Тренировки в домашни условия: Тема 39

• 36 341
  • 727
  •   1
Отговори
# 45
Мистична жена, добре дошла Hug

Ей ви на, че човек не може да има извинение, че не е тренирал

Мерида, честит рожден ден на дъщеря ти! Пожелавам една позитивна нова година в нейния живот! newsm59

Последна редакция: чт, 17 окт 2013, 12:18 от Nil desperandum!

# 46
Благодаря ви още веднъж за пожеланията. Hug
Черпя ви с тортата на рожденичката.  chef

# 47
  • Бургас
Здравейте дами и Маями  Mr. Green, да се представя отново, преди време се включвах от време на време тук с ник 2 в 1 сега смятам да оставя бременния си профил и да продължа да съм активна с този. Не пиша често, но ви чета и тренирам ежедневно. След 30 days shred започнах Т25 и в момента съм на втората седмица на Бетата. Е, супер много ми харесват тренировките  Peace При мен има видимо намаляване на обиколките, но изчистването на краката е започнало отдолу нагоре и в момента до средата на бедрото крака ми е изчистен от мазнини, като седна с кръстосани крака не се "запрятат"  разни целулитни месища, крака ми не "удвоява" обема като се разстели по стола. Нагоре обаче има още мноооого какво да се топи. Корема също се е посвил значително, но и там има какво още да се желае. Само върху дупето /в горната му част/ не виждам още толкова голям ефект. Иначе за два месеца и половина съм - едва 2.5 / 3 кг  Crossing Arms
От днес започвам да ходя два пъти седмично на йога /заради дъщеря ми, не иска сама и това е ooooh!/, а в близко бъдеще планирам да включа и една силова в зала тъй като няма шанс да си купя щанга и пудовка /не че нещо ама просто нямам място за тях у дома/.
Шон иначе е велик в кардиото. Поти ме, а след него съм тонизирана, а не гроги. Джилиан пък за две мин ме задъхва и направо разбива, което обаче не ме кефи толкова. Прави ми впечатление, че за нейните тренировки дъмбелите ми от 1,5 кг са ми екстра, а при Шон не успявам дори да ги усетя и определено за него трябва да си взема по-тежки  Thinking Само се чудя колко да са тежки и да не взема да се "надскоча"  Thinking

Merida, Честита ти рожденичка, много хубави мигове заедно ви пожелавам  Hug Уникална торта  Grinning

# 48
И аз най-накрая да се вредя в новата тема
Мерси, мерси Hug Чудесна е!

Аз си продължавам на Weider X-Factor-а. Днес съм на кардио и Били правих.
Малко се постегнах, но и гледам да съм на ВМ-НВХ.

Мерида, честито Hug Живи, здрави и щастливи!

Последна редакция: чт, 17 окт 2013, 12:59 от Jerry F

# 49
Мерида, много здраве и чуден празник! Тортата е вълшебна Heart Eyes

# 50
Merida, сега се сетих, че беше казала за фитнеса, да  Peace

А според мен бягането ти е дошло в повече. Ако искаш да увеличаваш нека да е с по 5 минути на всяко бягане или през бягане. Но от 5 да скочиш на 12 км си е било шок и ужас за тялото. Нормално е да реагира така. Дай си малко почивка и после започни да увеличаваш, но по малко, а не така изведнъж  Peace

Да ти е жива и здрава рожденичката! Щастливо детство й желая, само да се гордееш с нея и все по-хубави мигове заедно да имате!  Hug
Скрит текст:
(за лошите не мисли, минали и заминали са, не се товари излишно с тях  Hug)

Аз тази сутрин направих 2 клипчета по 10 мин от тае бо експрес на Били Бланкс  Simple Smile

# 51
Мери-и аз мисля нещо подобно да направя с бягането. Ще прочета непременно и линка на Мама Мил.
Благодаря ви още веднъж за пожеланията,момичета. Hug
Скрит текст:
П.С. Дано лошото наистина е останало зад гърба ни. Praynig

# 52
Здравейте и от мен Simple Smile

Честит Рожден ден на малката принцеса и много да слуша  newsm59

Днес ме очаква Extreme Circuit на Гамата, да видим как ще мине. В понеделник след тренировката направо бях скапана, но аз взимам и Окси елит про бърнър у вероятно затова така стана.

В дни когато нямам мотивация за по-дълга тренировка или започна , но не довърша правя на абс и лоуър боди на Тони Хортън от 10 minute trainer.

afwitch

Успех на всички

П.П Аз съм на нещо средно между Дюкан и НВД, вие какви режими правите? 

# 53
  • Бургас

П.П Аз съм на нещо средно между Дюкан и НВД, вие какви режими правите? 
90-дневна
с Дюкан имах отлични резултати, но го правих по моя модификация - закусвах плодове /не мога да не ям плодове  Blush/

# 54
Мери, страхотна нова тема!   bouquet
Става все по-мотивираща и подробна  Heart Eyes
Аз отчитам Боб Харпър. Поднових си тренировките с него,че ми е любимец
Не пиша много,че това лошо време нещо ме е смачкало ,ама ще се оправя  Wink

# 55
Мерида, да ти е жива, здрава, прекрасна и обичана рожденичката   bouquet
Аз си карам по програмата, а и всеки ден по обед пускам филмче и скачам на степера. Да види и милото, че съм сериозна и да се прежали да ми купи пътечка  Flutter
Диети, както вече споменах не мога да пазя, но пък пържено и газирано са табу вкъщи. Тестените са на минимума, а отскоро се боря и с всичко захарно  Peace

# 56
  • да има едно лесно - на мотора
Мерида , да ти е живо , здраво , щастливо и усмихнато момиченцето   bouquet Много радост да ти носи  Hug

Днес - Rip't Gamma

# 57
  • UK
Ох, днес се бях омързеливила след голямото чистене, но като ви позачетох и се хванах в ръце и спртнах една тренировка!  bouquet Благодаря ви!

Мерида, честито! Да е жива и здрава малката госпожица!  bouquet

# 58
  • Лутаща се
За днес отчитам силова тренировка: Jackie Warner - 30 Day Fast Start_01 Upper Body

# 59
Мерида, да е жива и здрава малката принцеса! Нека всичко, което й пожелаеш да се сбъдне! А тези черепчета с панделки на тортата ме разбиха  Laughing Много готино!

За днес отчитам Спийд 3.0. Е, втори път я правя и все пак накрая, особено, където е само с едно повторение, съм като прасе в теменужки. Нищо, имам време да свикна Simple Smile

Реших, че ми е време да се запозная с йогата. Пробвала съм разни видеа, които изобщо не ми допаднаха преди месеци, но сега мисля да подновя. Надърпах си разни неща на Сейди Нардини и ще се пробвам тези дни. Май ще карам в почивните дни от Фокус в единия стречинг, в другия йога. Да видим до къде ще я докарам Wink
Скрит текст:
Тези дни ме гони голяма лакомия, приближава МЦ , да видим другата седмица дали ще има изненади като дойде време за мерки.

Общи условия

Активация на акаунт