Отговори
# 105
  • Под Сините камъни
Добро утро на диспансера!Много ме е яд когато ви изпусна за някой друг ден после не мога да влезна в ритъма на диспансера  Crossing Arms
Божеее при нас какъв е вятър и вече дърветата са почти без листа.Не обичам зиматааа  Sad

# 106
Хайде да кажа

Цитат
Анито, извинявам се, объркала съм те с Аниска, която всъщност исках да поздравя за добре дошла. Hug
проф,  Hug

За новата темичка

Тази нощ хвърлих едно око пак на АШК с превод и да ви кажа,колкото повече гледам Хаканчо,вземам да свиквам с него и не ме дразни вече,кат не му гледам перчема. Току виж след няколко гледания може и да се Флюбя  Crazy  Mr. Green  Определено когато има превод филмът е по-интересен,че там действията им са едни големи диалози...
Хайде да благодаря на  лудосчето,за труда

# 107
Добро утро, здравейте, добър деееен!!!  Hug Hug Hug

Благодаря на Рени и компания за новия уютен пристан на лудостта!  newsm51 newsm51 newsm51

За Вас:

Скрит текст:

Комбинирайте горното, с ето това, получава се страхотна комбинация!  Heart Eyes

Скрит текст:

"Ако искаш дъга, трябва да се справиш с малко дъжд!"

Романтиче,  Hug прекрасно е! В унисон с времето навън!!!

А на мен ми изниква веднага тази супер любима песен, нищо, че все още е октомври!  Blush

Скрит текст:

Нека ни е слънчево в душите и сърцата, да се усмихнем и да бъдем щастливи!!!

Прекрасен ден на всички прекрасни тук!  Hug Hug Hug

П.П. Упс, забравих да похваля момичетата за великолепните красоти, които правят!!!  Blush Сладки, продължавайте в същия дух!  Hug Hug Hug  Радост за очите и душата!   bouquet  bouquet  bouquet

# 108
Добро утро! Hug Hug Hug Hug Hug

Рени и екипа по романтиката - Жани и Ирка, благодаря за прекрасната тема, довечера ще почерпя  newsm51 smile3525 newsm51

Габи, Ели, Ди, Жани, Ирчи прекрасни колажи  bouquet  bouquet  bouquet

Благодаря за кафенцето и закуските, Дибо Hug, страхотна песен   bouquet

И аз ви пожелавам прекрасен есенен ден!  bouquet

# 109
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Добро утро,  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

взимам кафета от всички, че много ми се спи днес  smile3507 smile3507 smile3507 (сефте  Joy Joy Joy Joy Joy)

хубав ден на всички, Прекрасни тук  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

упс, забравих да кажа, много много много красоти пак сте сътворили на ФЕМИР  Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 17 окт 2013, 09:55 от МарМиши

# 110
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Алоха Hug Hug Hug Hug Hug

Гушки за све, че не съм чела назад... Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Желая ви прекрасен ден !    bouquet

# 111
# 112
  • София
Добър ден и от мен  Peace

Не съм ви чела още назад, ще се поправя с чаша кафе в ръка   kaffeetrmker_2

# 113
Ауууууууу, забрайх да се самочичечнем Нарцисите... newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Айде и за неНарцисите... newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 114
Страшна работа, не мога да Ви намеря, #Crazy старата тема сте я изписали и е заключена а и в тази сте напреднали бая, какво правите бе сладурки!? ooooh!

Ренкаааааа, за теб, че да се реванширам за предходната.
Еspecially for you.
Скрит текст:

# 115
Наде, Hug ми то от толко джангър снощи, татю се напрегна и ни заключи...гепи ключевете и ай ся ... Joy Joy Joy Joy
То дигнахме Клюкарника на Ура... Joy

# 116
  • У дома :)
Добро ютро Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Благодаря за кафенцата ,закуските, музикалното оформление, да не ви изброявам всички Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes

Чичеци  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Тъй и не разбраф ко е туй  нящУ НДК  Mr. Green #Crazy Mr. Green

Хубав и слънчев ден на всички, нищо че е дъждовно,ний у диспансера сами си грейм   Nature Sunny  Nature Sunny  Nature Sunny  Nature Sunny  Nature Sunny  Nature Sunny  Nature Sunny  Nature Sunny

# 117
Зизунче, Hug вярно сте напрегнали всякакви мами и татенца, щом са Ви заключили. Joy
Хазалчето с рокленце.

# 118
Здравейте Hug Hug Hug

Благодаря за кафета закуски музика сладко  bouquet  bouquet  bouquet

Булка ко са пулиш Shocked Laughing

Хубав ден Hug

# 119
Ето Ви хапчета за отпускане, че д-р Боцков скоро не ги е раздавал. Joy

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт