Есента скоро ще отлети,нека всички я изпратим с така желаните две черти-тема 44

• 19 907
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
Золина, киста се води над 30мм, така че всичко е напълно ок. Не се притеснявай

# 316
Здравейте, момичета! Как сте? Аз днес съм на 39 ден след спонтанния абпрт, няма и повест от лелята макар че според графиката ще се появи надявам се до седмица. Офффф, ужас с това чакане ама нищо не може да се направи.

Естлар, надявам се скоро всичко да си дойде на място. Не съм минала точно през същото, но съм съпричастна с твоите чувства. Важното е, че имате искрена и открита комуникациа между двамата: това наистина се подценява от много двойки, но вие сте пример за хармонични отношения!

Золина, не се притеснявай, сигурна съм че всичко е наред. Понякога лекарите май много се взират да открият нещо нередно, но все пак това им е работата. Успокоявай се с това, че самият той не е бил притеснен.

Буциии, радвам се, че пишеш. Прегръдки!

Азира, много хубаво пожелание, ха- дано!!

Афродита - върнах се да добавя ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! желая ти една прекрасна година!! Съвсем скоро ще се сбъдне и мечтата ти Simple Smile

Последна редакция: ср, 23 окт 2013, 20:35 от elenna

# 317
Elenna вярно е ужасно чакането ппомня как чаках първият цикъл ,но после ще стане по-хубаво лесно.На теб колко цикъла ти казаха да чакаш

# 318
то и аз съм в тая позиция и чакам ... но съм спокойна, опитвам се да мисля и гледам напред, мина периода в който се чудех дали е станало нещо ... и ми е по-спокойно като не се навивам; оф вече трябваше да ми е дошло, ама го няма  Thinking
ели, вие вече подгонихте ли Ицето  Heart Eyes

хубава вечер   bouquet

редактирам-мисля, че от утре мога да броя за първи ден  Mr. Green лелята дОФТаса  Blush

Последна редакция: ср, 23 окт 2013, 21:06 от Azira_smile

# 319
Elenna вярно е ужасно чакането ппомня как чаках първият цикъл ,но после ще стане по-хубаво лесно.На теб колко цикъла ти казаха да чакаш

Само един, тоест след като ми дойде и мине М имаме зелена светлина. Ама наистина това чакане не е хич лесно, дори и като знам, че са само броени дни защото хванах кога беше овулацията и следя и температурата за всеки случай.

# 320

Само един, тоест след като ми дойде и мине М имаме зелена светлина. Ама наистина това чакане не е хич лесно, дори и като знам, че са само броени дни защото хванах кога беше овулацията и следя и температурата за всеки случай.

Е супер - значи си струва чакането още повече - стискам палци да дойде още утре.

# 321
Добро утро, дами!
Има ли още луди ранобудни като мен?!?  Crazy

Азира  Hug с нови сили напред към следващия месец Wink
Еленка, ще дойде лелището, тя и неканена си идва, пък ти сега като я чакаш с опънат червен килим, няма начин да не дойде по-бързо Wink търпение му е майката...аз с това търпение сигурно ставам досадна, ама съм се убедила, че когато го имаш всичко си идва на место, както е "казал" Малкият принц: "Ако искам да видя пеперуди, трябва да изтърпя 2-3 гъсеници"

Желая хубав и успешен ден на всички...  bouquet

П.С. Абе нещо бая народ ми се губи по тъча...В В, Ниана, Маги, за Теуа да не говорим, дето и тя откакто видя двете черти никаква я няма... Cry със сигурност изпускам още някой...обадете се бре момичета...

# 322

Днешната закуска е малко дъждовна като времето. Аз половината нощ не успях да спя. Имам силни болки и се радвам, че съм на лекар днес, та ще видим какво става. Ще пиша след прегледа, когато има повече за споделяне. Успех на всички чакащи и нечакащи. Азира -  Hug

