Търся електронна книга - тема 7

• 144 765
  • 731
  •   1
Отговори
# 30
Бух в темата с един не много умен върпос - в коя папка се запазват свалените книжки от MailBooks? Blush
В папка books където е самата програма.
Отваря се и от бутончето в дясно от бутона FTP.
бух Simple Smile
С бутона в дясно от FTP (папка) , не ми отваря файл или папка Books.  Имам 4 папки, но нито една от тях не е Books
Rolling Eyes

По принцип няма как да са 4 папки , тъй като като при разархивиране на програмката има само една - documentation.
Е.. освен ако не си я сложила при някакви други файлове и папки.

Ако не ти отваря бутона , то може би има по елементарно обяснение - просто никога не си получила нито една книга към момента, и папката не е създадена.

# 31
  • Пловдив
Записвам се в темата.Нищо не си търся,доста книги натрупах,остава и време за тях да намеря Wink
Но пък перманентно си издирвам "Бит и душевност на българския народ" на Иван Хаджийски.

# 32
Здравейте, много ще Ви бъда благодарна , ако ми изпратите "Опиянена от теб " от Силвия Дей
petqshahlarska@gmail.com

Последна редакция: пт, 18 окт 2013, 16:09 от bebo4eto_f

# 33
  • Пловдив
Ако някой има "Копелето на Истанбул" - Елиф Шафак desita_1503@abv.bg

# 34
Ако не се лъжа някой питаше в предната тема за "Вкусът на мечтите" - има я в mobi в MailBooks.

мерси, изпратиха ми я  Flutter

Но пък перманентно си издирвам "Бит и душевност на българския народ" на Иван Хаджийски.

и аз така

# 35
Здравейте, много ще Ви бъда благодарна , ако ми изпратите "Опиянена от теб " от Силвия Рей. petqshahlarska@gmail.com

Едва ли някой има на този автор  Силвия Рей.... ама пък потърси в мейлбукса... има едни подобни "опиянени"  за които питат на всяка страница от 6 теми по 50 страници Simple Smile

# 36
Ако не се лъжа някой питаше в предната тема за "Вкусът на мечтите" - има я в mobi в MailBooks.
Иначе и аз чакам "Крадецът на книги"
"А планините ехтяха" до миналата седмица постоянно следях дали не са качени някъде но ги нямаше, но пък ми я дадоха да я прочета на хартия.

Ysabell,благодаря за информацията.Ще чакам както "Крадецът на книги " така и "А планините ехтяха".Слънчев ден от мен!

# 37
Здравейте.
Ще съм много благодарна, ако някой ми прати книги 4, 5, 6 от поредицата Академия за вампири в елрктронен вариант
vladka_sun@abv.bg
Благодаря   bouquet

# 38
  • София
Аз нищо не търся, че съм се заринала, но се записвам все пак, за да не изпусна нещо интересно Simple Smile

# 39
Здравейте, много ще Ви бъда благодарна , ако ми изпратите "Опиянена от теб " от Силвия Рей. petqshahlarska@gmail.com

Едва ли някой има на този автор  Силвия Рей.... ама пък потърси в мейлбукса... има едни подобни "опиянени"  за които питат на всяка страница от 6 теми по 50 страници Simple Smile
Моя грешка, объркала съм една буква Simple Smile

# 40
Здравейте, търся следната книга
Lose your Mummy Tummy ot Julie Tupler
TТърсих в линковето които сте дали на първа страница, но не открих.
Някой срещал ли я е някъде?

# 41
Здравейте .. Simple Smile Търся една старичка книга в ел.вариант .. Полтъргайст на Джеймс Кан ..  Simple Smile

# 42
  • В две мънички очи...

Към момента само "Любов" я има. И аз чакам с нетърпение следващите и книги.

# 43

Към момента само "Любов" я има. И аз чакам с нетърпение следващите и книги.
Един съвет от мен-
Скрит текст:
"Дворецът на бълхите" не си я причинявайте.

# 44
Здравейте  Simple Smile Някой има ли "Родена съм в харем" на Чога Регина Егбеме? Няма я качена в Mailbooks  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт