Отговори
# 570
  • София
Ани май си от новите, добре дошла при нас  Hug ами при нас е така  Mr. Green Joy Joy

А интервюто сме го гледали, но не ни пречи пак да го изгледаме  Mr. Green голям е сладур Heart Eyes

Тцтцт аз уж казах лека и станах ама продължавам да си пиша  Joy Joy Joy ай и една песен да пусна, че много тихо днеска  Joy Joy

Скрит текст:

# 571
Ани май си от новите, добре дошла при нас  Hug ами при нас е така  Mr. Green Joy Joy

А интервюто сме го гледали, но не ни пречи пак да го изгледаме  Mr. Green голям е сладур Heart Eyes

Тцтцт аз уж казах лека и станах ама продължавам да си пиша  Joy Joy Joy ай и една песен да пусна, че много тихо днеска  Joy Joy

Скрит текст:

Да от новите съм Wink Сладур е! Спор няма  Grinning Grinning Grinning какво толкова и харесват всички на Адриана Лима обаче не мога да разбера  Thinking Thinking Thinking

# 572
  • София

Тцтцт аз уж казах лека и станах ама продължавам да си пиша  Joy Joy Joy ай и една песен да пусна, че много тихо днеска  Joy Joy

Скрит текст:

Да от новите съм Wink Сладур е! Спор няма  Grinning Grinning Grinning какво толкова и харесват всички на Адриана Лима обаче не мога да разбера  Thinking Thinking Thinking

Rolling Eyes сега немога да си изкривя душата, много е хубава, а за тяло да не говорим, но все пак   е модел  Peace

# 573
Лека от мен. Hug

# 574
  • София
Гале лека  Hug Hug чакай, че още немога да ти свикна на дрешките и трябва да се загледам в името  Joy

Лека и от мен  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 18 окт 2013, 03:16 от Ulusoys sunshine (2 от Випувити)

# 575
Я да видя още кой виси на балконЯ  Mr. Green
Йо  Hug откога ти казахме лека нощ а ощИ си тука   Laughing

# 576
  • София
Я да видя още кой виси на балконЯ  Mr. Green
Йо  Hug откога ти казахме лека нощ а ощИ си тука   Laughing

Joy Joy Joy Е откога, откога, от 2 часа  Joy Joy Joy  Hug Hug Hug и пак казах лека и пак съм тука  Joy Joy Joy

Е вече сериозно казвам лека  Hug Hug Hug на 2-та гости  Joy Joy Joy

Последна редакция: пт, 18 окт 2013, 03:39 от Ulusoys sunshine (2 от Випувити)

# 577
# 578
  • В света на мечтите... ❤
Гюнайй дъънн  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Посмях се на воля рано,рано сабах със снощните изблици в коментарното студио и със с стихчето на Ирчето,браво Ирче,машаала  smile3501  smile3525

Сега да ви подсиля малко с кафенце и закусчица   chef   chef   chef

Скрит текст:

Бон апетито  Hug Hug Hug

Прекрасен,усмихнат и успешен ден на всички  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug

# 579
# 580
  • У Диспансера ...♥♥♥
Добро утро,хахинца  Hug Hug Hug Hug

# 581
  • Под Сините камъни
Гюнайдън къзлар!Взимам си кафенце и се връщам да ви изчета  Hug

# 582

Ехааааааа, есенно Фемирско кафенце за начало на петъчния ден!!!  Какво по-хубаво от това?!  Blush

Добро утро на всички диспансеризирани сладки!  Hug Hug Hug

Да заредим сутринта с любимото кафе:

Скрит текст:

със свежо настроение и хубава музика!  Heart Eyes

Скрит текст:

Хубав ден от мен!  Hug Hug Hug

# 583
Добро утро,

Днес при нас е студено, но много слънчево, дано такъв да е днешния петък  newsm44 newsm44 newsm44!

Сега за всички, коита са се събУдили и тези, които ще станат по-късно  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes

Гледам, че съм заразила снощи всички да си легнат с коките  Joy Joy Joy Joy Joy, даже и Гъбка Joy Joy Joy

Профи, радвам се, че си такава добра домакиня-шиеш, плетеш, бродираш,  smile3501

Днес има серия на ПО, ще каментираме ли  newsm78

Благодаря за страхотните кафенца и закусчица на Бебето Hug, Дани Hug, Ирка Hug Дибо Hug, Пепи Hug и другите хахинца Joy Joy Joy

# 584
  • У дома :)
Добро утро кукавички Hug Hug Hug Hug

Бебето  Hug Дани Hug Ирка Hug Пепи Hug Ди Hug

Взимам си  3 кафета  Mr. Green и мааааааааалко закусчица Simple Smile

Ди  Hug великолепно музикално оформление, както винаги  Peace Heart Eyes

Ооооо Джейни  Hug Hug Hug

Прекрасен есенен ден!!!

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт