и всичко е наред Praynig)   Wink

# 59
  • София
ianayana, от образователното ми четене през последните 2 месеца съм стигнала до следните заключения:
– много е рано да се види каквото и да било, дори и да има бременност. Доколкото знам най-рано 2 седмици след закъснение би се видяло нещо;
– може да е биохимична бременност – опложда се яйцеклетката, но бременността не просъществува по ред причини;
– лигавицата се е подготвила за имплантиране, но след като такова не е настъпило, тя се е "пренастроила" за цикъл.

Ако съм сгрешила в разсъжденията си някъде, някой да ме поправя Wink

Общи условия

Активация на акаунт