Тренировки в домашни условия: Тема 39

• 36 338
  • 727
  •   1
Отговори
# 15
Привет и от мен новата тема Hug
За днес йога, имам мускулна треска, нужно ми е разтягане. Май прекалявам с това двуразово трениране.

# 16
Мери   bouquet
Феичка, мдааа позаместила ги бях  Laughing. Сега съм се сборила сериозно и с този си лош навик и определено има резултат  Peace

# 17
Записвам се днес с 20 мин силова.
Напоследък съм много зле откъм време и възможности. Днес ме е свил стомах нещо.

При мен претоварването с двуразови дава отражение върху съня, просто преставам да спя, съответно нямам енергия да тренирам качествено и се получава един порочен кръг.

# 18
Нова тема, ура!   bouquet
Water Lily, за работа върху баланса мога да препоръчам този сайт:
http://www.yogajournal.com/poses/finder/browse_categories
Към всяка поза има подробни обяснения, в частност за баланса как да разпределиш тежестта върху ходилото и къде да насочиш погледа. Уж дребни детайли, но работят.  Peace

Отчитам оползотворен ден, доволна съм.

# 19
Записвам се и аз в новата тема.
Много е хубава ,а първата снимка все едно за мен е слагана. Crazy
Няма как да имам релеф, когато се храня толкова грешно. За съжаление осъзнавам факта,но нямам воля да се променя. Tired

# 20
  • Пловдив
Мери, благодаря за новата тема!  bouquet
Аз съм 2-ра седмица с Т25. Май започна да ми харесва, да видим как ще е по-нататък, че аз не съм сред най-големите любители на ежедневните кардио тренировки....
На който му е любопитно, ето нещо за мацката с 3-те деца, на която Мери беше сложила снимка в началото на предната тема: http://shine.yahoo.com/parenting/hot-mom-defends-herself-against … rs-192149769.html

# 21
  • В друго измерение

Аз тренирам всеки ден. Отчитам приключила всички нива на Т25 на Шон. Страшен е!! Peace
Забелязвам страхотни промени, особено в ръцете и краката.

Момичета, приемате ли нови попълнения?   bouquet

Аз съм абсолютно желе, през последната година от напрежение покрай събитие в живота и заради нова заседнала работа качих ужасно много килограми, доста видимо.
Казвам видимо, защото по принцип не съм слаба, напротив, пищна съм.
Започнах Инсенити миналия септември, но именно тогава започна напрегнатия период и зарязах, че и напълнях.
Сега съм на Т25 и вече седмица си ограничавам храната.
Реших да се запиша при вас, защото ме стимулирате.
С молба съм към Vanvel за повече инфо - какъв е ефектът за краката? Там ми е проблемът по принцип и ми се иска и от там да смъкна. Нали не заякват повече, свалят се обиколки?

Приятна и усмихната вечер на всички  Hug  bouquet

# 22
  • Лутаща се

С молба съм към Vanvel за повече инфо - какъв е ефектът за краката? Там ми е проблемът по принцип и ми се иска и от там да смъкна. Нали не заякват повече, свалят се обиколки?

Приятна и усмихната вечер на всички  Hug  bouquet
Не съм Vanvel, но ще ти отговоря - от Т25 се смъква точно в краката. Докато я правех всеки ден бях намалила обиколката на бедрото с 1 см.
Но всеки ден кардио ми се отрази на друго и го намалих. По-добре една идея по-пълни бедра, но да нямам другия ми проблем.

Мери, благодаря.   bouquet   Включила си и йогата. Аз все още само й се каня.

# 23
На мен Т25 не ми намали обиколките. Naughty
Моя организъм не търпи толкова много кардио. Правила съм и Алфа и Бета по план,но не забелязах голям ефект.
Явно е въпрос на организъм.
П.С. От голямото тичане онзи ден още ме наболяват ставите на краката. Особено от коляното нагоре,чак до ябълката Sick.Има ли начин да се въстановя по-бързо? И колко пъти седмично е добре да тичам по-продължително? Че ми се отразява много добре на корема,а надявам се и на краката след време.

# 24
  • Пловдив
Мери, страхотна тема!   bouquet
Добре дошли на новите момичета! Много се радвам, че ставаме все повече и повече.
Irenkaaa, мислех да се снимам тези дни.. Ще споделя, разбира се  Hug! Интересното е, че съм + 1-1,5кг от последното ми теглене, но пък за сметка на това са паднали по 1,5 см. от ханш и талия.
И понеже днес ми "подариха" едни 30 минути след работа без ангажименти, а децата решиха, че този път няма да играят с мен  Wink, възползвах се максимално и метнах едно http://www.fitnessblender.com/v/workout-detail/HIIT-Like-a-Girl- … ardio-Workout/gc/

# 25
Merida, опитвала ли си силови тренировки? В смисъл да не правиш чак такова кардио като на Шон, а да си тренираш с тежести? Опитай, няма да се уголемиш Simple Smile
Колко пъти тичаш по принцип? Пробвай да тичаш през ден или 1 ден 20 мин, друг - 40-50-60мин. Не те знам по колко време тичаш и на кое викаш продължително. Аз лично предпочитам да тичам интервално и максимум 20 мин, определено има ефект при мен. Пробвай 1 седмица така и виж какви ще са ти резултатите. Ако не видиш резултати - си мини на твойто си тичане, но докато не пробваш няма да разбереш.

# 26
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ауу, голяма въртележка ме завъртя този месец, много работа, пътуване, абеее време за нищо. Чак нова тема без мен почнала  Crazy

Иначе тренирам, само миналата седмица се разминах с две тренировки, че пътувахме и бях гроги, но повървях пеша.
Тренирам все така с интервално бягане и силова след това. Мисля да сменя програмата, че ми доскуча и вече се оглеждам за нова в бб. Липсват ми тренировките на открито, въжето стана 2 месеца не съм пипала, но с това лошо време е така  Rolling Eyes

Ох, много го обичам кардиото, ей така да се разбия тотално, но в бедрата ефекта е нулев. Губя само гръдни  Cry и обиколко в талията, ужас. Намаляване на бедрата имах само лятото, докато си бях в България и тренировките ми бяха сведени до едночасово плуване всяка сутрин.

# 27
Мери-след като видях,че няма ефект от кардиото при мен започнах с фитнес. Тренирам три пъти седмично силово и после се довършвам с интервално бягане. Обикновено около 20 мин и около 3-4 км.
Онзи ден обаче момчето,което работи във фитнеса ми показа снимка от пътеката на момче,което е изминало 12 км за 81 мин. И аз реших да му докажа ,че мога да му бия рекорда Blush. Стъпих си на ината(както казваме тук) и направих 12-те км за 74 мин. Днес разбрах ,че скоро момчето е решило да си върне рекорда. Mr. Green Та пак може да ми се наложи да бягам дълго. hahaha
От онзи ден и голямото бягане ми остана болката в ставите. Sad Днес реших да правя корем и само 4 км на пътеката,че беше наложително да си дам почивка. Но пък забелязах голям ефект върху корема. Затова и не искам да спирам с дългото бягане. Та чуденката ми се състои в това:колко пъти седмично мога да си "позволя" да тичам повече от 6 км без да си навредя? newsm78

# 28
Merida, колко често бягаш?  Аз ти се възхищавам как си успяла да изтичаш 12 км, при това на пътека! Браво!  Аз днес трябваше да изтичам 4 на пътека (защото навън беше студено) и едвам изтраях ... не ми понася пътеката и това е Sad Ако сега започваш да тичаш, мисля че по 5 км 2-3 пъти на седмица са добре като начало ... Ето програмата, която аз следвах подготовка за 1/2 маратона - http://www.halhigdon.com/training/51131/Half-Marathon-Novice-1-Training-Program

Дези, страхотен линк, благодаря!

Мери, благодаря за прекрасната темичка   bouquet

Heartbeat, добре дошла!

# 29
Mamma Mil -благодаря.
Новачка съм в тичането, да. От месец обаче тичам между 3 и 5 км през ден на фитнеса. Тези 12 км обаче ми дойдоха май в повече. По-скоро болката в горната част на краката,отстрани под дупето.
Но ме хвана срам да се откажа и ги заковах. Цялата зала беше вперила поглед в мен и чакаше да видят дали ще успея. Нямаше как да се откажа.
Май за известно време ще се наложи да карам по-скромно. И не е зле да се информирам малко повече за тичането. Ще прочета статията непременно. Hug

Общи условия

Активация на акаунт