# 323
# 324
Бях с план да ставам преди 6 часа, но хич не ми се излизаше от топлото легло  Mr. Green Blush Взех си душ и имам да уча; исках да ви споделя, че два месеца вече пия до О по един блистер вечерна иглика и не знам (предполагам че от нея)... но цикълът ми е почти без болка; то разбира се има значение, че при мен и по принцип не е от най-болящите, но все пак има неприятан болка и е най-силна 1вия ден ;
Направих си план (колкото и тъпо да звучи) за тоя месец, милото има едно пътуване, ама съм му казала че трябва се връща по навреме  Mr. Green Mr. Green
благодаря за закуската и кафето!
естлар, дано мине добре лекаря!  Praynig
мама сънчо, какво стана с теста?  Hug
буци, разбира се -напред към новия месец  Heart Eyes радвам се, че имах само 1 ден зацапване и че дойде навреме лелито  Mr. Green Laughing ама другия месец хич да не ми идва -чак след година я искам  Crossing Arms Naughty
еленче, ще дойде  Hug и после заедно ще чакаме О  Hug

# 325
Ааа тук съм тук съм прекрасни бъдещи мами  Hug Hug Hug, чета ви, но гледам да не досаждам. Ей сега ще ви ръсна хубаво с двоен розов прашец

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Чета за лошите настроения, нооо вече толкова съм писала по темата, че ме е страх да не досаждам. Минали сме по този път, с депресии, с разправии, с мисли за раздяла, с по-силна обич и нови сили и тн - всичко това е нормално, но ако ви кажа, че ще отмине и ще дойдат прекрасни времена на щастие и обич, не знам дали ще повярвате, аз поне не вярвах тогава, когато четях, че мечтите се сбъдват. Обвинявах целия свят за несправедливостта, която търпим. Нооо винаги съм в главата ми е била една мисъл "най-тъмно е преди зазоряване". Така, че отдайте се на емоциите си и не се плашете от тях. Изживейте всичко, без да задържате нищо в себе си, важното е да споделяте и говорите. Аз крещях и ревях, но срещах обич и подкрепа. Пътя е труден, дълъг и тежък, нооо щом Господ е решил, че трябва да го извървим, значи е преценил, че можем да се справим с всичко, а най-важното е, чеее резултата си заслужава.
Пожелавам на всички ви прекрасен и усмихнат ден, изпълнен с много обич и щастие  Hug Hug Hug

# 326
Афродита, честит РД и от мен с малко закъснение - здраве и много късмет. Ехх..24 .....аз скоро ще черпя, ама за 34  Laughing
Естлар, успех днес.
Елена, и моят МЦ никакъв го няма  Crossing Arms . В неделя спрях хапчетата и си мислех, че сряда най-късно ще дойде, ама на - помен няма дори да идва. Ще ми се провалят плановете значи за прегледи, хормони, ама каквото - такова.
Маги, растеш ли  Grinning Кога стигна до шестия месец и ти...това време лети направо. До вчеря всякаш споделяше и се вълнуваше тук....

# 327
grahche1  Hug Hug Hug раста раста и се търкалям  Mr. Green. И аз това се чудя, кога стигнах до 6ти месец. Ходя си на работа, но седя по цял ден зад компютъра на един стол и започва да ме боли гърба, ставам уж да се разхождам ама то няма и къде да се разхождам. Все се надявам да изкарам до Коледните празници поне, амаа ако видя зор ще пускам болнични и ще си стоя вкъщи. Започнали сме с приготовленията, ама не си давам много зор, така че да има и с какво да се занимавам, като остана вкъщи.
Вие как сте, не спирам да ви чета, но пък и знам, че понякога може да се натрапвам, но сте ми на сърце и се вълнувам много с всяка една от вас  Hug Hug Hug.
Обадиха ми се и от фонда да ходя да си взема заповедта за ин-витрото, ама аз им казах, че съм бременна. Все пак добре действат само 7 месеца след подаването на документите се обадиха хората - това го казвам, като кураж за всички, които ще тръгват по нашия път, не се отчайвате, а действайте и преди да започнете с каквото и да било първо си пуснете документите във ФАР, докато тече времето ако нещата се случат още по-добре, ако ли не ФАР ще помогне и то доста.
Прегръщам ви и ви мисля постоянно  Hug Hug Hug

# 328
Маги, много ти се радвам  Hug То хубаво още 2 месеца, ама с това двойно коремче, дотогава ще си доста голяма и не ми се вярва да можеш да работиш. Ти си знаеш де - сама ще се усетиш докога.

# 329
grahche1 до когато мога ще е, после болнични и вкъщи. Паден ли голям студ, започнат ли вирусите, аз и все още шофирам, няма начин да стигна до работа иначе. Карам детето на училище и го прибирам, така, чеее ще видим  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт