Отговори
# 630
  • В света на мечтите... ❤
Наде  Hug
Леле какъв мехлем за нашите душици с това сладурче  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Мерси, мерси  Hug Heart Eyes

Дани  Hug  Heart Eyes Heart Eyes
Ти къде се затри, бре, да няма слънчево изригване у вас  Mr. Green Joy Joy

Ели  Hug

Диде  Hug

Мариетче  Hug Ква ти е болестта бре  Mr. Green newsm78
Чачопатия ли newsm78

Мише  Hug

То слънчевото изригване е само в главата ми Габче  Mr. Green  а,снощи щях да се активизирам при вас,той пък компа в другото ми у нас взе,че сдаде багажа и сега съм болна,ко ше правя вечер без комп,лаптопа си нося,ама той нета е кабелен на компа и не става за лаптопа  ooooh! и така сега съм в траур,докато не намерим майстор да го върне към живот  Cry Иначе днес съм на линия през деня,обаче Ренка даде идея да се преструваме на нормални и ше опитам да видя,мога ли заблудя някой  Mr. Green

# 631
  • Още у мъглата ...
Ай ся както му е реда, да ни съ прая поичи на скромна, да се самочичечнем туй Нарцисите  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Да чичечна и НеНарцисите, чи си ги бичкам  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Да се самоцелунем туй ний "скромните"

И да нацелувам "нескромните"   love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001

# 632
  • Още у мъглата ...
Наде  Hug
Леле какъв мехлем за нашите душици с това сладурче  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ели  Hug

Диде  Hug

Чачопатия ли newsm78

Мише  Hug

То слънчевото изригване е само в главата ми Габче  Mr. Green  а,снощи щях да се активизирам при вас,той пък компа в другото ми у нас взе,че сдаде багажа и сега съм болна,ко ше правя вечер без комп,лаптопа си нося,ама той нета е кабелен на компа и не става за лаптопа  ooooh! и така сега съм в траур,докато не намерим майстор да го върне към живот  Cry Иначе днес съм на линия през деня,обаче Ренка даде идея да се преструваме на нормални и ше опитам да видя,мога ли заблудя някой  Mr. Green

Мале, Дани, то си е направо за траур без комп с бърз нет  ooooh! ooooh!
Мноу съ съмнявам да е успешна мисията за нормалност, ма ко си решила да си слагаш недостижими цели - дерзай  Mr. Green Joy Joy Joy

# 633
  • София
Дани, става и кабелния нет на лаптопа. Просто се обади да доставчика и смени mac адреса  Peace

# 634
Дани, става и кабелния нет на лаптопа. Просто се обади да доставчика и смени mac адреса  Peace
Ами то уж се надяваме,да го оправим скоро,ама ако не стане в близките 2-3 дни ще го прехвърля поне на лаптопа да мога да го ползвам,а после пак ще го сменим  Peace

# 635
Наде  Hug

Ели  Hug

Диде  Hug

Чачопатия ли newsm78

Мише  Hug

Мале, Дани, то си е направо за траур без комп с бърз нет  ooooh! ooooh!
Мноу съ съмнявам да е успешна мисията за нормалност, ма ко си решила да си слагаш недостижими цели - дерзай  Mr. Green Joy Joy Joy

Траур не,ами направо имам чувството,че жива са ме закопали в гроба  ooooh! ooooh! ooooh!  Mr. Green

# 636
  • Още у мъглата ...
Тва е промото за довечерка в диспито ни  Party Party Party

А сега да поработаем немножко  Mr. Green Joy Joy Joy

# 637
Привет и на другите Hug Hug Hug

Ша са натровите от толкоз апчета Mr. Green

Дани spoko

# 638
Мераба  Thinking

# 639
  • Още у мъглата ...

Дани spoko

Няма, няма  Laughing
А и да се натровя, не връщам нищо, ша стискааам сичко  Laughing Joy Joy Joy

Релаксче  Hug

# 640

Дани spoko
Мерси,Ренка  Hug Hug Hug

# 641

Ийи гюнлер  Thinking  Hug

# 642
Данинце, Hug Гъбке, Hug и гушки на све  Hug Hug Hug Hug Hug делети си ги  Joy

# 643
  • София
Ами то уж се надяваме,да го оправим скоро,ама ако не стане в близките 2-3 дни ще го прехвърля поне на лаптопа да мога да го ползвам,а после пак ще го сменим  Peace

Да, и аз съм правила така  Peace

# 644
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Габче, Hug много сладки бонбончета.
Ча все едно, ще се разплаче всеки момент. Rolling Eyes

ох, неземен и нереален, значиииии

Наде  Hug
Леле какъв мехлем за нашите душици с това сладурче  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Мерси, мерси  Hug Heart Eyes

Дани  Hug  Heart Eyes Heart Eyes
Ти къде се затри, бре, да няма слънчево изригване у вас  Mr. Green Joy Joy

Ели  Hug

Диде  Hug

Мариетче  Hug Ква ти е болестта бре  Mr. Green newsm78
Чачопатия ли newsm78

Мише  Hug

Габи,  Hug Hug Hug, ми то незнам каква ми е болестта, ама с такова лечение, може ли да не се разболея  Joy Joy Joy

Дани, миличка, дано днес или утре се оправи проблема, липсваш  Hug Hug Hug

Ели,  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт