Есента скоро ще отлети,нека всички я изпратим с така желаните две черти-тема 44

• 20 398
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
Ели, ами в общи линии правилни са ти разсъжденията. И аз мисля, че нищо не може да се види на ехограф толкова рано.

Мацки да ви питам, тези от Вас, които ползват фертилити френд, как си го платихте? На мен ми изтече гратисния период и се опитах да си го платя с кредитната карта, но нещо не се получи. Само да вметна, че досега не съм имала проблем  - с тая карта плащам по целия свят. Може и на лични.

При мен ситуацията е следната - утре ми е датата за МЦ. Признаци да ми идва в момента няма. Всички болки изчезнаха, но пък и някакви други признаци на бременност нямам освен резки прорязвания ниско долу отляво всяка нощ, каквито досега не съм имала. Въпреки това по скоро си мисля че ще ми дойде Confused

# 61
Аз отпадам и този месец... SadНадявах се до последно ,но...не му е писано да стане сега...

Довечера и аз отивам на танци bowuu

# 62
dbojidarova, съжалявам много.
inayana, реално, ако имаше нормално развиваща се бременност, стойностите на чхг щяха да са над 100 mlU/l или 0.100 U/l, след закъснение. Реално този кръвен тест ще отчете наличие на бременност след закъснение, не по-рано. Или нещо не е било наред с имплантацията, или със зародишчето и успешна бременност не се е осъществила, така че ще ти дойде.  Hug Не го мисли, ок? Но все пак смени или лекаря или поне лабораторията. В cibalab референтните излизат нормално и за + тест се счита над 7 mlU/ml (граничен резултат) или 0.007 U/l. На който му се смята да провери.

# 63
От скоро съм тук, но се радвам за всички. Колко яко че има такива форуми, че да се утешаваме))

# 64
  • Монтана
Добре дошла Simple Smile Разкажи нещо за себе си Simple Smile От колко време опитвате.....

# 65
Момичета,мен ме наболяват яйчниците.Още не съм в закъснение дори,но си умирам от страх.Мисля си да излизам в болничен,но трябва поне да ми закъснее..не ми се иска да изпреварвам събитията,но наистина много ме е страх.Ходя в тоалетната през половин час да гледам да не съм кръвнала  Sad

# 66
  • Монтана
Червенокоска искаш ли да ти разкажа за първата си п бременност? Канех се 3 дни да си взема тест че ми закъснява....и ткмо си кажа отивам и ме заболяваше корема както при цикъл и аз се отказвах. Така 3 дни и накрая реших да си взема и в потписа ми се вижда резултата. Попитах тогава лекаря си защо ме боли корем и той ми обясни че е нормално при ранна бременност и че матката се подготвяла за растящото бебе, астяга се и затова се усеща и болка.След време отшумява.

ПС: Ако искаш пий Но-шпа.....

# 67
Червенокоске - не се шашкай! Всичко ще бъде наред. Много бременно жени усещат болки в яйчниците. Все пак ПМС и симптомите за бременност се припокриват много често.  Може да си пуснеш още едно тесче, утре например, за да видиш дали чертичката се насища. Или кръвен? А може би пък си изчакай датата на М, не знам какво да те посъветвам, но не се стресирай отсега.  Hug

# 68
Благодаря,момичета!Ще пия нош па да,още като се прибера от работа!Просто ми е свита душата..Иначе не са някакви непоносими болки,просто си усещам яйчниците цял ден и леко ме болят.Имам и много бяло течение,което знам че е нормално Tired

# 69
  • Монтана
Ох и аз съм за утре....Утре ще цъфна  Sad А така ми се иска да ме подмине.

# 70
Ох и аз съм за утре....Утре ще цъфна  Sad А така ми се иска да ме подмине.

Фло без лоши мисли  Hug Нали знаеш , че ти си ми надеждата. И аз мисля че ще цъфнеш ама след 9 месеца  Hug

# 71
привет, набързо наминавам; Аз пък обратно на вас нямам никакви симптоми за нищо, та точно за това мисля че ще ми дойде ... по принцип зависи от организма, аз рядко имам напрегнати гърди, ама сега си мисля че ако имаше нещо щях да усещам... и само се надявам да ме заболи нещо ... Голямо съм куку... на два пъти си правих планове да направя теста по-рано, но няма пък ... ще издържа...  Naughty

# 72
  • Монтана
Ми Нианка, не че са ми негативни мислите, но тоя месец много го карахме през просото....така че едва ли ще ме огрее. Нали знаете как е...? В смисъл..знаете че нещо не е станало и няма да стане, но ви е кеф някак си ако може да е станало..Офффф и аз ги дрънкам едни.Ако изобщо някой ме разбра какво се опитва да кажа... Grinning

# 73
dbojidarova, съжалявам много.
inayana, реално, ако имаше нормално развиваща се бременност, стойностите на чхг щяха да са над 100 mlU/l или 0.100 U/l, след закъснение. Реално този кръвен тест ще отчете наличие на бременност след закъснение, не по-рано. Или нещо не е било наред с имплантацията, или със зародишчето и успешна бременност не се е осъществила, така че ще ти дойде.  Hug Не го мисли, ок? Но все пак смени или лекаря или поне лабораторията. В cibalab референтните излизат нормално и за + тест се счита над 7 mlU/ml (граничен резултат) или 0.007 U/l. На който му се смята да провери.
Там е проблема. Дойде ми. Това е и причината да тръгна по целия тоя път. Защото половината признаци казват че е имало бременност, но неуспешна, но от друга страна не изхвърлям нищо което да говори, че е имало такава. Въпроса е да се разбере по-скоро ако е имало бременност, за да ме наблюдават адекватно и да не се повтаря спонтанен аборт, ако това е било аборт. От друга страна ако не е имало изобщо бременност, да се установи каква е била причината за лъжливите тестове.

# 74
Фло нищо че сте го карали през просото , то не пречи Simple Smile Нали знаеш , че човек когато най - малко очаква тогава стават нещата. Аз наскоро научих че нашите кумове , които за заедно от близо 8-9 год ( въпреки че са на по 26-27 години ) , чакат бебе  Laughing Което им дойде като гръм от ясно небе , защото уж се пазели  Grinning Така че човек никога не знае аз все пак ти стискам силно палци  Hug
Гледам че се е събрала голяма групичка от НЕчакащи тези дни и искам да кажа на всички , че от сърце ви желая дъжд от  EFP EFP EFP Време ни е малко да оживим темичката Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт