Тренировки в домашни условия: Тема 39

• 36 338
  • 727
  •   1
Отговори
# 30
  • Лутаща се
Аз отчитам Focus T25 Speed 2.0 Beta + различни вариации на коремни преси 6 х 20 - общо 120.

# 31
Аз отчитам спининг за днеска и няколко изтласкващи уреда за крака...нещо не бях в кондиция. Позагубила съм форма и пак ми се е появило шкембето, а мен тая работа много ме депресира...
Мерида, ще ме запалиш да се върна и аз на пътеката. Браво за рекорда  Heart Eyes

# 32
Mery, чудесна нова тема, благодаря!
Peppia благодаря за статията, много добре обяснено!
Merida пожелавам все така да държиш първото място на пътеката, браво!
Днес, само че по-късно ще натоваря крака и дупе.
Youlingaa много ми е присърце снимката на майчето със стегнатото дупе и плочките и трите малки хуни край нея:-), аз имам подобен пример до себе си и не спирам да се възхищавам, всеки се впечатлява от подобна красива гледка  Grinning
Приятен ден на всички!

# 33
Мерида,честит рожден ден момиче  bouquet Желая ти много щастие,весел празник  Hug 
П.С.Надявам се да не съм объркала,но видях линийката ти Simple Smile

# 34
  • Лутаща се
Мерида,честит рожден ден момиче  bouquet Желая ти много щастие,весел празник  Hug 

По скоро детето й  Simple Smile

Но който и да е - нека днешният ден е изпълнен с радост, щастие и любов и докара до поредица от такива дни!   bouquet

# 35
Фейче, ../ след дъжд, качулка да си кажа../ мерси,..от обувки се оказа..за сухожилието става дума.

Аз съм голяма патица.., много ме е яд smile3515 Като минах на гама и вкарах Д. Дилън и какво ме хвана мързел,...времето се скапа, не мога да си вдигна дупето сутрин,..размазана.., направо като от картина на Дали,..вечер същата картина,..направо се намразих..Уж нещо се врътках и правих,..обаче така ..мързеливата.., крак ме заболя,...н'ам ти к' во и вчера като се погледнах...ми ужас..Все едно никога не съм правила..всичко което бях постигнала е заминало на вятъра. Вчера почнах Бета от начало, че най- лесно ...и така...мразим се, обаче много smile3515

Не правете като мен!

# 36
Heartbeat, ти точно като мен, тръгнала си бедра да сваляш, пък покрай тях и другото да оформяш. Аз от скоро се завъртях в домашния тренировъчен свят, ама е страхотно. Преди ходех на тае бо и отчетох голяма промяна. Сега просто си правя упражненията вкъщи - я на Били Бланкс, я на ФБ. Явно за всеки е различно влиянието на стиловете тренировка - аз от кардиото съм доволна. За някой и друг месец разумно хранене ( отрязани на 90% пържени, сладки и прочие преработени храни) + тренировки 2-4 пъти седмично отчетох -5кг и минус разни см отвсякъде. Просто трябва да намериш кое е идеалното за теб.
 db, хахх и аз така, вчера докато се наканя да направя нещо.....еййййй стана 6 вечерта, то не ми се ставаше, работа си намирах, хладно ми беше....
Мерида, сега като разбрах че щерката е рожденичка, да и честитя - да е здраво и усмихнато дете и само хубави моменти заедно да имате!
От честото споменаване на този прословут Шон, най-после намерих и си свалих Фокус Т25. Доволна съм, допада ми как за 30 мин ме препотява Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: чт, 17 окт 2013, 10:59 от *Шоколадче*

# 37

По скоро детето й  Simple Smile

Но който и да е - нека днешният ден е изпълнен с радост, щастие и любов и докара до поредица от такива дни!   bouquet
Много ви благодаря,момичета. Hug
Малката е родена днес ,да.
И едновременно съм щастлива и тъжна. Дори не мога да определя точно защо. А тя е толкова щастлива днес. Чакаше с нетърпение този РД. Ще празнува веднъж в детската градина и после довечера пак с приятелчета и нас. Съжалявам за лиричното отклонение,но наистина сме преживели много двете и в този ден много спомени се връщат. Дано занапред ни чакат мнооооооого щастливи мигове заедно. Пожелавам й весело и безгрижно детство, изпълнено с много смях и игри!!!! Heart Eyes
И, за да съм по темата-днес естествено няма да тренирам. Mr. Green

# 38
Мерида, да ти жива и здрава рожденичката! Само да те радва и много да се гордееш с нея!  bouquet

Относно бедрата и Т25 да кажа, че на мен ми намаляха от както тренирам с програмата. Докато ми беше зор тях да намаля, сега с тях съм ок, а коремът ми  все още порблемен Tired

За днес съм замислила коремните интервали на Т25.

Хубав ден! Hug

# 39
Мерида, честит празник - твой, на дъщеря ти и цялото семейство   bouquet
Пожелавам ви много веселие, безгрижие и безценни моменти заедно  Heart Eyes

# 40
  • Пловдив
Момичета,чета ви и много ви завиждам... Blush благородно,естествено! Peace
И аз съм от мързеливките и тъкмо се нахъсам и то трае 2-3 дни Tired Та...смятам да се стегна!

Моля за съвет за упражнения за начинаещи,като проблема ми е корем,дупе ...най-вече корема.
Благодаря ви! Peace

# 41
Момичета,чета ви и много ви завиждам... Blush благородно,естествено! Peace
И аз съм от мързеливките и тъкмо се нахъсам и то трае 2-3 дни Tired Та...смятам да се стегна!

Моля за съвет за упражнения за начинаещи,като проблема ми е корем,дупе ...най-вече корема.
Благодаря ви! Peace

Здравей, Мистик,
за нахъсването - аз си правя календар на тренировките и ако случайно нещо ме домързи или нямам мотивация, поглеждам го, виждам до момента как съм се движила и си казвам - Е, сега няма да се излагам и да имам такива пропуски  Peace
За упражненията - момичетата ще се включат, но за мен стягането на фигурата е цялостен процес и трябва да се тренира за цяло тяло  Simple Smile

# 42
Toчно така, трябва да се тренира цялото тяло. Мистик, аз бих те посъветвала да си избереш от първа страница някоя програма. Мисля, че на Джилиан Майкъл ще ти допаднат. Друго, което бих предложила е тае бо -Били Бланк. Първите няколко пъти ще се чувстваш като пате в калчища, докато свикнеш с движенията, но повярвай ми тренировките са много зареждащи и ефективни.
Другото което бих предложила е от фитнесблендера - HIIT. Там има много такива. От личен опит ще ти кажа, че е най-добре да опиташ от  всичко и в един момент сама ще усетиш кое за теб е добре, кое ти харесва. Някои предпочитат повече кардио, други силови...

# 43
Момичета, съвсем ви изпуснах. Вчера си взех последния изпит - външния кормуване и вече отново имам свободно време. Не тренирам, но килограмите мърдат надолу. Сантиметри не съм мерила скоро. Simple Smile

Merida, честит рожден ден на дъщеричката ти! Пожелавам и прекрасно детство с много смях, щастливи емоции и здраве!

Аз се записах на народни танци и от другия месец започвам. Колебаех се между тях и фитнес залата, но в крайна сметка прецених, че мога да продължа да си тренирам в къщи.

# 44
Stillness, аз съм ходила някоя и друга година на народни танци. Несравнимо е, хем постоянно учиш нещо ново, някак и духа ти се приповдига от самата музика и като заиграеш някое скоростно хорце.....

Общи условия

Активация на акаунт